Temiz Windows 7 Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

bidon bunu yazdı:
    -----------------------------

hazır başlığı varken bende  temiz win 7 32 bit ultimate linki sorsam?

Parmak bassam olurmu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

benimkide cracksiz ama sürekli uyarı vermek haricinde hiçbi zararını görmedim.

acep ayda 1 format atıyom ondanmı :D

neyse temiz oalrak remowevat mı ne öyle bişey vardı o temiz gözüküyor.

yani en azından direk kaynağından idirirsen temiz.

başka sitelerdekiler virüsleyip koyuyor olabilirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bidon bunu yazdı:

hocam saol ama istanbulluyum ben. izmirede bir kere gelmişim var sevdim oralarıda aslında. aslında bulmak sorun değilde temizi bulmak sorun bilgisayarcı bile yapamasın bana getirsin mantığıyla düzgün olmayanını verebiliyor (başıma geldi).

teknik servis olaylarını bilirim bizde zamanında çalıştık.am pc deilde tv idi.lakin ekmek yemek tabirinde bazı olaylar aynıdır.

şimdiki yeni yetmelerin ne yaptıklarını ne yapabileceklerini bilirim.

bazıları müşteri kazıklasada gerçekten real elemandır.inanırmısın bilmem mesela adam gördum pc teknik servisi adam elektronik mühendisi,şapka çıkartırım yani

bazıları var kendini adam sanır.2 gun korsan oyun satar 3.gun bakmısın teknik servis oluvermiş.görmesem söylemem yani...özellikle mahalle aralarında vardır böyle tipler ve müşteri nasıl mikilir en iyi bu tipler uygular ve mesleğin adını kötüye çıkarırlar.2. el parça lazım olur,eline varmı var ne kadar hemen 1.el fiat listesine bakar ve sana 2.el parçayı 1.el fiyatın iteler.birde bozuk çıkınca hadi gelde tartışma.kalkar birde geri almam der.gün gelir bakarsın sinek avlıyor.sonrasında bakıyorsun cd film v.s korsan satmaya başlamış

kimse laf etmeye kalkmasın sakın bunlar benim gördüğüm yaşadığım şeyler.

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek
    windows7 enterprise sürümü microsofttan ücretsiz indiriliyor (halen veriyorlarmı bilmiyorum) orjinal yazılımdır 90gün denemeli ama 90gün sonunda ufak bi registry oyunuyla bir 90 gün daha seklinde sürekli devam ediyor.. full orjinaldir, ultimate ile icerik olarak aynıdır.. crak ile sununla bununla ugrasmana gerek kalmaz cünkü kendinden orjinal lisanslıdır..

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 15