folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Abonelerinin Bilmediği Gerçek

Telekom Abonelerinin Bilmediği Gerçek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    :S Aklıma şu geldi. NE OLACAK HALİMİZ!!! :(

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    TeLekomun Adı BiLe Geçtimi Din İman eLden Gidior Tepem Çok Fena Atıor

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

"Telekom" demeyin bana yada "ttnet" tepem atıor :) http://image.haber7.com/haber/54943.jpg resimdeki aßlamızda pek tatlıymı$ walla :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Her ay bana geciriyo telekomun a.q D

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ulan varya böyle işin yeter ya sıktı artık birisi intihar edecek ki indirim yapsın pezvnkler it dölleri yeter ya ölmek istiyorum lanet olsun böyle kurumun amk

kaç yıldır internetteyim böyle zulum yaşamadım ya varmı şu canım ülkemde türk telekomu destekleyen yok herkes elime geçsede parçalasam bitirsem derdinde

lanet olsun böyle internet hayatın isyan ediyorum yokmu bi hacker telekomu kapatacak bilgileri alacak yokmu ya yapamaz mı kimse hep bunu düşünüp duruyorum

her ay sabit en fazla 15 gelen fatura 32 ytl gelmiş internet aturasıda 34 ettimi 66 ytl ama durun sakin olmak istiyorum bi yandan

hele şu pazartesi gelsin sınırsıza geçeceğim ahannnnnn  gösterecem yeğenede çekecem bi hat anasını satarım ya yeter çileden çıktım bittim ya  gtmün sidikleri

bekle beni telekom kardeşlerimin intikamını senden çok acı bir şekilde çıkartacam full albüm indirecem çekinmeyecem herşeyi indirecem bitermi bitmez ee

sonra bu indirdiklerimi cd ye kopyalıycam ohhh sakla dursun anasını satayım (varsa eleman yakınınızda sınırsıza geçin kafayı kullanın) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

harcain bakalım o serefsizce kazanılan paraları. yuh ya yazıklar olsun baska bisi demiorum. :S

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkiye'nin kasası boşalıyor böyle saçma sapan özelleştirmelerle.Kazandıkları paraların büyük kısmını kendi şirketlerinde kullanacaklar.Yatırım adına birşey görmek mümkün değil zaten.Geldiklerinden beri çivi çakılmadı.Bir bardak soğuk su içelim kazığımız yağlı olsun..

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

dolandırma 1. sırada turktelekom var ztn.

!!TURKTELEKOMA KAFAM GİRSİN!!

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------

"Telekom" demeyin bana yada "ttnet" tepem atıor :) http://image.haber7.com/haber/54943.jpg resimdeki aßlamızda pek tatlıymı$ walla :P

-----------------------------

hacı bırak karıyı ya diktiler bizi karıyı nasık dikcen aaaaaa dikcek yer kaldımı gerçi şişmiştir tombul tombul ama neyse işin ciddiyetini koruyalım

ben sana sümüklü fatmayı alırdım be a 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2413 Toplam Mesaj: 20