folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Telekom İşlerinden Anlayan (Ankastre, Ek, Montaj, Demontaj, Dolap, Vesaire) İş Teklifi !

Telekom İşlerinden Anlayan (Ankastre, Ek, Montaj, Demontaj, Dolap, Vesaire) İş Teklifi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

bende ekçilik yapıyorum sadece meraktan soruyorum neye göre ücretlnedirme yapıyorsunuz burda fiyat yazmaktan çekinirsen özel mesaj bekliyorum.(ben sabit ücrete çalışıyorum bu arada)

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yasincelik1987 bunu yazdı:
    -----------------------------

bende ekçilik yapıyorum sadece meraktan soruyorum neye göre ücretlnedirme yapıyorsunuz burda fiyat yazmaktan çekinirsen özel mesaj bekliyorum.(ben sabit ücrete çalışıyorum bu arada)

yok çekinecek bişey yok Herkes % hesabı çalışır. 2 ekip var ekipteki her eleman bilgisi ve tecrübesine göre  şef şeften sonra gelen çavuş gibi rütbelendirilir. mesela şef %25 diğer çalışanlar %10 alır...  o ekip 1 ay içinde ne kadar çok iş yaparsa ne kadar çabuk çalışırsa o kadar çok kazanır kazandırır...

Şuanki şefimizin aylığı yaklasık 2 bin liraya geliyor diğer elemalarınki ise 750-110 arasında değişiyor. yaptıkları işe bağlı.. bazı elemanlar ise yövmiye hesabı çalışıyorlar onlarada 35 lira veriyoruz her çalıştığı gün için...  Hızlı bi ekçiye ihtiyacımız var şuanki elemanlar çok mız mız eski türk telekomdan emekli olmuşar yatmaya alışmışlar 100 lük eki öğleden aksama kadar bitiremiyor bazen adam ama kovamıyosun yeni eleman bulamadığın için....

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GEVEZE58
    GEVEZE58's avatar
    Erkek

anlattığına göre güzel bir işe benziyor. ben yıllarca muğla üniv. bilgi işlemde çalıştım. anlattığın işlerden hiç yapmadım. ne olduğu konusunda da pek bi fikrim yok ama yapamayacağım bir iş değil gibi görünüyor (daha önce yapanlar olduğu için) ben talibim bu işe çabucak da öğrenirim hatta öğrenene kadar da para bile almam aten en fazla 1 hafta kaybım olur. elim hızlıdır sence olursa gidip bi görüşeyim babanlar ile.

kayseride asgari ücretten fazla alan varmı acep
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Merhaba;

Babanlara sor bakalim, http://www.tahribat.com/Forum-Agilent-N2600a-Wirescope-350-123266/ konusundaki alet islerine yaramazmiymis.

Bende bu islerden yapmistim, ve bu aleti hatlarin kontrolunde kullaniyordum. Ama su gunlerde isveren firmadan is gelmez oldu ve aleti satmak istiyorum...

Saygilar

Another day another death another sorrow another breath...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

GEVEZE58 bunu yazdı:

anlattığına göre güzel bir işe benziyor. ben yıllarca muğla üniv. bilgi işlemde çalıştım. anlattığın işlerden hiç yapmadım. ne olduğu konusunda da pek bi fikrim yok ama yapamayacağım bir iş değil gibi görünüyor (daha önce yapanlar olduğu için) ben talibim bu işe çabucak da öğrenirim hatta öğrenene kadar da para bile almam aten en fazla 1 hafta kaybım olur. elim hızlıdır sence olursa gidip bi görüşeyim babanlar ile.

Hocam anlattığım işler ha deyince öğrenilmeyen işlerden :)  ve hata kabul etmeyen işlerden... ben sana biraz daha anlatayım tmm dersen gel dükkana konuş...

İlk olarak İl dışında çalışma ihtimalin yüksek. şantiyede kalırsın. 2. olarak iş çok ağır yeri gelecek yer altından kablo çekeceksiniz yeri gelecek direk tepesine çıkıp ek yapacaksın. ekten kastım büyük kalın kablolar olurya içinden 100 tane küçük kablo gecer bunlar 500 e kadar çıkıyor işte 2 tane o kabloyu birleştirmeye ek deniyor. bunun için konnektör  kullanılıyor.  yeri gelecek ameleden daha beter olacaksın kafan bem beyaz olacak  ben çabuk öğrenirim anlatılanı anlarım dersen gel konuş adresi verdim yalnız gelmeden 1 gün önce haber ver babamlar nevşehirde çalışıyorlar ben haber verim ona göre geleceği günü ayarlasın 3 güne bir gelio çünkü kayseriye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GEVEZE58
    GEVEZE58's avatar
    Erkek

kablolamada problem şimdi anladım. kolay işler onlar biz neler yaptık. tek yapacağımız kablo işi olsun. tamam bayram sonu haberleşiriz.

kayseride asgari ücretten fazla alan varmı acep
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sen gel ben tam bilmediğimden anlatamadım bazı şeyleri babam duyuru yap sadece cevrene dedi. bayramdan sonra gel dükkana iyice konuşun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

ilk başlarda menhol felan eziyet gelebilir ama sonradan alışıyor insan ve bence rahat bir iş parasıda güzel ben istanbulda ekçiyim umarım eleman bulabilirsin

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yasincelik1987 bunu yazdı:

ilk başlarda menhol felan eziyet gelebilir ama sonradan alışıyor insan ve bence rahat bir iş parasıda güzel ben istanbulda ekçiyim umarım eleman bulabilirsin

menhol evet çok zor gelebilir yazın ben çalışmıştım bi kaç hafta menhole inip kablo çekiyodum :) ama bu arkadas daha işi bilmediğinden menholde ek felan yapmaz sadece inip hangi kablo nerden geçio bakar bide kablo çekiminde iner.. ama bunları çabuk öğrenmezse fazla para kazanamaz. ne kadar çabuk öğrendi o kadar iyi... ek en fazla para getiren işlerden biri... bi direk dikiyosun inanın bildiğiniz koca telefon direğini 4 kişi zar zor dikiyoruz 1 direğin getirisi 4 lira :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

up  beyler Hem telekom işlerinden anlayan hemde bilgisayardan anlayan özellikle server dan anlayan varsa hemen başvursun. babam ileriye dönük eleman arıyo yani uzun yıllar beraber çalışıp beraber büyük işler yapacak elemanlara ihtiyac duyuo. yakında Santral ihalesine girecek ve %90 alacak Santral işini aynı zamanda Bilgisayar ve Server işinede girmek istiyo fakat işten anlayan eleman yok. Hem Telekom işlerini yapabilecek hemde bu bilgisayar işlerini yapacak eleman başvursun derim.

para ilk basta az gelebilir çünkü deneme süresi olacak babam işine yarayan elemana parayı verir esirgemez hisse bile verebilirim diyor yeterki çalışsın işini iyi yapsın diyo.

Şartlardan en önemlisi 1-2 yıl çalışacak olanlar gelmesin uzun yıllar çalışacak elemanlar gelsin diyo. henüz yeni bi taşeronuz ama şirketleşme yolunda ilerliyoruz beraber ilerleyecek büyüyecek kazandıracak eleman arıyor.

Umarım anlatabilmişimdir 

Toplam Hit: 3453 Toplam Mesaj: 21