folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonun Çok Fazla Deseni Yanlış Girildiğinden Telefon Kitlendi. Kilidini Nasıl Kadırırım.

Telefonun Çok Fazla Deseni Yanlış Girildiğinden Telefon Kitlendi. Kilidini Nasıl Kadırırım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

general mobile desenlerini yiğenim çok uğraşmış ben yokken. telefonda eposta şifre bölümü geldi

ancak oray tıklayınca klavye gelmiyor.

internetten araştırdım şöyle bi site buldum uyguladım ama adb programı kısmında takıldım.

hiç denemiş olan varmı?

http://www.cozumsepeti.com/2272/gm-discovery-cok-fazla-desen-denemesi-yapildi-too-many-pattern-attempts-fabrika-ayarina-donmeden-nasil-cozulur

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

hocam, androidse teli kapat,  açma kapama tusu/menu tusu/ses açma tusuna basılı tut acılan menuden, wipe data/factory reset yap sonra reboot now yap düzelecektir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

bu arada sd kart ve sim cardı cıkarın ne olur ne olmaz. silinmesin bilgiler

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

root deyince herşey siliniyormuş. gerçi yedekle dedim ama oldumu  bilemiyorum.

yoksa yapayım tabi. daha borcu bitmedi ya:(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

root deyince herşey siliniyormuş. gerçi yedekle dedim ama oldumu  bilemiyorum.

yoksa yapayım tabi. daha borcu bitmedi ya:(

bu rootlamak değil. o menü telefonun recovery menüsü. korkma hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Belli 1 süre sonra açılması lazım normalde , ama wipe data factory reset yaparsan düzelir fakat her birşeyin gider haberin olsun 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

Belli 1 süre sonra açılması lazım normalde , ama wipe data factory reset yaparsan düzelir fakat her birşeyin gider haberin olsun 

belli süreyi de geçmıs artık hocam. çok denendiği zaman artık gmail bilgilerini istiyor telefon. unutulduysa formattan baska caresi yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Abla çok çok Room atarsın stok rom sıkma canını pc olsa teamwiever lâ bağlanacak.  Arkadaş demiş ses kısma poşet yap factory reset Wipe cache yap sıfırlanır fabrika ayarrına  döner

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    nights_judge bunu yazdı

hocam, androidse teli kapat,  açma kapama tusu/menu tusu/ses açma tusuna basılı tut acılan menuden, wipe data/factory reset yap sonra reboot now yap düzelecektir

telefonu kapatıyorum

sonra tekrar açarkenyukarıdaki ses açma tuşuna beraber basıyorum

sonra menü geliyor

oradan wipe data factory tıklıyorum

sonra confırm wipe of all user data?

this can not be undone

no

no

no

no yes delete all user data

no no

diye yazıyor oradan yes mi diyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Evet abla

Atakan tarafından 18/Kas/14 23:05 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar