Telefonunuz İsminizle Çalsın
-
telefonlarımızın ismimizle çalması için ne yapmalıyız bileen varsa yardım etsin lütfennn.
-
TELEFONUNDA ses kayıt özelliği varsa aç sonra ismini söle sonra bitir sonra bunu zil sesi yap ok?
başka bişi demek istediysen daha açıklayıcı yaz bi da bakayım ondan sora -
windows ses kayıt ediciyi aç sesini .midi olarak kayıt ediyor yanılmıyorsam çogu telefonda bu uzantıyı destekliyor ondan sonra çalsın telefonun bloom_79 diye eheuuehe
-
Lanky bunu yazdı:
windows ses kayıt ediciyi aç sesini .midi olarak kayıt ediyor yanılmıyorsam çogu telefonda bu uzantıyı destekliyor ondan sonra çalsın telefonun bloom_79 diye eheuuehe
Ne midi mid 16 bit sanırım, wav olarak.Ya isminle çalmak ne demek a.q. Telefon Ertan ertan seni arayan var mı diyecek :D ben pek anlamadım.Yoksa Ertan ın bir kodu mu var
-
kendi sesimizi midi olarak kaydedemiyoruz hocam yanlış olmasın
-
hoca telefon sesi amr olarak kaydeder! sanırım bu arkadaşın kastettiği bu değil!
wav veya mp3 formatında şarkı gibi uzatarak "aaaahmmeeetttt" şeklinde bir şeydi! gsm operatörünene kısa mesajla adını yazıp gönderiyorsun onlar bir şekilde yapıyorlar (hangi numara veya hangi operatör olduğunu hatırlamıyorum) bizim bir arkadaş yaptırdı ! Çok malca bir şey oldu ! Bence çok gereksiz! (tabi bu benim görüşüm)
-
A.q. adamlar 3-5 hediye kontör gönderiyor onu da bu yollarla alıyorlar .Yok sevgi yaz bilmem neye gönder bilmem neyin oranı çıksın. Hocam bencede gereksiz. midi de sesmes yok.Sadece düşük frekansta müzik sesi var
-
Abi iyice zıtırlatınız ya bi kere midi ses kaydetmez sadece çalgıların sesini çalar ikincisi adamın demek istediği şey birisi sizi ardığında telefon çalarken adamın telefonunda "dıııııt dııııııt" yerine mesela " Ahmmeett ahmmett bu ahmetin telefonuuuuu" diye salakça bi şekilde çalmasınını demek istiyor sanırım kısaca aveanın ringası gibi bişey tabi bu ücretli biraz da pahalı bişey sanırım...
-
ulem tahribatta bu kadar saçmalanması bence yanlış yaww.
-
karakule sen çalarken dinlet gibi bişi mi diyorsun?
-
arkadaş sanırım o operatörden gelen ismin geçtii zil sesi dalgasını kastetti. bencede çok amaçsız bişe o. ne gerei varki paşalar gibi Dark Trannquillity - Monochromatic Stains çalıo zil sesinde duymama ihtimalin yok :)