TEMU Türkiye İs Online...
-
Temu, Türkiye depolarını oluşturmaya başladı ve e-ticarete ciddi bir rekabet getireceğini düşündüğüm girişimini yaptı.
Hayırlısı bakalım...
-
Yani artık Türkiye de oldukları için vergiler yansıtılınca cazibesi kalmayabilir.
Her şey müşteri memnuniyetine, satış sonrası hizmetine bağlı bana göre.
-
Vergi olayı çözülüyor mu bu şekilde.? %60 gümrük vergisi düşerse rağbet görür hatta piyasayı siler süpürür.
-
Mali27 bunu yazdı
Vergi olayı çözülüyor mu bu şekilde.? %60 gümrük vergisi düşerse rağbet görür hatta piyasayı siler süpürür.
bu vergici zihniyet varken sence bu olurmu :) adamlar utanmasa aldığımız havadan vergi alacaklar..
-
Ben fiyattan ziyade daha çok memnuniyet odaklıyım artık. Özellikle pahalı ürünlerde. Amazon mesala bu konuda gayet iyi. Bekletiyorlar ama mağdur etmiyorlar. Diğer sitelerde alırsan ekime, almazsan sikime kadar modu var.
-
Üç kuruş fazla olsun Amazon olsun kafasındayım. Ivır zıvır için temu olabilir.
-
Bu temu çok fena dolandırıcı ya. Bildirimler uygulama içinden çıkarmamak için yavaş animasyonlarına kadar dolandırmak için her şeyi denemişler.
Sadece uygulamaya girdiğinizde eğer cebimizde de para var ve birazcık canınız sıkkınsa tebrikler dolandırıldınız
Türkiyeye gelmeleri rekabet açısından olumlu ama hiçbir türlü alışveriş yapacağımı sanmıyorum
-
by_Tet bunu yazdı
Bu temu çok fena dolandırıcı ya. Bildirimler uygulama içinden çıkarmamak için yavaş animasyonlarına kadar dolandırmak için her şeyi denemişler.
Sadece uygulamaya girdiğinizde eğer cebimizde de para var ve birazcık canınız sıkkınsa tebrikler dolandırıldınız
Türkiyeye gelmeleri rekabet açısından olumlu ama hiçbir türlü alışveriş yapacağımı sanmıyorum
o kapatamadıgım çarklar yüzünden ana avrat sövüyordum ..
-
benim tahminim vergileri peşin olarak fiyata yansıtacakları yönünde.