Televizyon Alıcam Ne Alayım
-
samato bunu yazdısandman02 bunu yazdı
samsung hd olmayan yayınlarda lg yi ters döndürüp *iker diye biliyorum ama yanlış olmasın
hocam bizim şuanki TV tüplü :)) (Üstelik VESTEL) Yani alınan cihazı 10 sene rahat kullanırız. Ozamana kadar bütün kanallar hd olur zaten :))
o zamana kadar 4k olur hocam :) trt test yayınına başladı :) samsung harici hdd lerde 4k lı filmler satıyor, digiturk sırf 4k ile ilgili bir platform açtı, 4k içerik izlettiriyor, samsunglular için ücretsiz....
-
unbalanced bunu yazdısamato bunu yazdısandman02 bunu yazdı
samsung hd olmayan yayınlarda lg yi ters döndürüp *iker diye biliyorum ama yanlış olmasın
hocam bizim şuanki TV tüplü :)) (Üstelik VESTEL) Yani alınan cihazı 10 sene rahat kullanırız. Ozamana kadar bütün kanallar hd olur zaten :))
o zamana kadar 4k olur hocam :) trt test yayınına başladı :) samsung harici hdd lerde 4k lı filmler satıyor, digiturk sırf 4k ile ilgili bir platform açtı, 4k içerik izlettiriyor, samsunglular için ücretsiz....
Assadadafafasd Hocam okadarda uzun değil yani. 4k için geçiş dönemi diyorlaaaa zaten 8k'ya geçilecekmiş.
-
2 ay önce 2 tane led tv aldık ve ikisindende çok memnunuz. İşim gereği bilgim olan bir alan ve kendi evime alım yapacağımdan çok uzun süre ve çok detaylı araştırma yaptım.
Özetlemek gerekirse 2000TL'ye kadar alınacak ürünlerde LG daha güzel. Aldıklarımızdan bir tanesi şu ürünün 2014 versiyonu idi 2 aydır amcam kullanıyor ve 2015'ini kendi evime alırken çok incelemiştim gerçekten çok güzel bi televizyon.
http://www.incehesap.com/lg-42lf650v-led-tv-fiyati-27112/?ref=akakce&v=1.20
Kendi evim için daha üst sınıf samsung TV aldım ama fiyatları 3000TL civarında o yüzden onu söylemiyorum.
Verdiğim linkteki LG-42LF650V modelini tereddüt etmeden alabilirsin. Yerli ve yabancı sitelerden çok fazla araştırdan sonra aldığımız bir televizyon ve hiç bir sorunla karşılaşmadık.
mustafa_unax tarafından 13/Eyl/15 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung 4K UHD
Fiyat Performans oranı gayet iyi duruyor
-
al 800 cıvarı sag falan hepsı aynı bosuna par verme