folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Televizyon+Pc Yi Birleştirip Şifreli Kanal Çözme???

Televizyon+Pc Yi Birleştirip Şifreli Kanal Çözme???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim hemen pcnin dibinde bi komidin üstündede 37 ekran bi tv var şimdi şöyle bişey istiyorum tabi

olabiliyorsa; tv ile bi arasında bi bağlantlı kurulacak pcden bi program yada bi site üstünden vs şu d-smarta geçen

kanallardan bazılarıni şifresiz olarak tv den izliyecem... böyle bişey olabilirmi mümkünmüdür varsa nasıl yapılır

bu işte anlayan arkadaşlar bi yardım... (t*şak geçmeyin la discovery izleyemiom deli olacam varsa bi yol söleyin)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

uydunun markasına göre mümkün ya da değil bir kabloyla pc yi uydu alıcıya bağlıyacaksın onun kablosunu bilmiom googledan arat işte sonra Satco dx diye bir program var onu kullanıyon kanal listesini filan atıyon bişiler oluo işte sonra

ama en iisi sen uydu tv kartı al çanağada çift çıkışlı lnb bağla izle

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    KURN44AZ bunu yazdı:
    -----------------------------

uydunun markasına göre mümkün ya da değil bir kabloyla pc yi uydu alıcıya bağlıyacaksın onun kablosunu bilmiom googledan arat işte sonra Satco dx diye bir program var onu kullanıyon kanal listesini filan atıyon bişiler oluo işte sonra

ama en iisi sen uydu tv kartı al çanağada çift çıkışlı lnb bağla izle

hacı sitenin uydusu var bağımsız değil malesef benim elimde 40 kanal çeken bi uydu var topu topu sitenin ortak onla

olmuyormu acep...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

bende aslında araştıyorum bende skystar var ve d-smart ibneleri discovery'yi tamamen şifreli yaptılar müzik kanalları ve bundan başka kanal izlemiyordum tümden gitti
    skystarla paylaşım falan yapılıyormuş ama bulamadım

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek
    Bendede skystar 2 var o kadar aramama ragmen bende bulup izleyemedim şu discovery channel i bi programdan söz ediliyor ama kimse programın adını bilmiyor bilen birisi varsa bize yardımcı olabilirmi acaba ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    bu olay mümkün fakat bilgili değilsen yapmamanı tavsiye ederim. Uydunu internetten güncellerken ani elektrik kesilmesi, voltaj düşmesi, veya herhangi bir bağlantı sorununda uydu'nun flash'ını uçurursun..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacılar şimdi bu iş için kendi uydumunmu olması gerek.. sitenin dandik uydusu iş görmüyormu bide tw-pc arası kablo nası

bişe olabilir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilmiyenler cvp yazmasın dahada kafa karıştırıyorlar böyle bişi mümkün deil şuan

tv yi bilgisayara bağlasanda tv ile alakalı bişi deil receiver ile alakalı bi şey her kanalın farklı sifreleme sitemi vardır

d-smart olayına gelince diğer  uydulara göre cok farklı bişey cihazının modülü olması lazım

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Lastsoldier bunu yazdı:

arkadaşlar bilmiyenler cvp yazmasın dahada kafa karıştırıyorlar böyle bişi mümkün deil şuan

tv yi bilgisayara bağlasanda tv ile alakalı bişi deil receiver ile alakalı bi şey her kanalın farklı sifreleme sitemi vardır

d-smart olayına gelince diğer  uydulara göre cok farklı bişey cihazının modülü olması lazım

evet aynen öle tv yi pc ye bağlayip şifre çözme CİNE5 zamanındaydi:) böle bişi olmas receiver ile ilgili bişi:)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    hocam sakat iş çünki şimdiki digiturk kutularında sim kart felan var  anlaşılırsa sakata gelirsin...ama eğer cihaz kart yuvalı ise nette bir arastır bende su sıralar smart kart programmer yapmaya çalışıyom bu vesileyle karsıma senın istediğin gibi aletler cıkmıştı...  :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iXe
    iXe's avatar
    Erkek

1. arkadaslarin da dedigi gibi bilgisayar ile sifre cozme işi cine5 zamanında kaldı. yani bilgisayarda yazılım olayı ile yapılabilecek birşey yok anlayacağın.

2. hemen hemen bütün reciverlarda olmak üzere rs232 (seri kablo) ile bilgisayara bağlantı kurulabiliyor.bu vesile ile internetten bulduğn keyleri recievere aktarmak yöntemi ile bazı sifreli kanallari izleyebiliyorsun. ama digiturk tarzındaki kanallarin sifersini çözüp çözemediğini tam olarak bilmiyorum.

3. tamamen genel bilgi olarak söylediğim ve amatörlerlerin (yannıs anlamayın bende amatörüm bu konuda) uygulamasını tavsiye etmediğim bir yöntem. içerisinde linux işletim sistemi olan hatta diren internet bağlantısı içeren recieverlar var. bu tarzda recieverlara sahip olmak lazım.sadece 1 tane digiturk ve dsmart üyeliği ile istediğiniz kadar kişiye bu hizmetleri paylaştırabiliyorsunuz. abone olan arkadaşın sabit ip'si olması gerekiyor ve diğer recieverlerdaki yapılanma ile üye olan recievera bağlanıp keyleri anlık olarak update ediyor.derseniz sen öyle mi yapıyon.hayır. bende çok eski bir YUMATU reciever var :) bunlar yasal mı derseniz tamamen eğitim amaçlı denemek için yapıyoruz bunları değil mi :)

Toplam Hit: 12984 Toplam Mesaj: 22