Tellcom Ttneti Bitire Bilirmi ???
-
sizce arkadaslarr tellcom alt yapı ve kampanyalar olarak ttneti gecebilirmi ????
a) bide sizce ttnetmi ??
b) tellcom mu ??
bu anket biçiminde yaptıgım arastırmamın nedeni ttnetle olan 12 aylık anlasmam bittiginde tellcoma geçsem mi ki diee düşünüyorumm sizinde yorumalrınızı almak istedim :) vee son olarakda tellcomun bir kampanyasını gösterrekk sorularımı bitiriyorum :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 Haziran – 10 Eylül 2008 tarihleri arasında Turkcell'den yeni bir faturalı hat alan veya Hazır Kart'tan faturalı hatta geçenler, 3 ay boyunca ücretsiz ADSL aboneliği kazanıyor. Üstelik modem ve kurulum bedava! Hemen bir Turkcell İletişim Merkezi'ne uğrayın, bu avantajdan yararlanın!
kaynak : http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/turkcell-hat.aspx
-
biraz daha bekleseydin arkadaşım:) 11 eylüldeyiz. bitirmesi imkansız. şu an belli yerlerde var bu quiknet ve fiyatıda uçuk ama 3,4 yıl sonra olabilir ozamana kadar heryere yayılır ve fiyatıda baya ucuzlar belki. tellcom adsl'de telekomun altyapısı kullanılıyor..
-
wow :S tarih geçmişşş sorunn degil tellcomda daha cookk :D kampanya onu kacırdıysakk :D modenin varsa 5 ay sınırsız net 27 küsür:D
onu alırızz önemli olann burdan gelcek tavsiyeler :)
-
bir tellcom kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmem...
-
Bunlar ancak türkiyede olucak,salça alana makarna bedava tarzı promosyon zımbırtıları,kotalı kullanıcıları ağlıyor şu anda,forumlar şikayet postları ile dolu.bu quiknet'in fiyatı düşmeden çok zor.
-
bitirmez aksine ttnet in daha iyi olmasına yardımcı olur..
-
o kadar kötü yanı demek:S ben bi kaç kişisen iyi oldugunu duydum ondan sizede soram dedim ... demekki onlar istisnaii kalanlar :D sagolun :D konu kişit olabilir .... anlasılann tellcomun daha cok yol alması lazım :D .... ttnete kafamızda girse yola devam onla :D
-
hocam hangi şehirdesin onu söle bi önce eğer kendi altyapısını kullanarak verecekse ii ama türk telekomun yapısından verecekse kötü
tellcoma kafan girecek turk telekoma da kafan girecek sonra da tellcom turktelekoma girecek artık bağlantıyı sen hesab et :D
-
ankarada ttnet iyide bunların kampanyalarıı birazz cazip gene soramm dedim :D sordumm cevabımı aldım .... ttnetlee yola devam >D
-
önce tellcom un sahibine bakın hangi şirketlr yopluluğunun sonra o şirketler topluluğundaki internet servis sağlıyıcısına bakın eskiden dial up da ttneti bitirebvilmişmi yoksa kendimi bitmiş ondan sonra konuşun
-
ttnin alt yapısı 160 yıllık :) 160 yılda yapılabildi bu alt yapı sence bitirebilirmi ?
ne zaman evine gelip başka bir kablo çeker o zaman düşünülebilinir bu durum eve gelen ttnin telefon kablosundan internet verdiği sürece hayır.