Telekomdan Teklif Geldi ...
-
Merhaba arkadaşlar, biraz önce bu telekomcular aradı ve şuan kullandığım 1MBit 4GB kotalı internetimi ücretsiz olarak 8MBite kadar hıza ve 4GB kotalı internete dönüştüreceklerini söyledi. Dedim bak bi yamuk olmasın sonra fiyat falan artırmayın, yok dedi artırmıcaz falan filan.
Size böyle olay oldu mu? Sizce ne demeliyim? (8mbite çıkınca kotayı şakır şakır götürmemizi falan istiyo heralde bunlar )
-
Bir şey indirmedikten sonra ne yapayım 8 Mb hızı. İsterse 18 versin..
edit : doğru okumamışım, zaten kotalıymışsın. Ama hız iyi olursa filmlere falan dalma, istedikleri odur büyük ihtimal.
-
Bulunduğun yerin şebeke yakınlığına göre 8 e çıkarıyolar. Bendede sınırsız var 15 GBı geçince 512 ye indiriyo :)
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
8mbite çıkınca kotayı şakır şakır götürmemizi falan istiyo heralde bunlar )
-----------------------------
aynen. eğer geçersen 8 mbite kotasız yaptırcan hoca. yoksa yanlışlıkla gider 4 gb kota 8 mbit hızla. :D -
15 gb dan sonra hız 512 ye düşüyo haberin olsun. ben 512 ile girmeyeli yıllar oluyo ;)
-
8mbit hız deil.8mbite kadar!Belli bi hızın olmayacak yani :D bi alt limit yoksa geçme derim,bi araştır.8mbit beklerken 8mbite kadar diyipte 1gün 8mbit 30gün 512kbit kullandırtmasınlar :D
-
zamanXdovnload=kullanım ücretin dovnload hızlandıgı için zamanı kısarsan sorun olmaz ama benim gibi 24 saat nette isen net hızlı olunca zamana göre daha fazla dovnload yaparsan kotayı aşma ihtimalin söz konusu olur kotayı aşarsan ücret artar bence sınırsıza geç yine 8mps kullan sorun çözülsün kotayı aşınca zaten sınırsızın faturası gelmekte.
-
Arkadaşların bahsettiği gibi 8 mb'e kadar;
- Zaman zaman nete giremediğin anlar olur.
- Büyük ihtimal 3 ay paket değişikliği yapamazsın.
- Download'da 400-500'ü gördüğün anlar da olur.
Kotalıysan tavsiye etmem.
-
konu halloldu hocalar. Dedim hız işini boşverin, hızım aynı kalsın ama limitsiz yapın.
Yok diyo malesef, sadece bu kampanyamız var, limitsiz istiyorsanız 49 lira vereceksiniz diyor...
Cevap yazanlara teşekkürler.
-
kesinlikle geçme çünkü genelde taş çatlasın o internet bağlantın 2 mb oluyo. Ve bir dakika netteysen on dakika küfür saymakla geçiyo zamanın
-
Evet limitsiz 49 lira olana geç ve bütün masraflarını bu şekilde bir noktaya yönlendir.üstelik telekomun becerme teklifi ile kafan karışmaz.ben TTnet kullanmıyorum ama tavsiyem bu yönde.