Teleservice Değişim Cihazı Bekliyor Ne Demek ???
-
Arkadaşlar telefonu servise verdim.Aynı arızan 4. yada 5. gidişi oldu.Telefon arıza kaydında değişim cihazı bekliyor yazıyor.Bu ne demek telefon değişecek mi?

-
ewt yeni telefon gelicek yani.
-
peki bu gelen telefon eskisinin aynısımı olacak?0 mı olacak yoksa 2. el mi?
-
hayır dostum 2 . el felan deil sana ya aynısı veririler yada bi üst modelini vermek zorundalar samsungda böle her zaman bi üst modelini veriorlar
-
iyi o zaman. nkia n70 in bir üstü n73 olsa gerek...n70 in sıfırını bulurlar ya bunlar :)
-
bence n70 in sıfırını verirler çünkü daha piyasada bitmedi n70 in sıfırı.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
bence n70 in sıfırını verirler çünkü daha piyasada bitmedi n70 in sıfırı.
-----------------------------
aynen üst model vericeklerini hiç zannetmem.. -
Bence parçayı değişecekler parçanın gelmesini bekliyor olabilirler.
-
Bayzinin dediği gibi parça bekleniyor olabilir....
-
Arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi.Bana n70 verecekler.N70 350 ytl.Ben aradaki miktar neyse verip n73 alabilirmiyim,,?.Mesela n73 450 ytl olsun aradaki 100 ytl yi verip n73 alabilirmiyim?
-
ahahaha
dostum sıçtın.
ben 5 ağustosta n95 telefonumu antalya kvk ya verdim onlarda istanbul teleservice firmasına vermişler ayın 7sinde.
evet telefonun değişecek yenisi gelicek.
30 iş gününü sallamıyorlar
benm telefonum bekle bekle 30 iş gününü doldurdu aradım zaten değişim hakkınız var bizde değiştiriyoruz dediler.para iadesi hakkım var dedim mahkeme kararı istediler onlarla ugrassam 3-5 ay.
sikayetvar.com a yazdım nokiaya ulasmıs orası,nokiadan aradılar biz devreye giricez dediler nokiadestekhatti mi ne öle bi siteleri var ordan ulasabilrsiniz tekrar dediler.hereyse bi yandan sikayetvar bi yandan nokiaya bastırarak müşteri memnuniyeti adıma cabuklaştırılmış işlemli cihazımı 55 gün sonra aldım :D
bu arada yenisi kavramları süper.sadece anakartı değiştiriyolar.imei falan değişiyo haliyle.kapaklar ve batarya değişmiyor sadece içi değişiyor.
yani nokia teleservice ye sadece içini gönderior serviste orada kapakları takıyor,benm yanımda sıra bekleyen elemanın takarken ekranı catlatmıslar dikkat et iyice incelemden cıkısını yaptırma cihazın.sikayetvardan arvato teleservice firmasının sikayetleini oku bazen cihazın kaydını yapmıyolarmıs kaçak diye kapanıyomuş cihazlar.kısacası o firmadan allah kurtarsın
bu arada n70i verirler çünkü burada hop mağazadan bi tane alıp vermiyolar.nokia fabrikasından geliyor ve sadece anakartı geliyor.yani boşa heveslenme