Telekom'a İsyan
-
Öncelikle okuyacagınız için teşekkürler.. derdimi tbt ile paylaşmak istedim..
Bundan yaklaşık 2 ay önce internetimi 8 mb yaptırmaya niyetledim .. müşteri hizmetleri arandı kampanya varmış 15 tl 5 ay boyunca 8 mb ancak 2 yıl sözleşme uzar denildi tamam dedik ..
8 mb gelmez kablolar eski denildi 2 mb alabilirsiniz denildi tamam dedik .. 90 kb la indirmekten gereğinden fazla bıkmış durumdaydım ne gelirse razıydım..
2 mb yapıldı dün 444 0 375 ' e arıza kaydı bırakıldıktan sonra merkezime yönlendirilen kayıt yerine başvurdum son 2-3 gün internetim kasılıyordu..
bayan bana hattınız mükemmel ! dedi peki .. en azından kesilmiyor artık kopma yaşamıyorum dedim ayrıldım.
akşam eve geldim internet yok..
arıza kaydı oluşturdum .. şehirdeki telekom merkezine yönlendirilmiş ..
aradılar .. "kablolarınız 2 yide desteklemiyor internetinizi 1024 kb ( 1 mb ) düşürüyoruz zaten sık sık kopuyormuş denildi
nasıl ya olurmu öyle şey tahahüt üm ses kaydım 5 ay 15 tl gelecekti şimdi ne olacak derken .. müşteri hizmetlerinden öğrenin denildi kapattı.
müşteri hizmetlerini aradım meşhur güncellemesini yapıyor..
telekoma gittim allahın pazar günü .. beni arayan adamı buldum sordum kıvırdı vs zaten mesaisi bitmiş hadi eyv. dedi gitti..
abartmıyorum bu şuan ki indirme hızım
sözleşme , tarifem vs hiçe sayılarak internetim 1'den fazla memur tarafından 2 dudak arasında oynatılmıştır. tarafım mağdur duruma düşmüştür ..
şimdi siz söyleyin ?
-
Hocam o müşteri hizmetlerimidir nedir 3 ay çok çektim. Benimde internetim desteklemiyor diye 1 mbit'e düşürdüler.
3ay yükseltmediler. Sonra Emir hocam yardımcı oldu internetimi yükseltti. 2 gün sonra hop 1 daha 1mbit'e düşürdüler.
En sonunda sinirlenip aradım ttneti.
İnternetim 1mbite düşürüldü nedeni nedir diye sordum. İnternetiniz desteklemiyor dedi. Neden diye sordum. Hattınız desteklemiyor diye cevap verdi.
Bende ona dedim daha dün teknik servis geldi 8mbit rahat destekliyor evin terminale çok yakın, siz neyin peşindesiniz bu ne saçmalıktır dedim.
Arıza kaydı aldılar. Ertesi gün internetim 8mbit oldu. 1 aydır sorunsuz takılıyorum. İnşallah birdaha yaşamam.
-
rapid yada torrentten bir dosya indirmeyi denedin mi
.jp den dosya cekiyorsun
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
rapid yada torrentten bir dosya indirmeyi denedin mi
.jp den dosya cekiyorsun
ss deki indirdiğim şey firefox :| en fazla hızım 90 olacak ben 90 dan bıkmış 8 mb pakette 2 ye razı olmuşken nelere uğruyorum :| -
2 gündür ağlıyorum bu saatlerde başlıyo 2-3 saat devam ediyor.meşhur yurtdışı çıkışlarında sıkıntı var heralde
-
tokyodaki sunucudan cekmeye calısırsan öyle hüsranla karşılasırsın. 8mbit internetim ile bende 40 kb gördüm
alttaki linkten ise 600k
http://ftp.uni-kl.de/pub/mozilla/firefox/releases/3.6.10/win32/tr/Firefox%20Setup%203.6.10.exe
sende bu linki denermisin bakalım kacla cekicek
-
Ne diyeyim Allah sabır versin. Hazır başlık açılmışken ben de burdan iki çift laf edeyim.
Hem telefon ve adsl e aynı anda başvurduğum halde çarşamba günü sadece telefonu bağlayıp cuma gecesi adsl için kayıt giren ve tatilin girmesiyle işleri haftaya salıya kadar erteleyen telekomun ........ diyorum. Aynı zamanda her aradığımda sistemdeki arızadan dolayı bilgilerime ulaşamadıklarını söyledikleri o sistemlerinde ......
-
süper online varsa hiç düşünmeden oraya geç.. çok memlunum şuanda..
-
Ulutoyun bunu yazdı:
2 gündür ağlıyorum bu saatlerde başlıyo 2-3 saat devam ediyor.meşhur yurtdışı çıkışlarında sıkıntı var heralde
-----------------------------evet 2-3 gündür yurtdışı çıkışlarda var bir sorun.su dakikalarda yine var biraz.yerli siteleri gezerken normal.birdeartık bırakın su ttneti.adamlar
memur zihniyeti.zaten memurlarda.saatleri dolunca kaçarlar.sorunlar karşısında,arıza kayıtlarında salağa yatmakta üzerlerine yok.
ttnet artık çengi karı vaziyetini aştı.
-
Bence vodafone'un gelişiyle ülkede gsm rekabeti arttı. Mesela vodafone alt yapıları 3 katına felan çıkarmış. Reklamlardan. Neyse Türkiye'ye de farklı bir servis sağlayıcısı gelmeli. 75 milyon nüfus var. Bilgisayarlar da artık yaygınlaştı. Yani bu işi yapacak olan kişi bence çok kar eder. Çünkü herkes istisnasız telekomdan şikayetçi. Gelen internet sağlayıcısının yapacağı alt yapı çalışmalarıyla yani telekomunkilere muhtaç kalmadan bence çok kullanıcı çekecektir. Sonra telekom da paşa paşa kendi alt yapısını yenileyecek, fiyatları düşürecektir bence. Bu konu ile google ilgileniyor diye biliyorum. Bununla ilgili örgütlenmeler yapılmalı faceden vs. Sonra mesela internet siteleri oluşturularak ne kadar çok isteyenin olduğunu gördükçe bu kıvılcım googleı ateşleyecektir. Mesela örnek site ismi: bringtheinternettoturkeygoogle.com felan vs. Bak bu müthiş bir fikir. :D Başkası almadan ben alayım domaini :D
-
seneye biri gecicem :W