Temel Ağ Bilgisi Hakkında Kaynak
-
Merhaba hocalar,
Temel network bilgisi içeren bir kaynak arıyorum.
Bir web sayfasını açmaya çalıştığımızda hangi aşamada neler oluyor, modeme nasıl bağlanıyoruz, modem nereye nasıl bağlanıyor vs.'yi açıklayan, bunun yanında protokolleri,kavramları vs. açıklayan ve basit bir bağlantı da neyin nerde yer aldığını anlatan bir kaynak lazım. Bunların hepsini anlatan tek bir kaynak da olabilir veya her biri için önerebileceğiniz ayrı kaynaklar da olabilir.
Akademik de olabilir(hatta daha iyi bile olur) ancak dili mümkün olduğunca sade olmalı, ingilizce de olabilir.
-
Çok güzel bilale anlatılmış gibi anlatılan elimde görsel eğitim var akşam atarım bir yere çekersin
-
MEGEP modülleri.
-
SeRDaR bunu yazdı
Çok güzel bilale anlatılmış gibi anlatılan elimde görsel eğitim var akşam atarım bir yere çekersin
burada paylaşırsan çok makbule geçer hocam.
-
SeRDaR bunu yazdı
hocam bi de ben alsam :)
-
Slothere bunu yazdı
MEGEP modülleri.
onlardan da yararlanmayı düşünüyorum ama daha örnek üstünde anlatan, görsel kaynak arıyorum.. ayrıca tek bir taneye bağlı kalmadan çeşitli kaynaklardan yararlanmayı düşünüyorum.
@Serdar hocam çok iyi olur valla
-
bekliyoruz @SeRDaR çok makbule geçer, megep pek yeterli bi kaynak değil.
-
http://enderunix.org/docs/rawsocket.txt
Bu işe yarar mı -
bir çizik atalım bakalım güzel makaleler olacak mı.
-
SeRDaR bunu yazdı
bekliyoruz hocam
-
up olsun görmeyenler için