Telekom Çalışanlarına Öfkem Var.
-
Çoğu kişi sorun yaşamış anlaşılan.Ama 4. yıla giricek TTNet maceram.Ufak tefek bağlantı kopuklukları dışında herhangi bir sorunum olmadı.Geçenlerde de 8'e yükseltmek için pederle gittiğimizde gayet de güzel yardımcı oldular,ben Adana Akıncılar Metro durağının ordaki Telekom bayiinden eve gidene kadar tarife değişmişti bile.
Şanşlıyım diye düşünüyorum , burdaki sorunları duyunca :T
-
bende de telekoma karşı kabaran bişey var hacıt yalnız değilsin :|
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
SpoofU bunu yazdı:
Hoca açtırma kutuyu şimdi :@
-----------------------------karakutu :|
edit: kablonet var, huzur var:)
-----------------------------yeah dude.aynen..devam!
-
telekomdan memnun olan bir müşteri var mıdır ki?
patronlarınında çalışanlarından bir farkı yok
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------bir ilden bir ile aktarım işlemini 9 gündür gerçekleştiremeyen, günlerdir aramama rağmen sisteme suç atan sistemi kullanmayı bilmeyen, torpille işe giren, götü devlete dayadık diye çalışmayan, telekomculukla ilgisi olmayıp dünya para alıp birde grev yapan insanlara öfkem var. daha telefon bağlantısını onaylamadılar, ondan sonra 3 iş günü içindede internet bağlantısını gerçekleştireceklermiş.
-----------------------------hacı biraz ağır girmiş gibisin olaya :)
telekomun görevi önceden hepimiz biliyoruz başkaydı. farkedersen eski adamları çalıştırıp yenilere iş imkanı vermiyolar.
Türk Telekom hakkında kısaca bi yazı paylaşayım..
1995 /24 Nisan PTT'deki telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin birbirinden ayrılmasıyla Türk Telekomünikasyon A.Ş. kuruldu
Yani anlatmak istediğim şu ki. PTT de baban çalısıyo olsaydı ve Telekom gibi ayrı kuruluş a babanı da verselerdi ve baban gibi o belli yaştaki adamlara nekadar eğitim verseler de anlayabilcekleri bi miktardan başka fazla bişi olmaz. çünkü teknolojiden uzaklar.
ŞURADAKİ LAFA BAKIN : torpille işe giren, götü devlete dayadık diye çalışmayan, telekomculukla ilgisi olmayıp dünya para alıp birde grev yapan insanlara öfkem var.
Bunları sen yazmıssın. benim akrabam bile çalışmıyor telekomda ama bukadar da sert konuşman hoş değil.
varsa şikayetin müşteri hizmetlerine bildir. 6 aydır bi arkadaşın netini veremediler. arkadaş hesabı kapattırdı. insanlar ne gibi sıkıntılar görüyor internetle ilgili.. ama bu suç o abilerin değil. alt yapı oluşturmadan pat diye satıp telekomu sonra da al bu adamları eşşek gibi çalıştır diyenlerin.
şikayet edicem dediğinde o adamlar nası yusuf yusuf oluyor bir bilsen. ben o adamların gözlerindeki korkuyu gördüm. yazık o koskoca adamı seni şikayet edicem diyerek boynunu büktürene.
Kusura bakma senin canın yanmış biraz gerginsin ama yinede geneli alma telekomu al konuya ama o çalışanlara çokda bişi deme hepsi evine ekmek götürüyor.
-
NonStop bunu yazdı:
Çoğu kişi sorun yaşamış anlaşılan.Ama 4. yıla giricek TTNet maceram.Ufak tefek bağlantı kopuklukları dışında herhangi bir sorunum olmadı.Geçenlerde de 8'e yükseltmek için pederle gittiğimizde gayet de güzel yardımcı oldular,ben Adana Akıncılar Metro durağının ordaki Telekom bayiinden eve gidene kadar tarife değişmişti bile.
Şanşlıyım diye düşünüyorum , burdaki sorunları duyunca :T
Gerçekten ben de şanslılardanım sanırım, Tarife değişikliği daha 1 dakikadan uzun sürmedi telefonda, 8 mbps'in neredeyse tamamını sorunsuzca kullanıyorum, ttnetten kaynaklı kesinti yaşamadım, keşke herkes aynı kalitede hizmet alabilse.. Ama işte, ne çıkarsa şansımıza gibi bi durum var ortada.. Hani iyi bilinmeyen bir markanın bir ürününü alır 2 kişi, birisi daha ilk günden başlar küfre, diğeri aylarca kullanır da sorun yaşamaz, sanırım tam da böyle :) -
DarkFall bunu yazdı:
bir ilden bir ile aktarım işlemini 9 gündür gerçekleştiremeyen, günlerdir aramama rağmen sisteme suç atan sistemi kullanmayı bilmeyen, torpille işe giren, götü devlete dayadık diye çalışmayan, telekomculukla ilgisi olmayıp dünya para alıp birde grev yapan insanlara öfkem var. daha telefon bağlantısını onaylamadılar, ondan sonra 3 iş günü içindede internet bağlantısını gerçekleştireceklermiş.
Telekomcuyum, torpille işe girmedim, devlette değil özel şirkette çalışıyorum, dünya kadar para değil şükür bana yetecek kadar ücret alıyorum. Çalışan insanların sana gıcığı olupta onaylamamazlık yapmayacaklarını sende tahmin edebilirsin. Tam tersine onlar onaylayamadığı süre içerisinde kendi performansları düşer. pmden telefon numaranı ver neden bağlayamadıklarını yarın mesai içinde öğrenelim. Ama burada çalışanlara laf atarak eline birşey geçmeyecekki -
hani burada o kurumda calısanları kotulemek istemem ama. boyle bir yontem varmı ya adam diyor fişi cıkar tekrar tak :D ben bunu duydum
-
Senin bağlantı hızını sistem üzerinde değiştirdiklerinde yeni hızınla bağlantı sağlayıp sağlamadığını hemen görebilmek için modemi açıp kapatmanı söylemiş olabilirler.
-
Birincisi; Telekom artık devlet malı değil hocam. özelleşti.
İkincisi; Eski çalışanlar dediğin gibi eşek yüküyle para alıyolar ve bi bok bilmiyolar. çoğu ilk okul mezunu. Yeni işe girenlerde binlir bile almıyo. mesailerle falan anca geçiyo maaşları bin lirayı.
Üçüncüsü; sana o bağlantıyı getirmeye çalışan adamla, sana bağlantıyı satan kişiler resmiyette farklı kurumlarda. sana satış yapan kızlar Assist grubuna bağlı çalışanlar. bağlantıyı getirenler telekom personeli. neyin ne olduğunu, hattın nerede nasıl olduğunu anca onlar biliyo. koordinasyonsuz çalışma var.
Hangi ildesin sen hocam? yada hang ilden hangi ile bağlantını transfer ediyosun? bana öncelikle bunu bi söylermisin?
Herşey iki tık la bitmiyo iller arası transferlerde. bölge bölge müdürlükler var. bu müdürlükler arası resmi yazışmalar var. ha dediğin doğru. süere uzun. bukadar olmaması lazım. ama bunda çalışanların değil, o yazışmaları yapan müşteri hizmetlerinin suçu var. sonuçta onlarda Assist grubunun çalışanları. senin ordaki santrale devrenin yazısı gelse, 48 saat içinde boş yer varsa eğer bağlantın hallolur eminim buna.
6 senedir ttnet kullanıyorum. 20 günlük maduriyetim oldu. onun dışında şikayetim yok. 16 mbit e kadar sınırsız kullanıyorum. modemm her seferinde 16 mbtle bağlanıyo.