Telekom Adına Turkcell Tarafından Cep Telefonuma Gelen Mesaj
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bu mesajı bu tbt dan bi ileri zekalı arkadaşımız atıyordur. Türk Telekom sizin tüm bilgilerinize sahip, eğer bunu isterse sizi Telekom Müdürlüklerine yönlendirir güvenlik açısından. Telekom adına Turkcell tarafından sms atmak kadar saçma bir yöntem olamaz. Bu çocukça şaka exa'nın son mağrifeti olabilir. Nede olsa Nickimyok'u telsimden arayıp turkcell e ilgili işlem yaptırmak istiyorlar, işin ilginç yanı ise, İsmail avea kullanıyor :|
Böyle saçma smslere inanıp, birde üstüne konu açmayın arkadaşlarım :)
-----------------------------
Biraz ara$tıraydınız saçma sms olup olmadıını görürdünüz :| ayrıca ba$lıkta arkadaş Türk telekom A.Ş den deil TÜRK TELEKOMİNİKASYON KURUMU ndan bahsetmiş
http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/kimliknumarasitalep :| bu sayfayıda ben hazirladım en çocukçasından -
$aka yapcak olan varsa bakınız;
http://www.tamindir.com/program/10992/Ucretsiz_5_Sms_Gonder_Messenger_Pro_(Istedigin_numaradan_Istedigin_numaraya).htm
bu tür mesajlar icin birebir :D
-
iyide turkcelle bağlı türk telekominasyona değilki?? anlamadım ben bu işi
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bu mesajı bu tbt dan bi ileri zekalı arkadaşımız atıyordur. Türk Telekom sizin tüm bilgilerinize sahip, eğer bunu isterse sizi Telekom Müdürlüklerine yönlendirir güvenlik açısından. Telekom adına Turkcell tarafından sms atmak kadar saçma bir yöntem olamaz. Bu çocukça şaka exa'nın son mağrifeti olabilir. Nede olsa Nickimyok'u telsimden arayıp turkcell e ilgili işlem yaptırmak istiyorlar, işin ilginç yanı ise, İsmail avea kullanıyor :|
Böyle saçma smslere inanıp, birde üstüne konu açmayın arkadaşlarım :)
Biraz ara$tıraydınız saçma sms olup olmadıını görürdünüz :| ayrıca ba$lıkta arkadaş Türk telekom A.Ş den deil TÜRK TELEKOMİNİKASYON KURUMU ndan bahsetmiş
http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/kimliknumarasitalep :| bu sayfayıda ben hazirladım en çocukçasından
millete gizli numaradan çagrı gelse bizden mi bilceksiniz ak :| -
Turkcell den gelen mesaj dogrudur.O mesajın yazılım desteğini ve metnini arkadaşım yazdı
-
Arkadaşlar turkcelli aradım gönderilmesi gerekiyoröuş. Çekinmeyin gönderin türkcell gönderiyormuş :))
-
aga atma kapına dayanırlarsa verirsin o zaman.
-
Aynı mesaj banada geldi,turkcell müşteri hizmetlerini aradım ve doğru olduğunu teyit ettim.Hatta müşteri hizmetlerindeki kız göndermez isek yaptırımın olduğunu söyledi.Neden istediklerine gelince hattını alırken T.C kimlik numarasını vermemiş olduğun ve hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu saptamak içinmiş...
-
hajı mesaj merkezi numarasını kontrol et
bence taşaktır biri taşaklıodur
-
bana da msj gelio şöle bi nodan 908758473938 tarzında + felan yok
noyu salladım da
"meraba ben tanımadığınız bi kızım 10 kontöre ihtiyacm var gönderirsenz geri yollarım söz "
böle bişi hane ilkde değil gelio arada bi :|