Telekinezi Videom -1 (El Gücüyle)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:
    -----------------------------
    beyler öğrenmek isteyen bu işi buraya getiren benim konuma baksın telekineze konusuna herkeze yardım ederim bu arkadaşada ben yardımcı oldum öğrendi 2 gün başımın etini yedi önce ianamadı ben zorla inandırdım binbir yeminle en sonunda ikna oldu. :D şimdi çeviriyo kuzen. Aferin yanlız fazla artis. :S
    -----------------------------

hocam yanlış anlama ama bu konular sen bu foruma ilk mesajını atmadan önce de burada konuşuluyodu..bu konuyu bu noktaya ben getirdim falan diyince yani..çok önceden denemiştim ve olmuştu şu an da ugraşmıorum arasıra astral seyahet denemelerim oluyo sadece ama zevkli meseleler..internette bi sürü kaynak var bu konularda..yalnız her önünüze gelene inanmayın önce mantıgınıza yatması laazım yazanların..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Beyler bide buna bakın isterseniz

http://www.youtube.com/watch?v=cCsis3RpyDg&feature=related

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 3791 Toplam Mesaj: 23