Temel Elektronik Dersi İyi Olan ?
-
beyler temel elektronik dersi iyi olan biri lazim bana birazdan net uzerinden sinava gircem sinav 20 soru ve test seklinde ama bikac saat kaldi acava yardimci olabilecek kimse varmi yoksa bu vize fiyasko gececek... luten yardim edebilecek varsa yazsin
-
yardımcı olmaya çalışırız. sorulara göre değişir.zaman belli değil burda olmayabilirim.
-
ricin e ulaşamaya çalış o sana yardım eder
-
sen soruları yaz zati bilgisayar sınıfı lise 2 temel elektronik dersi bişi olmaz bobin condansatör fln var soru alalım..
-
Tam adamına rast geldin elektronik mezunuyum yardımcı oluruz sana...
-
eyw.. cok tesekkur ettim beyler sorulari buraya atardim ama sure 20 dakka ben sorulari atana siz okuyup cevaplayana kadar biter sinaw.....
bu arada elektronok mezunu olan arkadas msn den goruselim pm atabilirmisin ? -
Tam bende bu konuyu açacaktım.Beyler bana da yardım edin lütfen sınav olduk 25 aldım.Yardımcı olmaya gönüllü arkadaslar varsa bekliyorum.
-
iş işten geçmediyse yardımcı olmaya çalışırım...
-
ömrümü yedi bu temel elektronik be 2 yıllık programcılık 0okuyorum bu sene 4. senem ve hala 1. sııfın dersi olan temel elektroniği veremedim lanet olsun haftaya vize var ne bok yicem bu sefer bakalım pffff yine geldi aklıma yaa
-
walla is isten gecti... bende 35 aldim a.q :D .. benim gibi programlama uzaktan egitim okuyan arkadas varsa pm atsin hic olmazsa sinav oncesi birlikte yardim edecek birilerini buluruz...
ricin haci is isten gecti ama gelecek elektronik sinavi.. o da gelecek donem oluyor herhalde emin degilim... o zaman bikac gun onceden sana ulasirim yardim edersin musait olursan :)
-
benim de bu hafta wardı sınav sıcak sıca cevaplardık ama geç kalmışın =)
Toplam Hit: 4076 Toplam Mesaj: 12