Telefonun Durduk Yere Tıklaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Bi benzeri s3 telefonumda olmuştu , sürekli ekranın ortasına basılıyordu. Recovery menüsünden wipe data cache sildim düzeldi.

trader
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Ekleyeceğim demiştim anca ayarladım

http://www.youtube.com/watch?v=WjvbcgF54EU&feature=youtu.be

myblackworldweb tarafından 22/Kas/14 03:07 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bldead
    bldead's avatar
    Erkek

Samsung ise normaldir. Bende bir S4 kullanıcısı olarak nefret ettim artık samsung dan yani olmuyor yapamıyorlar. S3 vardı gittim salak gibi S4 aldım geçen sene problemler bitmiyor. Yavaşlık, donmalar kilitlemeler bitmiyor. Ara ara fabrika ayarlarına döndürüyorum gecici olarak düzeliyor sonra yine aynı terane. Telefonu rootlamadım çünkü 3ayda bir servise gidiyorum. iki Kere pil değiştirdim. Yani üç ayda pil değişir mi? Bu hafta yine gidicem üstündeki pil üç ayda şişti. 6.ayında yan cıtasındaki ve arka kapaktaki dökülmelerden dolayı parasını verip değiştirdim. Yine soyuldu yine aynı. 2.300TLye Turkcellden alınmış olduğum bir cihaz. Yani 2000 lira kadar para verip bu kadar kalitesiz malzeme kullanılması üstüne birde donma problemleri artık bezdirdi ve gözümde samsung markasını bitirdim. Bırak telefonu artık evime üstünde samsung yazısı olan hiç bir cihaz sokmayacağım. Resmen nefret ediyorum markadan. Bu ay sonu muhtemelen ya HTC yada Iphone alacağım. Bir yanım android de açık kaynağa olan sevgimden ötürü bir yanım ise bırak macerayı git iphone al diyor. Adamlar stabil bir işletim sistemi ve stabil çalışan telefon yapmışlar. Buraya bir androidci olarak notumu da  düşeyim. Applecı değilim ancak bazı şeyleri kabullenmek lazım. Adamların yaptığı her cihaz stabil; apple tv, iphone, macler, ipadler hepsi de stabil çalışıyor. Konunu baltalağım için üzgünüm ancak dolmuşum cidden...    

bldead
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Abi ekranın üzerine elinden ter yağ vs bulaşıyor olabilir mi ? 

gm dIscovery kullanıyorum aynı hatayı yaşadığımda genelde ekranın üzeri kirli oluyor

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

Hocam kullandığım süre ne kadar geçerli olur bilemiyorum fakat, bende 1 ay kadar S5 kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Ekran ile ilgili bir problem olabilir, servis ile görüşme gibi bir olanağın var mı ? Daha önce bu şekilde feedback almış olabilirler. Hiç olmazsa yazılımsal mı donanımsal mı anlamış olurdun. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2801 Toplam Mesaj: 26