Televizyon Kanalı Kurmak ?
-
hocam yerel tv işlerini unut..
IP TV olayına gir..
internet üzerinden yayin yapmaya başla ve ek olarak ip tv uyumlu uydu cihazlari mevcut ve gittikce ilerliyor iptv sistemi :)
-
geçenlerde bizim başkan konuşuyodu bjk tv için.
turksat ta yayınlanmak için aylık 2o.ooo $ lık frekans ücreti varmış.
kurulum maliyetini bilmemde aylık fix 20 bilemedin 30 bin $ veriyosun
-
DanqerLine bunu yazdı
yerel kanalları 500-600 bin tlye açarsın ama büyük bir kanal için en aşagı 10 trilyonu gözden çıkarmalısın diye düşünüyorum bir dogan grubun aldıgı kanal 2 yada 3 milyon dolar olunca ordan yola çıkarak çözümleme yaptım :))
onların marka değeri cartu curtu bi ton şeyvar. adam sıfırdan kurmaktan bahsediyor.
kaba ve sallama bir hesapla bende 200-250bine ulusal yayın yapan bir kanal açabilirsin. ama ne kadar tutunabilriisn meçhul ötesi
-
ulusal kanal açmak için vereceğin parayı internet projesine yatırsan tutma ihtimali çok çok daha fazladır hacı..
-
Ekip olarak şunu söyliyim.Boşa yayın dönücekse programsız falan hep bant olucaksa 1 anakumanda operatörü bide kurgucu yeter. Sabahdan akşama kadar dere tepe verir altındada müzik :D
Kurgucuyum bu arada -
Turksat üzerinde sayısını bilemediğin kadar ipten saptan kanallar var... aynı video klipleri döndürüp duruyorlar. Alttan yandan uçan kaçan sms mesajları; karı - kız arayanlar...
bilen bilmeyen bişeyler yazıyorda, bi kanala sen 200K TL para bağlıyacan ha, kimin aklına yatar bu iş? yok frekans ücreti bilmem nesi... sanmıyorum bukadar pahalıya mal olmaz bi tv kanalı kurmak.
-
Adnan oktarın a9 u gibi açacaksan 300.000 tl ye açarsın.
CAgAtAy tarafından 17/Şub/13 17:12 tarihinde düzenlenmiştir