Telekom 100"Lük 50"Lik Kartların Dondurulması
-
merhaba arkadaşlar Askerlik görevi nededi ile uzun bi süre yazamıyoruk neyse uzatmaya gerenk yok :) Şimdi Bu ANkesörlü Telefonlar Üzerine biraz kafa yoralım Şu 100 lük ve 50 lik Telefon kartları var kulübeler için bu kartların dondurma ve doldurma olayı var deniliyor bunun hakkında bilgisi olan varsa yazsın askerde Kart almaktan kuruyacağız.. bilen varsa yazsın selametle
-
eski tip kartları doldurmaktan bahsediyorsan, forumda vardı bir aralar,ararsan bulursun.
fakat iyi düşün.bu yöntemle konuşacağın dakikalar hakkın değil...
-
evet eski kartlar değil tabiki yeni olacan CHİPLİ kartlar .. hak konusuna gelince kardeş ADSL faturalarında TELEKOMUN sokmuş olduğu kl gibi kazıkllar'a saysın bu görüşmeleride ;)
-
evet bu son olaya bakış açın çok mantıklı :D
-
teşekürler :)
-
hocam zumsuk kardeşim bununla ilgili döküman yayınladı kendi grubunda. Kendisi birazdan gelir dökümanı paylaşır.
-
sanırım cipli ciplilerde işe yaramıyor.
-
vay zumsuk ölmedin demek : ) cipli Chipli ne fark ederki chipli olmasının bi kötü yanı illaki 1 cihaz lazım Veri girişi yada sıfırlama yapmak lazım çünki CC lerde copy yaparken o tür cihazlar lazım yani eski kartlarda oldupu gibi KASet bandı vurup ZAMK ile yapılacka iş değil bununda 1 ipneliği var ama nasıl yakında çıkarsa Telekom Önnmelimini alır cihazları değiştiri .. BANtlı Telefonlarda oldupu qimi
-
hocam bantlı olduğunda baya eski ama denediğimde hala çalışıyor olan bir yontem vardı.Kaset bantı falan filan..Cipliyse olmaz.
-
Ben bizim Adana'daki beledeiye otobus biletlerini hallettim :) tlf icin eskiden numarayi cevirirdik calmaya baslayinca * ve # tuslarina ayni anda basik tutardik kontorler hic dusmezdi,uzun uzun konusurduk ,konusma suresince basili kalacak * ve #:) ..simdi chipli kartlarda nasil bilmiyorum bi deneyin...
-
bu işleri iyi bilen bi arkadaşa sordum banka kartları dahil bunların DES ile cryptlı olduğunu söledi..yani bi chip reader/writer ile decrypt edebilirsin..tabi bu algoritma ister..ya da direk decrypt etmeden boş chiplere yazarak çoğaltılabilir belki ama bu pratikte tabi uygulamada işe yararmı bilmiyorum..
Toplam Hit: 4218 Toplam Mesaj: 12