Telekomun Son İnternet Kampanyası
-
Yanında 512 SD ram hediye ederlerse üye olabilirim!
Bu ne la şaka dimi ?
Zaten 1 hafta olmadı eve internet aldım 2 gündür internet kopup duruyor sebebini de anlamıyorum..Bugün aynı dowloadı tam olarak bilmiyorum bayağı bi oldu 25 ila 30 arası tekrar yapıyorum..
Normal verdikleri hizmet çok mükemmelmiş gibi bir de olmayanlara bu şekilde mi fırsat tanıyorlar!?
Önce ellerindekini düzeltsinler sonra millete kıyat geçmeye gelsin sıra..
TTnet severek izliyoruz... (Bütün karakterlerin altındaki edebimi anladınız siz) -
Burada ayrıntıları var kaçırmayın bence :)) Ve kendilerine göre harika bir işe imza atmışlar ve gurur duyuyorlar :s
http://www.ttnet.com.tr/web/233-1213-1-1/tr/ttnet/sss_baglanti_cesitleri__ttnet_adsl/nete_davett_paketi
-
harbiden yuh diyorum.. zaten türksatın sınırsız 512 si 17.50 tl.
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
ya arkadaş adamlar temel internet kullanımı için diyo
mailine bakarsın,faturanı ödersin,chat yaparsın falan, blueray film indirmek gibi bi düşüncen yoksa gayet makul bi tarife
ama yinede türk telekoma herhangi bi uvzum g....
-----------------------------Tamam temel kullanım ıcın kota makul olabılırde yav fiyat makul değil ki :) bu yuzden sadece "yinede" kelimenden sonraki kelimelerine sonuna kadar destek veriyorum:)
-
Şakamı lan bu akşam akşam güldürdü :D:D
-
Varg bunu yazdı:
paris hiltonun düşük kalite sex tape'i bile 100 mb iken...
haklısın kardeş. +20 rep -
HoLyZone bunu yazdı:
yavaş yavaş dial-up'a çekiyolar :)
-----------------------------haha :D Belki stratejileri öyledir.. Geriye doğru gelişmek falan.. Yukarı doğru sıçmak gibi :D
-
Ttnetle zaten mahkemelik olduk.Bu kampanyayıda yayınlayıp milleti tahrik edip dava etmek için yapmışlardır.Adamlarda fantezi çok.
-
8 16 32 mgb hızlarını çıkarıp 512 kb/s yi literatürden silmen gerek telekom. bunu sana ben mi anlatıcam
-
Benim gördüğüm konunun açıldığı her yerde ttnetin iyice zıvanadan çıktığı ve ne yapacağını bilemediği için böyle saçma sapan kampanyalara yöneldiği,kablolu tv+512 kotasız kablolu internet 17 liraya mı ne geliyormuş düşünün.Günlük kota 512/30=17 mb :s