Temakurdu.Com | Önerileriniz.
-
selam arkadaşlar.
bu aralar üzerinde çalıştığım bir internet sitesi var: www.temakurdu.com
bir tema portalı oluşturmaya çalışıyorum. Burada sizden istediğim gördüğünüz eksiklikleri benimle paylaşmanız. background +header + logo eksikliğinin farkındayım. Birkaç haftaya grafiker arkadaşlarımla onları tamamlayacağız.
Bunun dışında siteye eklenebilecek tema bölümleri ne olabilir?
neyse çok uzatmadan her türlü olumlu - olumsuz görüşlerinizi, fikirlerinizi duymak isterim.
-
arka plan iç sıkıyor resmen :\
gri gibi yada daha açık renk daha güzel olur.
onun haricinde başarılar. içerikte çok olursa güzel olur.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------arka plan iç sıkıyor resmen :\
gri gibi yada daha açık renk daha güzel olur.
onun haricinde başarılar. içerikte çok olursa güzel olur.
-----------------------------bence açık mavi,turkuaz yada beyaz gider en güzel.Şuan kullandığın tema güzel ama background resmen ogame den cıkmıs gibi ağır bişey olmuş.
-
siteye girince sanki biri beni boğazlıyor gibi hissettim walla :S hocam tema seçimini yeniden yap derim.
-
ortadaki sag sol ok tuşlarının olduğu tahminimce js olan yapı sanki pc yi bir anda kasıyor sonra kendine geliyor gibi tam geçiş yaptırmıyor
-
Web site Temalarında önizleme yok kötü olmuş
-
temalar indirilebilecek mi?
-
ilk işim güzel bir arkaplan yapmak olacak. Okadar kötü durduğunun farkında değildim. aslında koyu seçimdeki amacım sitede pek yazı olmaması yani resim ağırlıklı bir site olmasıydı. baktığınız resimler daha net görünüyor ortam koyu olunca.
Sağdaki akordiyon menüler sayfa tam yüklenmişse sorunsuz açılıyor olması lazım. birçok tarayıcıda test ettim. Hafif kasılarak açılma görüntüsü vermesinin nedeni tarayıcı yavaşlığından olabilir. Bilgisayarla alakalı yani.
Önizleme (demo) olmaması website temaları için bir eksiklik iyi değinmişsiniz. not aldım.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------temalar indirilebilecek mi?
-----------------------------Tabiki direkt indirebiliyorsunuz. Yönlendirme linkleri yok. Birçok tema var elimizde yavaş yavaş siteye ekliyoruz.
-
kesinlikle görsellerin ön planda olduğu açık renkli bi tema şart
-
içerik çok hoş zenginleştikçe müdavimi oluruz ;) bence tema çok kötü değil iş görüyor. arka planı koyu gri yapabilirsin mesela.