folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tellcom Ttneti Bitire Bilirmi ???

Tellcom Ttneti Bitire Bilirmi ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

sizce  arkadaslarr  tellcom  alt  yapı  ve  kampanyalar olarak  ttneti  gecebilirmi ????

a) bide  sizce  ttnetmi  ??

b) tellcom mu ??

bu anket  biçiminde  yaptıgım arastırmamın nedeni ttnetle  olan 12 aylık  anlasmam bittiginde  tellcoma geçsem mi  ki  diee  düşünüyorumm sizinde   yorumalrınızı almak istedim :)   vee  son olarakda  tellcomun  bir  kampanyasını  gösterrekk   sorularımı bitiriyorum :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 Haziran – 10 Eylül 2008 tarihleri arasında Turkcell'den yeni bir faturalı hat alan veya Hazır Kart'tan faturalı hatta geçenler, 3 ay boyunca ücretsiz ADSL aboneliği kazanıyor. Üstelik modem ve kurulum bedava! Hemen bir Turkcell İletişim Merkezi'ne uğrayın, bu avantajdan yararlanın!

kaynak : http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/turkcell-hat.aspx

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    biraz daha bekleseydin arkadaşım:) 11 eylüldeyiz. bitirmesi imkansız. şu an belli yerlerde var bu quiknet ve fiyatıda uçuk ama 3,4 yıl sonra olabilir ozamana kadar heryere yayılır ve  fiyatıda baya ucuzlar belki. tellcom adsl'de telekomun altyapısı kullanılıyor..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

wow :S   tarih  geçmişşş  sorunn degil tellcomda   daha  cookk :D  kampanya onu  kacırdıysakk :D  modenin varsa  5 ay sınırsız  net 27 küsür:D

onu alırızz  önemli olann burdan gelcek  tavsiyeler :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    bir tellcom kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmem...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bunlar ancak türkiyede olucak,salça alana makarna bedava tarzı promosyon zımbırtıları,kotalı kullanıcıları ağlıyor şu anda,forumlar şikayet postları ile dolu.bu quiknet'in fiyatı düşmeden çok zor.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bitirmez aksine ttnet in daha iyi olmasına yardımcı olur..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek
    o kadar  kötü yanı demek:S  ben bi kaç kişisen iyi  oldugunu  duydum ondan  sizede  soram dedim ... demekki onlar istisnaii   kalanlar :D sagolun :D konu kişit olabilir ....  anlasılann  tellcomun daha cok yol alması lazım :D .... ttnete  kafamızda  girse  yola devam onla :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam hangi şehirdesin onu söle bi önce eğer kendi altyapısını kullanarak verecekse ii ama türk telekomun yapısından verecekse kötü

tellcoma kafan girecek turk telekoma da kafan girecek sonra da tellcom turktelekoma girecek artık bağlantıyı sen hesab et :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek
    ankarada   ttnet iyide    bunların kampanyalarıı  birazz  cazip gene soramm dedim :D   sordumm cevabımı aldım ....  ttnetlee  yola  devam  >D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    önce tellcom  un sahibine bakın hangi şirketlr yopluluğunun sonra o şirketler topluluğundaki internet servis sağlıyıcısına bakın eskiden dial up da ttneti bitirebvilmişmi yoksa kendimi bitmiş ondan sonra konuşun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    ttnin alt yapısı 160 yıllık :) 160 yılda yapılabildi bu alt yapı sence bitirebilirmi ?
    ne zaman evine gelip başka bir kablo çeker o zaman düşünülebilinir bu durum eve gelen ttnin telefon kablosundan internet verdiği sürece hayır.

sırıtma la.
Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 13