Telefonun Ekranına Ne Olmuş Olabilir ?
-
kafayı yiyecem sabah 6'den akşam 8'e kadar nokia x1-01'le duruyorum net yok tahribat yok sıyırma noktasındayım :D yedek telefonda vermediler. Zaten ücret çıkartırsalar yaptırmam asla, hani alsam suya soksam yağmur filan bişey olsa amenna hata bende diyecem de terlemeyle lcd'ye geçiyosa işimiz var suratıma bide klima taktırayım. Bakalım ne çıkacak sonuç.
-
Sonuc ne oldu ?
-
mkyb bunu yazdı
Sonuc ne oldu ?
Faturada direttiler 650 liraya, lg ye filan yazdim ordan da bisey cikmadi, bilirkisilik yapan birini buldum ona gosterdim oda sonuc alamazsin bundan dava acip bekleme bos yere dedi. O da oyle diyince hakem heyetinede basvurmadim.
Kullaniyorum suan telefonu bi sorun cikartmadi, hafiften leke gecti gibi de.
-
Resmen rezillik. Birde garantinde iptal oldu üstüne. Apple'ı bu konuda takdir ediyorum bataryası şişmiş 5S vardı arkadaşta o kadar şişmiş ki ekran dışarı hafif bombe attı kenarlardan neyse götürdü Apple Store'a telefonu anında sıfırını vermişler. Sıfır telefonu veren elaman normalde ücretsiz batarya değişimi yapıyoruz ama şişen bataryaların patlama riski var o yüzden müşterilerimize önem verdiğimiz için sıfırını veriyoruz vs demiş.
-
mkyb bunu yazdı
Resmen rezillik. Birde garantinde iptal oldu üstüne. Apple'ı bu konuda takdir ediyorum bataryası şişmiş 5S vardı arkadaşta o kadar şişmiş ki ekran dışarı hafif bombe attı kenarlardan neyse götürdü Apple Store'a telefonu anında sıfırını vermişler. Sıfır telefonu veren elaman normalde ücretsiz batarya değişimi yapıyoruz ama şişen bataryaların patlama riski var o yüzden müşterilerimize önem verdiğimiz için sıfırını veriyoruz vs demiş.
Adamlar altın yumurtlayan tavugunu kesmiyolar. Bende takdir ediyorum servis konusunda Apple'ı. Bizim bunlarda merdiven altı üretici amk, telefonu sat arkana bakma.
Servistekileri dovecektim, lan diyorum bu nası olur terden ekran altına sıvımı gecer diyorum yapacak bisey yok sonucta sizin hataniz diyo, sonucta benim hatam ne amk kimyami degistirecem heralde telefon kullanmak icin. M.hizmetlerinde ki ayni sekilde sizin hataniz diyo. Maile gelen cevaplar robotik zaten, sivi temasi garanti disi birakir bilmem ne, ben derdime cevap bekliyorum adamlar kitaptan üflüyo bana.
Lg'de benim icin bitti. Gözüm tekrar Htc'de. A9'u saglam bi islemciyle cikartirsalar kasa kalitesi zaten iyi tekrar Htc'ye donerim. Yoksa kullanirim bunu napalim.
-
Ya şimdi piyasa öyle bir hal aldıki adamlar kendi ürünlerini taklit ediyor. Eski Nokia gibi. Sadece kasayı değiştiriyorlar yeni model diye piyasaya salıyorlar. Ha ne olacak uygulamayı 1 salise daha erken açacak. Siktirsinler. Elindeki telefon seni rahat 3-4 sene götürür donanım olarak. Ayrıca şuanda piyasada en alınabilecek telefonlar Sony Xperia Z serisi. Adamlar ilk çıkan modele bile güncelleme veriyorlar hala. Playstation ile bütün olmasıda cabası.
https://www.youtube.com/watch?v=05rETDWSKOo
mkyb tarafından 22/Eyl/15 06:34 tarihinde düzenlenmiştir