folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Televizyonlarda Ki Reklamları Nasıl Yapıyorlar?

Televizyonlarda Ki Reklamları Nasıl Yapıyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bu aralar sıkça rastlagım 8,000,000 mikrop öldüren domestos reklamındaki o mikropları hangi programla ortaya çıkartıyorlar hareket ettiriyorlar konuşturuyorlar yada turkcelldeki nar yagmuru yada coco coladaki folkları v.s v.s bilen duyan gören?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Adobe'nin bu işler için çıkarttığı bir sürü illüstrator programları var,onlarla yapıyorlardır diye düşünüyorum :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yaz aylarında bu konuyla ilgili döküman verilmişti.aratırsan bulursun. ismi aklımda değil.

hatta rene kurtlar vadisinde oyuncu olarak gösteriliyordu :) çok uzun iş gibiydi. bilenler yardımcı olur umarım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

herkes 3d studio max diye atlamadan yazayım bişiler

hangi programla yapıldığını bilmiyorum ama

İLLEDE MAX KULLANILDI DİYE BİŞİ YOK

nereleri kullana bilirsin

xsi

maya 

cinema4d(az önce 3d yazmışın yanlışlıkla)

ligthwave

blender

vsvssvsv

gibi onlarca program mevcut

ama genelde tek programda bağlı kalmazlar

gerek kamera hareketleri için gerekse karakter hareketleri için 

hatta farklı donanımlar ve farklı yazılımlar kullanmak gerekebilir

yada akışkanlar içinde farklı  yazılımlar kullanmak gerekebilir(realflow yada max için glu3d diye vardı sanırım)

--------------------------------------------------

birde illustrator vektörel çizimler için kullanılıyor

sanırım yukarıdaki arkadaş adobe after effects ile karıştırdı bir final cut pro diye bir program vardı ama windows ortamında çalışıyormu onu bilmiyorum

ae ile daha çok videolar üzerinde oynama yapabiliyorsun

yani photoshop ne ise after effect te onun video versiyonu diyebiliriz

---------------------------------------------------

benim yaptığım bir kaç  örnek gerçek videoya animasyon ekleme denemesi

http://www.youtube.com/watch?v=_IHDYU1tKMQ

http://www.youtube.com/watch?v=0PAZ1PEJoM8 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

evet 3 d programlarıyla yapıyorlar öyle kolay iş değil oturup 2 saatte çıkan şeyler değil onlar

:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    türkiyede bu sektörde olan insanların sayısı sanırım yok denecek kadar az türkiyede yeterince kaynak olmadıgı içinde bu iş için yurtdışı egitimi almak şart  hal böle olunca gelecegin meslegi diyebiliriz.Sanırım wert sen bu yolda ilerliyorsun?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    türkiyede bu sektörde olan insanların sayısı sanırım yok denecek kadar az türkiyede yeterince kaynak olmadıgı içinde bu iş için yurtdışı egitimi almak şart  hal böle olunca gelecegin meslegi diyebiliriz.Sanırım wert sen bu yolda ilerliyorsun?

yok aga ben hobi amaçlı takılıyorum :D boş vakitlerimde 3d ile uğraşıyorum :d 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Cia bunu yazdı:

Türkiyede bunu yapan şirketler var baya ama öne çıkan 2-3 şirket var reklamların %90 nı onların elinde dönüyor.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

3d ile yapıyolarr 

bi ara biraz merak saldım ama zor iş çok zor 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    sanırım adobe premiere de kullanıyolar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

O zaman napıyoruz arkadaşlar biz bu işte ilerleme göstermeliyiz :=)bunun için özel bir konu açılıp ve sadece üyelerin görmesi lazım bence önemli bişey..:/

Toplam Hit: 2281 Toplam Mesaj: 13