Telgraf İnternette..Telgraflar Renkleniyor.. Kesin Bakın :)
-
Arkadaslar Telgraf renkleniyormus..5 haziran pazartesi günü başlıcakmış. ve Ptt nin web sitesinden form doldurup telgraf gönderebilecekmişisz ve bu da ay sonu faturamıza eklenecekmiş..Şimdi Bunların kafa çalısyormu çalısmıyormu bana söleyin..Zaten ben bedavaya Mail atıyorum neden Telgrafa para vereyim.. nasıl oldumu :)
-
bunlar iice kafayi yedi walla. mail atmak , cagri birakmak , ıslık çalmak , kulak çınlatmak , bağırmak vs vb ücretsiz seyler dururken nie gidip renkli telgraf cektiriyim a.q alalal :)))
-
:D
Bu Gülüşü Azımla Yapmadım.. -
olaya bide PTT olarak bakın giderek yiten bir telgraf servisi var bu yolla o imajı geri kazanmak istiyolar durun hele bi servis açılsın ona göre yorum yaparsınız ...
-
yaa bide şundan olabilir mesele anneannenin doğum gününü ailen kutlucak telefon yerine telgraf maziden olduğu için çok daha farklıdır belki ptt hala bunun farkında
-
salak telekom :d
-
ben olasam ona harcayacağım parayı adsl in alt yapısına harcardım böylece daha ii olur.. :)
-
halla halla ne ilgisi var abi o nostaljik bi olaydır.karşındakinde net yoksa nasıl mail yollucan.bence güzel uygulama netten telgraf yolla o orda kağıt olarak alsın.aferin aq akıllı bişi düşünmüşler sonunda
-
ULAN TELEKOM OLMASA HEPİMİZİN EBESİ SİKİK... BUNUDA GOZ ARDI ETMEYİN..
-
Bence çok sevimli bir uygulama.
Zira yazdığın şeyler ona bir zarfın içinde gidecek.
Postacıdan alma hadisesi de ayrı bir romantizm içeriyor.
Ortada bir yalınlık var, gerçek bir adrese gerçek bir mektup gidiyor.
Sanal bir adrese, sanal bir mektup gitmiyor.
Ben kullanırım muhtemelen :) -
Criminal