Telefonun Çok Fazla Deseni Yanlış Girildiğinden Telefon Kitlendi. Kilidini Nasıl Kadırırım.
-
general mobile desenlerini yiğenim çok uğraşmış ben yokken. telefonda eposta şifre bölümü geldi
ancak oray tıklayınca klavye gelmiyor.
internetten araştırdım şöyle bi site buldum uyguladım ama adb programı kısmında takıldım.
hiç denemiş olan varmı?
-
hocam, androidse teli kapat, açma kapama tusu/menu tusu/ses açma tusuna basılı tut acılan menuden, wipe data/factory reset yap sonra reboot now yap düzelecektir
-
bu arada sd kart ve sim cardı cıkarın ne olur ne olmaz. silinmesin bilgiler
-
root deyince herşey siliniyormuş. gerçi yedekle dedim ama oldumu bilemiyorum.
yoksa yapayım tabi. daha borcu bitmedi ya:(
-
futurist bunu yazdı
root deyince herşey siliniyormuş. gerçi yedekle dedim ama oldumu bilemiyorum.
yoksa yapayım tabi. daha borcu bitmedi ya:(
bu rootlamak değil. o menü telefonun recovery menüsü. korkma hocam.
-
Belli 1 süre sonra açılması lazım normalde , ama wipe data factory reset yaparsan düzelir fakat her birşeyin gider haberin olsun
-
EnesErgun bunu yazdı
Belli 1 süre sonra açılması lazım normalde , ama wipe data factory reset yaparsan düzelir fakat her birşeyin gider haberin olsun
belli süreyi de geçmıs artık hocam. çok denendiği zaman artık gmail bilgilerini istiyor telefon. unutulduysa formattan baska caresi yok
-
Abla çok çok Room atarsın stok rom sıkma canını pc olsa teamwiever lâ bağlanacak. Arkadaş demiş ses kısma poşet yap factory reset Wipe cache yap sıfırlanır fabrika ayarrına döner
-
nights_judge bunu yazdı
hocam, androidse teli kapat, açma kapama tusu/menu tusu/ses açma tusuna basılı tut acılan menuden, wipe data/factory reset yap sonra reboot now yap düzelecektir
telefonu kapatıyorum
sonra tekrar açarkenyukarıdaki ses açma tuşuna beraber basıyorum
sonra menü geliyor
oradan wipe data factory tıklıyorum
sonra confırm wipe of all user data?
this can not be undone
no
no
no
no yes delete all user data
no no
diye yazıyor oradan yes mi diyorum