Telsimden Sms Bomber
-
bu anlatacagım sadece telsim hatlarda sms bomber olarak kullanabilirsiniz yalnız numaranın sahibi siteye uye olmamalıdr..yalnız forumda daha once yayınlandımı bilmiorum yayınlandıysa ozur dilerm
www.telsim.com.tr ye girip web işlemlerinden bireysel bolumunu secioruz daha sonra acılan sayfadan yeni uyelik dioruz sozlesmeyi onaylıyoruz
gsm numaranız yazan bolume bombalanacak kişinin numarası
adınız:bolumu istediğinizi yazabilirsiniz
soyadınız:bolumu istediğinizi yazabilirsiniz
e-mail adresi:bolumu istediğinizi yazabilirsiniz
kullanıcı adı:hayal gucunuze kalmıs ne isterseniz yazabilirsiniz
anahtar soru:burası onemli bunu aklınızda kalacak bişe yazın
anahtar cevap:burası onemli bunu aklınızda kalacak bişe yazın
daha sonra uye olduktan sonra tekrar web işlemleri bolumune giriosunuz ve sfremi unuttum diosunuz gsm numarası cıkıo oraya bombalayacagınız kişinin numarası vardı onu giriosunuz
daha sonra anahtar cevabı yazıp
tamam yazısına kactane msj gitmesini istiosanız okadar basıosunuz
bi yerden almadım kendim yazdım bunu insallah işinize yarar bunu nasıl geliştirecegime dair bilgim yok geliştiren arkilere benden gofret:D -
abi cok gusel kullanın a.q. bi tskkr yok nese salla ama harbi calısıo soluyum yani
-
eline sağlık dostum umarım açığı hemen kapatmazlar da etinden sütünden faydalanırız
-
bayadır kapatılmadı bu acık yaklasık 6-7 aydır kullanıom
-
buna bu sabah baktım ayda 10 deneme hakkınız var dio içimzide telsimde ajanımı var :D
-
kusura bakmayında SAÇMA işler :D adam zaten 15 tane bedava veriyo fazlasını gönderemezsin :D ve öbür türlü hadi kullanıcı kaydını gönderecen en fazla 1 saat sonra seni kapatırlar
-
DJ_Alper03
-
SEVGİLİ ARKADASLAR SMS BOMBER ISTEYEN KARDESLERIM MSN ME GELSIN ŞİMDİDEN FORUMDA YAYINLAYAMADIGIM ICIN OZUR DILERIM ACIKLAR YOGUNLUKTAN DOLAYI KAPATILIYOR BILIYORSUNUZ..ŞİMDİDEN OZUR DILERIM.YADA NUMARALARI YAZSINLAR BEN BURDAN HALLEDERIM
-
sms flooder istiyorsanız
www.voltigore.co.nr adresinden indirin
takır takır gönderiyor çok güzel yapmışlar
bu programla arkadaşların tellerini bozdum süper bir şey -
bu telsim işi biraz sakat gibi.. kenan sen şu msn ni gönderiversn.
Toplam Hit: 4472 Toplam Mesaj: 12