Telefonun Ekranına Ne Olmuş Olabilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

kafayı yiyecem sabah 6'den akşam 8'e kadar nokia x1-01'le duruyorum net yok tahribat yok sıyırma noktasındayım :D yedek telefonda vermediler. Zaten ücret çıkartırsalar yaptırmam asla, hani alsam suya soksam yağmur filan bişey olsa amenna hata bende diyecem de terlemeyle lcd'ye geçiyosa işimiz var suratıma bide klima taktırayım. Bakalım ne çıkacak sonuç.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sonuc ne oldu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sonuc ne oldu ?

Faturada direttiler 650 liraya, lg ye filan yazdim ordan da bisey cikmadi, bilirkisilik yapan birini buldum ona gosterdim oda sonuc alamazsin bundan dava acip bekleme bos yere dedi. O da oyle diyince hakem heyetinede basvurmadim.

Kullaniyorum suan telefonu bi sorun cikartmadi, hafiften leke gecti gibi de. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Resmen rezillik. Birde garantinde iptal oldu üstüne. Apple'ı bu konuda takdir ediyorum bataryası şişmiş 5S vardı arkadaşta o kadar şişmiş ki ekran dışarı hafif bombe attı kenarlardan neyse götürdü Apple Store'a telefonu anında sıfırını vermişler. Sıfır telefonu veren elaman normalde ücretsiz batarya değişimi yapıyoruz ama şişen bataryaların patlama riski var o yüzden müşterilerimize önem verdiğimiz için sıfırını veriyoruz vs demiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Resmen rezillik. Birde garantinde iptal oldu üstüne. Apple'ı bu konuda takdir ediyorum bataryası şişmiş 5S vardı arkadaşta o kadar şişmiş ki ekran dışarı hafif bombe attı kenarlardan neyse götürdü Apple Store'a telefonu anında sıfırını vermişler. Sıfır telefonu veren elaman normalde ücretsiz batarya değişimi yapıyoruz ama şişen bataryaların patlama riski var o yüzden müşterilerimize önem verdiğimiz için sıfırını veriyoruz vs demiş.

Adamlar altın yumurtlayan tavugunu kesmiyolar. Bende takdir ediyorum servis konusunda Apple'ı. Bizim bunlarda merdiven altı üretici amk, telefonu sat arkana bakma.

Servistekileri dovecektim, lan diyorum bu nası olur terden ekran altına sıvımı gecer diyorum yapacak bisey yok sonucta sizin hataniz diyo, sonucta benim hatam ne amk kimyami degistirecem heralde telefon kullanmak icin. M.hizmetlerinde ki ayni sekilde sizin hataniz diyo. Maile gelen cevaplar robotik zaten, sivi temasi garanti disi birakir bilmem ne, ben derdime cevap bekliyorum adamlar kitaptan üflüyo bana.

Lg'de benim icin bitti. Gözüm tekrar Htc'de. A9'u saglam bi islemciyle cikartirsalar kasa kalitesi zaten iyi tekrar Htc'ye donerim. Yoksa kullanirim bunu napalim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ya şimdi piyasa öyle bir hal aldıki adamlar kendi ürünlerini taklit ediyor. Eski Nokia gibi. Sadece kasayı değiştiriyorlar yeni model diye piyasaya salıyorlar. Ha ne olacak uygulamayı 1 salise daha erken açacak. Siktirsinler. Elindeki telefon seni rahat 3-4 sene götürür donanım olarak. Ayrıca şuanda piyasada en alınabilecek telefonlar Sony Xperia Z serisi. Adamlar ilk çıkan modele bile güncelleme veriyorlar hala. Playstation ile bütün olmasıda cabası.

https://www.youtube.com/watch?v=05rETDWSKOo

mkyb tarafından 22/Eyl/15 06:34 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3707 Toplam Mesaj: 27
ekran lg g4