Temel Elektronik Dersi İyi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    beyler temel elektronik dersi iyi olan biri lazim bana birazdan net uzerinden sinava gircem sinav 20 soru ve test seklinde ama  bikac saat kaldi acava yardimci olabilecek kimse varmi yoksa bu vize fiyasko gececek... luten yardim edebilecek varsa yazsin

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yardımcı olmaya çalışırız. sorulara göre değişir.zaman belli değil burda olmayabilirim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    ricin e ulaşamaya çalış o sana yardım eder

SEMPER PARATUS
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    sen soruları yaz zati bilgisayar sınıfı lise 2 temel elektronik dersi bişi olmaz bobin condansatör fln var soru alalım..

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Tam adamına rast geldin elektronik  mezunuyum yardımcı oluruz sana... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    eyw.. cok tesekkur ettim beyler sorulari buraya atardim ama sure 20 dakka ben sorulari atana siz okuyup cevaplayana kadar biter sinaw.....

bu arada elektronok mezunu olan arkadas msn den goruselim pm atabilirmisin ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Tam bende bu konuyu açacaktım.Beyler bana da yardım edin lütfen sınav olduk 25 aldım.Yardımcı olmaya gönüllü arkadaslar varsa bekliyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    iş işten geçmediyse yardımcı olmaya çalışırım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuBa55
    JuBa55's avatar
    Erkek
    ömrümü yedi bu temel elektronik be 2 yıllık programcılık 0okuyorum bu sene 4. senem ve hala 1. sııfın dersi olan temel elektroniği veremedim lanet olsun haftaya vize var ne bok yicem bu sefer bakalım pffff yine geldi aklıma yaa

defolu caddelerde ihraç fazlası kızlarsa payına düşen, senden önce öpülmüş dudaklarda sana ait cümleler aramayacaksın..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

walla is isten gecti... bende 35 aldim a.q :D .. benim gibi programlama uzaktan egitim okuyan arkadas varsa pm atsin hic olmazsa sinav oncesi birlikte yardim edecek birilerini buluruz...

ricin haci is isten gecti ama gelecek elektronik sinavi.. o da gelecek donem oluyor herhalde emin degilim... o zaman bikac gun onceden sana ulasirim yardim edersin musait olursan :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    benim de bu hafta wardı sınav sıcak sıca cevaplardık ama geç kalmışın =)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 4076 Toplam Mesaj: 12