Televizyon Yayını Hacklenebilir Mi ?
-
cok kolay ama biraz tuzlu olur istedigin kadar ixdex i tutarsin. reklam olarak bi index hazirla reklam olarak ver ( hacked by something )alsana hack
-
saçma.
-
Bi rus afacan vardı laptop la elektirik ışıklarını ilan panalolarını ne bilim trafik ikazlarını filan hackliyordu,
-
Program rejisörünün programı yönettiği pc nin kontrolünü trojan vb şekilde ele geçirdiğinde belki böyle bir şansın olabilir
-
Evet hacklenebilir.
Sonuçta kanalın yayınları bir bilgisayardan geçiyor o makinaya erişim sağlayabilirsen neden olmasın. -
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
ben bunu araştırdım gereken malzemeler
1: Hacklemek istediğin kanalın vericisinden daha yüksek verici lazım
2: Hacklemek istediğin kanalın frekansları
3: Vericileri alman için yüklü miktarda para
4: Hadi paran var bun ları alman için resmi belge ve evraklar
5: Sen bunu unut dostum ben unuttum çünkü :D
-----------------------------sicti cafer bez getir :) Adam hack diyor sen resmi belge ve evraklar diyorsun ))
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Bi rus afacan vardı laptop la elektirik ışıklarını ilan panalolarını ne bilim trafik ikazlarını filan hackliyordu,
-----------------------------o fake. açıklamaya gerek duymuyorum bile.
-
karasal yayın zor.Vericinin verdigi yayını bastırmak gerekir cok ugrasmak lazım ve cok para lazım ayrıca.Eğer yakında biyere koyarsan vericini yedigin radyasyonun haddi hesabı olmaz.Uzagada koysan koydugun mesafe anten boyun antenın baktıgı yonler herşey etkiler yayını bunada yasal olarak izin vermezler anında anten boyun yüzünden enselenirsin.Sayısal uydu yayını daha zor onu hackleyen adam zaten digitürkü bedava izler.Uydu işi içinde önce uydu bulucu aletinin olması lazım v.s v.s. digiturk 300 küsür milyon $ ı verebildigine gore teknolojiyi sen düşün.2.4Ghzlik FSKlı alıcı verici 3 milyar olduguna göre.....
-
RootB bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------o fake. açıklamaya gerek duymuyorum bile.
-----------------------------Hadi ya banada bi arkadaş videosu yollamıştı inanmıştım bende :D çok oluyor ama izliyeli,
-
Radyolar en yakın vericiden alır yayını ve bu çok eğlenceli bir olaydır ufak bir verici alırsın çokta ucuzdur 10-15 tl kadar lisede yapmıştık kızların sürekli oturduğu masanın altına sakız ile yapıştırmıştık frekansı ayarlayıp + mikrofonu vardı kendi ufacık radyomuzuda o frekansa ayarlayıp dinlemiştik konuştuklarını hatta onun sayesinde güzel bir çift doğmuştu şuan evliler aman ne uzattım...
TV de buna yakın bir sistem ile işliyor diye düşünüyorum ama araştırmadım tabiki ancak radyo vericisi kadar ucuz olacağını zannetmiyorum bu yüzden ciddi rakamlar karşılığında böyle bir şeyin mümkün olabileceğine inanıyorum.