Televizyon Klasikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mst16
    mst16's avatar
    Erkek
    bizimkiler dizi vardı her pazar izlerdim...şimdi nerde öle diziler bea kalmadı...

Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran.ölmeden önce uyan....Profilinde tek yorum olan insan... Msn: schadow@w.cn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

hugo vardı, akşam üzeri kanal 6 da verirlerdi. 5 yaşlarında müptelası olmuştum.

+tolga abinin küfür yemesi (her ne kadar göremesem ya da hatırlayamasamda...)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Kaygısızlar dizisi süper bir yapım idi fikrimce. Dizideki Kültigin karakteri ise bir numara : )

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek
    Susam sokağını unutmayın bari minik kuş kırpık kurabiye canavarı filan.. Ne diyom ben yau :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Battle Star Galactica Vardı, (Savaş Yıldızı Galaktika) Harika Bir Bilim Kurgu Dizisi idi.... Bide Kara Şimşek Tabiki. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

yabancı diz olarak mavi yıldırım vardı bir de kara şimşek

türk dizilerinden aynalı tahir-mahallenin muhtarları-7 numara-deli yürek

kuzenle kavga ederdim o deli yüreğe bakmak isterdi ben aynalı tahire ne günlerdi bea:D

çizgflmde en çok tusubasa ya bakardım:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    Trt de yayınlanan Bizimkiler ve atv de yayınlanan İkinci Bahar dizileri favorimdi.

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
Toplam Hit: 4142 Toplam Mesaj: 29