Telegram Peynirleri
-
arkadaşlar peynirden kastımı anlamışınızdır, ne olur ne olmaz peynirin çeşidini tam yazmayım ayarı belli olmaz sonra under. amcamızı uğraştırmayım, bişey olmasın (((:
bana ilk instagramdan biri eklemiş rus yada ukraynalı bişeye benziyordu telegram adresinin verdi ekle ordan konuşalım dedi. ne olur ne olmaz diye telefonumdaki uygulamamdan değilde bilen bilir chromede web. telegram muhabbeti var web. whatsapp gibi bişey. ekledim birkaç yazıştık tabiki +18 şeyler, fazlası için arayacakmış beni gereken şeylere izin vermemi söylüyor. tabi ben yermiyim (: madem öyle +18 bişeyler istiyon yazışalım öyle birbirimizi rahatlatalım modundayım (: yok illa arayacakmış müsait değilen tuvalete git falan diyo :D
bide galiba bu yazıştığım adresimi başka peynire vermiş (: oda ekledi oda arayım seni rahatlatayım ama özel şeylere izin vermen lazım diyor yine ben yermiyim (:
ulan 36 yaşında hala bekarım ama böyle şeyler yapmam (;
-
Dolandırılma vakası loading.
-
polonyada vardı bunlar ya, diyor ki git falanca marketten pay safe card al, bana kodu gönder :-D
-
coLdPriNCe bunu yazdı
polonyada vardı bunlar ya, diyor ki git falanca marketten pay safe card al, bana kodu gönder :-D
eee sonra oda mı rahatlatacakmış :DDD
@qoqo
evet hocam (;
-
Ajan senden bir bağlantıya tıklamanı isterlerse korkup çekinme direk tıkla senin için soyunuyorlar o linkte.
Daha sonraki soyunmalar ücretli olabilir ama ilk tanitim linkine tıklayıp bi takim isteklerini yaptirabilirsin.
İşte sütyeni aç domal filan fantazine göre yani.
-
korkarabatak bunu yazdı
Ajan senden bir bağlantıya tıklamanı isterlerse korkup çekinme direk tıkla senin için soyunuyorlar o linkte.
Daha sonraki soyunmalar ücretli olabilir ama ilk tanitim linkine tıklayıp bi takim isteklerini yaptirabilirsin.
İşte sütyeni aç domal filan fantazine göre yani.
Ajan bylock da kur orada daha muhtesem karilar var
-
abi salla, emekli maaşını lisanslı bir şeylere harca.
adult hentai oyunlar var. :) -
ajan eğer rahatlamak istersen sitede aramızda para toplayıp sana uygun yalar yutar dik tutar birini ayarlayalım bi makinayı yağlatalım paslanmıştır şimdi seninki ..
-
Zina haram degil mi sayin koyu musluman?
-
Antikky bunu yazdı
Zina haram degil mi sayin koyu musluman?
O yapmiyor ki
Gözü ya da siki yapıyo
-
@korkarabatak
tövbe tövbeee :D
@lancelot
bylock muhabbetini hiç iyi hatırlamıyorum tam tersine bana "bylok" olmasın tam oturtmalık bir laf (;
@ayd
lisanslı şeylere bak :D öyle şey yapacak olsam direk eğitimine kursuna giderim :D
@kaptan
rahatlamak isterimde, yok ben kendi işimi kendim göreyim sağolun (; yoksa öyle bişeye niyetlensem en başta sen veya başkası banka hesabı açıp tüm müritlerden "şu sakata bağış" adı altında yardım toplayıp sene boyunca ayda bir şey yapacak birini yollarsınız :D
@antikky
haraaam işte ben uzak durmaya çalışıyorum ama şeytanın işi gücü yok bulmuş benim durumda birini uğraşıyor. oda işini yapacak tabi (((;
@lancelot
adaaaaaaam :D doğru söze ne hacet :DDD