folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Port İşi Nasıl Hallolur

Telekom Port İşi Nasıl Hallolur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

cimere şikayet et gökten zembille çözüm buluyolar 2 haftada. veya telekom bölge müdürünü bul linkedin twitter veya mailden özel olarak mesaj at oda çözüyor. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hattını iptal etmeyeceksin taşıma yapacaksın sonra arıza kaydı vb. istediğini yaparsın.

turknet i bırakalı 4 seneden fazla oluyor muhattap ve müşteri temsilcisi olmadığı için 1 evde millenicom var 1 evde turktelekom var

artık bende şu kafadayım yaşlandım 34 yaşındayım artık 100 tl ucuz olsun diye alternatif arayamam , bi tık pahalı olsun ama bana sorun çıkartmasın

100 tl 150 tl daha ucuz olsun diye bi tarafımızı yırtıp sora hizmetsiz kalıyoruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

cimere şikayet et gökten zembille çözüm buluyolar 2 haftada. veya telekom bölge müdürünü bul linkedin twitter veya mailden özel olarak mesaj at oda çözüyor. 

benim binaya fiber çekildiğinde hattı aktif etmeleri için pano takmaları 6 ay sürdü 

bu 6 ay süre içinde cimer e yazdım telekom alt yapı müdürlüğüne her hafta gittim ceo ya yazdım şiket oluşturdum vb vb.

6 ayın sonunda aynı gün gelip yaptılar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Port sorununu Ulada sahada gezen elemanla 2 günde çözdüm.
    Dalamanda ceo'ya bile yazmama rağmen 1 senede çözemedim.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

@cache sağolsun orbit Telekom olarak ise sağlayıcısı gece saat 2 de İnterneti taşıdık ben ilgilenicem dedi sağolsun öğleye doğru intenet geldi

Eskiden 8 10 mb veren net şuan WiFi de 85 90 veriyor 

Daha uyguna daha iyi bir yere geçtik ve sinir katsayımız düştü 

TBT etkisi ile seri olarak çözdük kendisine teşekkür ederim 

Yorum yapıp fikir belirten mürid lere teşekkürler bu bir ders olsun arayınca ticket ve yapay zeka desteği olup7karşıda muhatap bulunmayan hiçbir yerden bir tık ucuz diye bu işlere girmemek lazım 

nereodi tarafından 02/Nis/26 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sakın iptal etme

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

açık kapı uygulaması var direk. btk ya şikayet et direk btk dan geldiği için sikko cevap da veremiyorlar. orda daha resmi bir dille cevap verecekler bir de üst kısım görüyor. 

Ç.
Toplam Hit: 678 Toplam Mesaj: 18
turk net fuck offf