Televizyon Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

gündüz tv çok izlemiyorsan genelde akşam veya geceleri izleyeceksen al bi projeksiyon cihazı keyfine bak. 7 yıl önce 55" philips pus 7909 almıştım önce akıllı tv tarafı android olduğu ve güncelleme almadığı için çöp oldu. mibox ile baya canlandırdım 4 yıldır filan baya iyi şekilde kullanıyordum şimdi de ekranda çizikler çıkmaya başladı. cof değişmesi lazım diyorlar ekranda değil diyorlar ama cof yok ortalıkta. biraz daha bozulsun gidip 4k projeksiyon alıp duvaya 170" yansıtcam :D

hemde taşınabilir. telefon yansıtabilirsin. içinde genelde android oluyor bir bakmanı tavsiye ederim. gündüz performansı düşük oluyor genelde ama yine de izlenebiliyor.

11 yıl götürdüyse çok iyi benim bildiğim tvlerin ömrü artık 5-6 yıla düştü. 

10-12 bin aralığında uzun ömürlü tv tavsiyeniz varsa alabilirim... Telefonu yansıtsam netflix youtube olsa yeter özellik olarak

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Samsung 55Q80B 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV modelini kısa bir süre önce aldım. Gayet memnunum hocam. 60W hoparlörlere sahip bu vesileyle ses kalitesi gayet güzel. TV her anlamıyla dolu dolu bir model.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    AdReNaLiNe bunu yazdı

Samsung 55Q80B 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV modelini kısa bir süre önce aldım. Gayet memnunum hocam. 60W hoparlörlere sahip bu vesileyle ses kalitesi gayet güzel. TV her anlamıyla dolu dolu bir model.

bütçemi baya aşıyor hocam ya

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

gündüz tv çok izlemiyorsan genelde akşam veya geceleri izleyeceksen al bi projeksiyon cihazı keyfine bak. 7 yıl önce 55" philips pus 7909 almıştım önce akıllı tv tarafı android olduğu ve güncelleme almadığı için çöp oldu. mibox ile baya canlandırdım 4 yıldır filan baya iyi şekilde kullanıyordum şimdi de ekranda çizikler çıkmaya başladı. cof değişmesi lazım diyorlar ekranda değil diyorlar ama cof yok ortalıkta. biraz daha bozulsun gidip 4k projeksiyon alıp duvaya 170" yansıtcam :D

hemde taşınabilir. telefon yansıtabilirsin. içinde genelde android oluyor bir bakmanı tavsiye ederim. gündüz performansı düşük oluyor genelde ama yine de izlenebiliyor.

11 yıl götürdüyse çok iyi benim bildiğim tvlerin ömrü artık 5-6 yıla düştü. 

10-12 bin aralığında uzun ömürlü tv tavsiyeniz varsa alabilirim... Telefonu yansıtsam netflix youtube olsa yeter özellik olarak

yanlış anlaşıldım hocam :) televizyon 7 yıllık. aldıktan 3 yıl sonra android tarafı kullanılamaz hale geldi.ben de mi box aldım ve son 4 yıldır kullanıyorum. :) Xiaomi Mi Smart 2 ya bakabilrsn. 300 lümen gündüz performansı düşük olur. gündüz de idare etsin dersen aynı ürünün prosu var ama 20k+ fiyatlarda

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Bi bok yedik vatan bilgisayardan aldık amk sanki guatemaladan geliyor TV altı üstü istanbul taraflarından gelecek 10+ gün oldu hala ortada tv yok, nerde diyoruz bilmiyoruz diyorlar laskdj. Vatandan almayın, stokda yoksa çok bekletiyorlar. 

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Geçen yıl amazon dan aldım 2-3 günde İstanbul dan Antalya ya ışınladılar diyebilirim.2017 yılında da internetten almıştım o zaman da sağ salim gelmişti.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

İnternetten Sony yetkili satıcısından almıştım geçmişte, Ankara Armada sony center dan temin edip direk yollamışlardı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Sony w805c 50 inc olanı 5-6 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim ses ve görüntü TV için yeterli izleyip beğenmeyen olmadı 

4k özelliği yok onu belirtim,TV i alırken çok bi beklentim yoktu netlik ve doğru renk vermesi dışında 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJFHFQM4?tag=joiapedra_10748-21&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 1934 Toplam Mesaj: 20
aq led televizyon tavsiye med