Telekomun Netbook Notebook Kampanyası Hakkında Yardım,Öneri?
-
Selam arkadaslar
Bu türk telekomun yaptıgı kampanyalarla bi tane netbook yada notebook almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz

MARKA / MODEL HP Notebook WM962EA(G62-140ET) Kategori Notebook İşletim Sistemi Windows® 7 Home Basic 64-bit İşlemci Türü Intel® 2,26 GHz Intel® Core™ i3 İşlemci i3-350M 3 MB Düzey 2 önbellek Dahili Sürücü 320 GB (7200 rpm) Dahili Bellek 3 GB Ekran Boyutu 15.6'' Diyagonal Yüksek Tanımlı LED HP BrightView Geniş Ekran Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 5430 Grafik kartı 512 MB (1754 MB'ye kadar arttırılabilir) Harici G/Ç bağlantı noktaları USB, VGA, HDMI, RJ45, 1 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi Bellek Kartı Aygıtı Secure Digital (SD) kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick,Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için beşi bir arada tümleşik Dijital Ortam Okuyucusu Web Kamerası Tümleşik Mikrofona sahip web kamerası; VGA Hoparlör ve Mikrofon Altec Lansing hoparlörler Klavye/Mouse Tek dokunuşla başlatma tuşları ve Eylem tuşları ile tam boyutlu klavye Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma çubuğuna sahip dokunmatik yüzey Ağ Arabirimi Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN Genişbant Kablosuz 802.11 b/g/n Ürün Ağırlığı 2,5 kg Ürün boyutları (G x D x Y) 37,4 cm (U) x 24,6 cm (G) x 3,18 cm (min. Y) / 3,68 cm (maks. Y) Güç Kaynağı Türü 90 W AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik Ürünle Gelen Yazılım Yazılım Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 (60 Günlük Deneme Sürümü), Microsoft® Internet Explorer, Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player, HP Setup, HP Advisor, HP Support Assistant, Cyberlink DVD Suite, Cyberlink Power DVD, Cyberlink YouCam, Cyberlink MediaShow, Windows Live™ Uygulamaları, Norton Online Backup (30 günlük deneme ), Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme) Ürün Rengi Prizma desenli Biscotti TNET Bilgisayar Kampanyası Casper NoteBook TTNET Bilgisayar Kampanyası Asus NetBook 

TTNET Faturasına: 24 ay 27TL Taksitle
Kredi Kartına: 12 ay 49TL TaksitleMARKA / MODEL Asus Netbook 1001HA Kategori Netbook İşetim Sistemi Orijinal Windows®7 Basic İşlemci Türü Intel® Atom N270 1.6GHz 512 MB Dahili Sürücü 250GB 5400 rpm Dahili Bellek 1GB DDR2 SO-DIMM Ekran Boyutu 10.1" Ekran Çözünürlüğü 1024 x 600 Grafik Kartı Intel UMA Paylaşımlı Harici G/Ç bağlantı noktaları 1 x VGA Bağlantısı, 3 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45, 2 x Audio Girişi (Kulaklık / Mikrofon) Bellek Kartı Aygıtı MMC/ SD(SDHC) Web Kamerası 0.3M Piksel Hoparlör ve Mikrofon 2 x Audio Girişi (Kulaklık / Mikrofon) Ağ Arabirimi 10/100Mbps Genişbant Kablosuz WLAN 802.11b/g @2.4GHz

TTNET Faturasına: 24 ay 49TL Taksitle
Kredi Kartına: 12 ay 89TL TaksitleMARKA / MODEL Casper Notebook CPG.T450-2H05B Kategori Notebook İşetim Sistemi Orijinal Windows®7 Basic İşlemci Türü Intel® Pentium® İşlemci T4500 İşlemci hızı 2.30GHz.,1MB L2 Cache, 800 MHz FSB Dahili Sürücü 250 GB SATA Harddisk (5400 rpm) Dahili Bellek 2 GB DDR2 667 MHz Bellek Ekran Boyutu 15.6" WXGA HD Ekran Ekran Çözünürlüğü 1366X 768 Grafik Kartı SIS 672 256 MB Harici G/Ç bağlantı noktaları 3X USB 2.0 port Bellek Kartı Aygıtı Var Web Kamerası 1.3MP Web Camera Hoparlör ve Mikrofon Var Ağ Arabirimi 10/100 Genişbant Kablosuz 802.11 B/G Ürün ağırlığı 2,75 Ürün boyutları (G x D x Y) 374 X 256 X 25 ~37.9 mm Güç Kaynağı Türü 6 cell Pil Türü Lion Garanti 2 sene Ürünle Gelen Yazılım Microsoft Security Essentials Antivirüs Programı Ürün Rengi Siyah
TNET Bilgisayar Kampanyası Casper NoteBook 

TTNET Faturasına: 24 ay 29TL Taksitle
Kredi Kartına: 12 ay 53TL TaksitleMARKA / MODEL Casper Minibook CUG.N450-1H00M Kategori Netbook İşetim Sistemi Orijinal Windows®7 Starter for Small NB İşlemci Türü Intel® AtomTM N450 İşlemci hızı 1.66 GHz. Intel® NM10 Chipset Dahili Sürücü 250GB SATA Harddisk ( 5400 rpm) Dahili Bellek 1 GB DDR2 800 MHz Bellek Ekran Boyutu 10" LED Geniş Ekran Ekran Çözünürlüğü 1024x600 Grafik Kartı Intel GMA 3150 Max.251MB Harici G/Ç bağlantı noktaları USB, VGA Bellek Kartı Aygıtı Var Web Kamerası 0.3MP Web Camera Hoparlör ve Mikrofon Var Ağ Arabirimi 10/100 Genişbant Kablosuz 802.11 B/G Ürün ağırlığı 1,15 Ürün boyutları (G x D x Y) 264 x 180 x 27.3~30mm Güç Kaynağı Türü 3 cell Pil Türü Lion Garanti 2 sene Ürünle Gelen Yazılım Microsoft Security Essentials Antivirüs Programı Ürün Rengi Gri , Beyaz -
Kullanım alanına baglı tabiki ama ben olsam en üsttekini seçerdim.
-
En üstteki tabi ki ama onun fiyatı yazmıyor?
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------24 ay 72 tl ye veriyolar
-
hocam ben olsam HP yi seçerdim. özellikleride güzel
ne tür bi kampanya bu ?
-
en üstteki tabiki .
-
pillibebek bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------24 ay 72 tl ye veriyolar
-----------------------------1728 lira yapıyor. Bence o bilgisayara çok fazla.
-
by_kamu bunu yazdı:
hocam ben olsam HP yi seçerdim. özellikleride güzel
ne tür bi kampanya bu ?
-----------------------------telekom abonelerine yapıyolar ücreti faturana yansıyo
ya karar veremedim bi türlü
-
Ne için kullanacaksın pc'yi?
-
hacım oyun oynama alıskanlıgım vardır ama öyle ahım şahım max sistem gereksinim oyunlara gerek yok.birdee tatile cıkıcam ordada yanımda bulunsun internet falan ihtiyacımda olucak işim geregi
-
Hepsinin fiyatı çok pahalı dışarıdan kredi kartıyla alsan daha ucuza alırsın.