Televiyon Ve Klima Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Kuzenin eve televizyon ve klima arayışı içerisindeyiz.

Salonun herhangi bir kapısı yok. açık tipte o yüzden 9 luk klima yerine 12'lik düşündüm. daikinin 12btusu aklımızda.

televizyon ise sadece misafir geldiğinde izlenecek ama sorun da çıkarmasın istiyoruz. benim düşüncem 65'inç ama koltuk ile duvar arası mesafe 2 metre civarı. 55-58 inç alsak da büyüğünü isteyeceğiz diye 65'inç aklımda.

samsung - lg dışında alma diye mütalaa versem de sonra kendisinin beyanı da "hiç işim yok markası modeli özelliği umrumda degil, aksesuar gibi düşün misafirler falan izler gelince" dediği için grundige kadar düştük. o yüzden sorunsuz olan bir model var ise öneriniz alırız. xiaomi mi box ile bağlarız diye düşündüğümden işletim sisteminin de pek bir önemi yok sanki.

https://hizliresim.com/t62alfw 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Piyasada artık zor bulunuyor ama bence TV ve monitörde mat ekran tercih edilmeli. Hem toz tutmuyor hemde pencereden gelen ışığı yansıtmıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Piyasada artık zor bulunuyor ama bence TV ve monitörde mat ekran tercih edilmeli. Hem toz tutmuyor hemde pencereden gelen ışığı yansıtmıyor.

link var mı hocam önerilerin için ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Ben ve ailem Baymak kullanıyoruz çok memnunuz.Tavsiye ederim.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Klima için lokasyonu unutmuşum. istanbul hava şartları için ev yerden ısıtma. o yüzden soğutma maksatlı kullanılacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

İşi en hızlı çözülen konulardan olsun

Klimayı gayet iyi tercih etmişsin

Televizyon olarak da aynı fiyata xiomi65 inch al hem tvstick derdin olmaz 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

TV önerim bu fiyata asla bulamazsın. Site Beko yetkili bayisidir. Arçelik Beko Grundig zaten birebir aynı ürünler isim farklı.. TV panelleri de LG..

https://www.jebinde.com/detay/grundig-rio-65-ghu-8900-s-google-tv-89117?utm_campaign=yandex-Jebinde-TR&utm_medium=cpc&utm_source=yandex&yclid=850843286822584951

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ben de yaz gelmeden bir aya falan klima taktirayim diyorum. Acikcasi beyaz esya lazim olunca gidip arcelik'ten aliyorum baska markaya bakmadan, klimalari nasildir? Deneyimleyen var mi?

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Bi kaç önce şu tv a101 de 29.000 fln dı galiba 

ben olsam tercih ederdim 

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus8309-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati,649885238.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCyeh9iKQ8sENpyzT81HU60ba&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GC4w2k4cs-8KNGlWZd1Kxb-uLoPGXdD7tEun5HvImuDCGDOnxEsHhkaAgn1EALw_wcB

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Bi kaç önce şu tv a101 de 29.000 fln dı galiba 

ben olsam tercih ederdim 

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus8309-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati,649885238.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCyeh9iKQ8sENpyzT81HU60ba&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GC4w2k4cs-8KNGlWZd1Kxb-uLoPGXdD7tEun5HvImuDCGDOnxEsHhkaAgn1EALw_wcB

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Klima acıma parasına mitsubishi al. 
    Isıtmadı da , soğutması da farkediyor. 20 senedir klima kullanıyorum. Aynı anda 3 klima da kullandım. 

mitsubishiden başkası yalan. 
    tv'ye bakış açım tanıdığınla aynı. Oraya yorum yapamam. 

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 976 Toplam Mesaj: 18
televizyon önerisi klima önerisi