Telekomda Staj??
-
Şuan Türkiye'nin bilişimdeki en ciddi gücü TURKCELL orada staj yapmak var ama torpile bakar heralde..
yinede azimli olup turkcell in kapısından içeri girebilirsen bence en iyisi olur.
-
eee artık bize beleş net verirsin :D Telekoma ne kadar koysak o kadar kâr :D
-
hocam bende giresunluyum telekomun ust tarafında calısıyorum:D
-
bak yine telekoma sövesim geldi..
hayırlısı hocam.
-
falca bunu yazdı:
-----------------------------
Zamanında telekomda yaptım Bilişim Ağları'nda.Zaten birlaç gün gittim.Adsl modem kurmak dışında yapabileceğin fazla birşey olmadığını söyleyebilirim ki orada çalışanlar da bu ve buna benzer şeyler yapıyorlardı(muhendısler dahıl).Modem arızası falan filan.Öğrenme konusuna gelince ileride yapmayı düşündüğün bir iş üzerine staj yapmanı öneririm.Sadece gun doldurmak ıcın yapmak ıstıyorsan telekom onerılebılır.
-----------------------------hocam nerenin telekomunda yaptın sen ?
-
Esconda bunu yazdı:
Bizimi arkadaslar orada staj yapmisti paso yatiyolardi.Aksama kadar film indiriyolardi 4mb baglanti hizi vardi bilgisayarlarin.
-----------------------------100 - 32 mb arasıydı downloadın aq muştuk
Çağdaş ın 4 mb ti zavallıya acıyoduk
ama bizim çalıştığımız bölüm en amelesiydi sabah akşam kasa temizle format at driver ara...
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
Bizimi arkadaslar orada staj yapmisti paso yatiyolardi.Aksama kadar film indiriyolardi 4mb baglanti hizi vardi bilgisayarlarin.
-----------------------------100 - 32 mb arasıydı downloadın aq muştuk
Çağdaş ın 4 mb ti zavallıya acıyoduk
ama bizim çalıştığımız bölüm en amelesiydi sabah akşam kasa temizle format at driver ara...
-----------------------------hangi bölümüydü hocam
-
bilgi işlem di ama bilişim ağları bolumuyle birleşti şimdi ozele vermişler donanım bolumunu...
-
Telekom bilgi işlem merkezinde yaparsan senin acından daha iyi olur.. başkalarına aldırma..