Telekom Port İşi Nasıl Hallolur
-
cimere şikayet et gökten zembille çözüm buluyolar 2 haftada. veya telekom bölge müdürünü bul linkedin twitter veya mailden özel olarak mesaj at oda çözüyor.
-
hattını iptal etmeyeceksin taşıma yapacaksın sonra arıza kaydı vb. istediğini yaparsın.
turknet i bırakalı 4 seneden fazla oluyor muhattap ve müşteri temsilcisi olmadığı için 1 evde millenicom var 1 evde turktelekom var
artık bende şu kafadayım yaşlandım 34 yaşındayım artık 100 tl ucuz olsun diye alternatif arayamam , bi tık pahalı olsun ama bana sorun çıkartmasın
100 tl 150 tl daha ucuz olsun diye bi tarafımızı yırtıp sora hizmetsiz kalıyoruz.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
cimere şikayet et gökten zembille çözüm buluyolar 2 haftada. veya telekom bölge müdürünü bul linkedin twitter veya mailden özel olarak mesaj at oda çözüyor.
benim binaya fiber çekildiğinde hattı aktif etmeleri için pano takmaları 6 ay sürdü
bu 6 ay süre içinde cimer e yazdım telekom alt yapı müdürlüğüne her hafta gittim ceo ya yazdım şiket oluşturdum vb vb.
6 ayın sonunda aynı gün gelip yaptılar.
-
Port sorununu Ulada sahada gezen elemanla 2 günde çözdüm.
Dalamanda ceo'ya bile yazmama rağmen 1 senede çözemedim. -
@cache sağolsun orbit Telekom olarak ise sağlayıcısı gece saat 2 de İnterneti taşıdık ben ilgilenicem dedi sağolsun öğleye doğru intenet geldi
Eskiden 8 10 mb veren net şuan WiFi de 85 90 veriyor
Daha uyguna daha iyi bir yere geçtik ve sinir katsayımız düştü
TBT etkisi ile seri olarak çözdük kendisine teşekkür ederim
Yorum yapıp fikir belirten mürid lere teşekkürler bu bir ders olsun arayınca ticket ve yapay zeka desteği olup7karşıda muhatap bulunmayan hiçbir yerden bir tık ucuz diye bu işlere girmemek lazım
nereodi tarafından 02/Nis/26 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
sakın iptal etme
-
açık kapı uygulaması var direk. btk ya şikayet et direk btk dan geldiği için sikko cevap da veremiyorlar. orda daha resmi bir dille cevap verecekler bir de üst kısım görüyor.