folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekoma Bir Kafada Benden!

Telekoma Bir Kafada Benden!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

bu gün elime ttnetin faturası geldi herşey normaldi faturayı açana kadar. gözlerime inanamadım 60.50 lira yazıyordu çıldırdım hemen ttneti aradım. Kekonun biri çıktı üstlerine afiyet herşeyleride biliyorlar.

(3 martta bağlantımı başlattılar. 40 gün 40 gecelik kampanya zamanı başlamıştı bağlantım. bağlantı ücreti ve ilk 2 ay ücretsizdi. bizde her türk evladı gibi tabiki dowlanda asıldık asılmaz olsaydım.)

bir bayan çıktı telefona (her ne kadar odun gibi konussada bayandı) bir şeyden anlamadıgı belliydi. faturam hakkında bilgi vermek istiyordum ortada bir saçmalık vardı ve bunu nasıl düzelte bileceğimi sordum. anlamamıştı söylediklerini ve ben çıldırmak üzereydim. dinlesene be kadın diyerek söze girdim (3gb kotayı aşmışım 30 lira ordan sokuyorlar ücretsiz olan ayda) benim faturamın 29.50 gelmesi gerkmiyormu dedim.

-evet öyle olması gerek dedi

+benim faturama yansıtılan 30 liralık fazlalık nedir diye sodugumda hiç utanmadan

-kotayı aşmıssınız dedi

+alala dedim sizin ücresiz dediğiniz aylar içerisinde sınırsızca kullandık afedersiniz ama dönekmisiniz (kurumuna söyledim)

-bağlantınızı yapan arkadaşı şimdi bilemem dedi o gün söylemesi gerekti dedi (bu kurum türkiyenin telekominikasyon devi)

+saçmalıyorsunuz siz büyük bir kurumsunuz nasıl böyle cümleler kullanabiliyorsunuz şaşıyorum dedim. eğer böyle bir şey varsa bana verdiğiniz sözleşmede bunun yazması gerek yazmıyorsa o 30 lirayı söke söke alırım.

-??      (söyleyecek bir şey bulamaz çünkü bir şey bilmiyor)

+bekleyin dedin sözleşmeyi tekrar okuyup arıcam ozmn ne diyeceksiniz dedim ve kapattım.

şimdi sözleşmeyi okudum öyle bir şey tabiki yazmıyor. ben bu 30 ytlyi faturamdan düşüttürebilirmiyim. yani müdürleriyle fln konussam mahkeme veririm fln etkli olurmu yoksa 30 lira için değmezmi dersiniz?

benim kafama takılan 60 lira çevremdekilerin çogunun başına geldiğinden tepki vererek telefon açtım. aynı kampanyayla net bağlatıp 60 liralık fatura ödeyen oldumu? dava fln açmayı düşünüyorum hiç deilse benden sonrakiler için aynı şeyi yapamazlar.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    bence wereblrsn neden diceksin belki 30 lire için değmez ama sennn dışında dahaa kaç tane 30 lira alcaklar_?ama genede sen blrsn...

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Aynı şey benim de başıma geldi kardeş. 3 gb kotalı bağlantıdan almıştık ve beleş diye yaklaşık 17 gb kadar indirmiştik. Oldukça büyük bir rakam ödedik. Üstelik öğrenci eviydi. Yani yiyeceğimizden içeceğimizden kıstık. Mahvolmuştuk... Sözleşmede filan geçmiyor sadece reklamda geçen şey. Yargı yolunu denesen yine paran gider. Ya gidip konuşacaksın ki çok zor.. Hak, hukuktan yana sağlam arkam önüm, şayet geri alma gibi bir durum olsaydı öyle bir olaya girişirdim ben. Ödiceksin mecburen ama ben telekoma o paraları helal etmiyorum. Yalancı yonetimin satılmış telekomu ne olacak!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turtle_scorpion
    turtle_scorpion's avatar
    Homo
    Hiç boşa kasma abi bana da benzer bişi olmuştu.. adamlar her halukarda kendilerini haklı çıkarabiliolar :S kampanyalarla milleti kandırıp bi kere bağlıolar sonraa gelsın kazıklar ohhhh anasını...

..::Turtle_Scorpion::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    uleyn dava açma parası bile 30ytl dan fazla, pul parası dosya parası şu parası bu parası  si@ dava açmayı, şu tüketici dairesi başkanlığımıdır nedir, ilçe kaymakamlıklarında oluyor. onlara dilekçe ver daha iyi bence.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

davacı davayı kazanırsa karşı taraf masrafları karşılıyor diye biliyorum nice 30 liralar dönüyor ve hiç bir yerde yzaılı olarka geçmiyor benim imza attıgım kağıtlarda geçmediğini biliyorum.

bu gün müdürleriyle görüşücem olmassa merkeze bildiricem düzeltmezlerse smile veya kablo nete geçicem.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telekoma u.s.robotics modemim girsin + ethernet (kablosuyla beraber) + kafam girsinnnnnnnnn ayıp a.q yaptıkalrı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ver la ver akıllansın ibnetorlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

sakın dava falan acma ....

ne kadar haklı olsnda avukata falan verecegin paralarla daha kötü hale düşersin tazminat zaten alamazsın bu yüzden bence konusup faturayı iptal ettirmeyi dene

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Telekomu alan o sarıklı hibneyi çölde kutup ayıları sksin aq....Bizede çaktırmadan ekliyolar kotaya aqdumun çocukları...

Söz gümüşse, altın paradır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bosskoy bea agaa..

siktir et ipneleri a.q dava açsan değmez.. KAFAMMMMMMMMMMM GİRSİN SİZEEEEEEEEEEEE TT

verdikleri netin a.q kafemdeki tüm ag kabloları girsin maus klavye ne warsa girsin a.q

daha ne diyelim..

yapacak bişi yok.. 

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 1771 Toplam Mesaj: 15