Template Monster Arşivi Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kategorilendirilmiş template monster arşivi arıyorum, uygun fiyat da vericem.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam tam olarak hangi aralıkları istiyorsun? bende bir hayli var 20000 ile 30000 arası ama eksik hepsi tam değil... ayrıca nette linkleri var neden download etmiyorsun ki?

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

flash-html formatlı scriptler arıyorum. Kategorilenmiş 200 er adet script yeter, wordpress joomla vs için template istemiyorum. Örnek: lokanta, ayakkabıcı, beyaz eşya mağazası...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam komple script zor iş ancak eğer istersen ben sana oradaki istediğin belirttiğin flashları çalarım... oynanabilir şekilde... ancak söz vermiyorum bazen flashın script i bozulabiliyor yani sırası...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam komple script zor iş ancak eğer istersen ben sana oradaki istediğin belirttiğin flashları çalarım... oynanabilir şekilde... ancak söz vermiyorum bazen flashın script i bozulabiliyor yani sırası...

hoja zaten arşivlemiş, kategorilendirmiş müridlerden bekliyorum çalma çırpmayla uğraşacak zaman yok. flash kısmının kodunu komple istiyorum kim uğraşacak hacı stajyerlere verecez demo yapacaklar basit mantık...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci bende neredeyse hobi halini aldi Template Monster biriktirmek, 7gb template var 1000 serisinden 26000 serisine kadar istersen parca parca rapide atayim. Para falanda istemez.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam idare et parca parca yukluyorum.

1000 serisi http://rapidshare.com/files/311429878/1xxx.rar

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

kardeşim sağolasın böyle ara ara atta rapide :) bende indireyim :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Hocam idare et parca parca yukluyorum.

1000 serisi http://rapidshare.com/files/311429878/1xxx.rar

dur len satardık :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

güzel oldu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

isteyenler p.m atsın tek tek kategorize şekildedir sayamadığım kadar vardır :D arşivimi övmeme gerek yok sanırım.

edit : arşiv 3 dvd dir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6147 Toplam Mesaj: 25