Tenis Oynayanlardan Raket Önerisi
-
hocalarım 2 aydır tenis oynuyorum iyi bir raket almayı dusunuorum wilson özellikle hakkaten diğerlerine göre çok fark var şöyle önerdiğiniz güzel bi raket varmı 150 lira cıvarlarında tecrubesi olan insanlar tavsiye ederser sevinirim
-
Butterfly iyidir :)
-
wilsonlar harbi çok kraldır bi ara merak sarmıştım biraz oynadım bende çok rahat raketler eline tam oturuyor adamın hiçte sorun çıkardığını görmedim hocam
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Butterfly iyidir :)
-----------------------------hocam normal tenis =)
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
wilsonlar harbi çok kraldır bi ara merak sarmıştım biraz oynadım bende çok rahat raketler eline tam oturuyor adamın hiçte sorun çıkardığını görmedim hocam
-----------------------------evet hocam arkadaslarımda var kasa falan çok hafif soyle güzel bişi arıyorum işte model tavsiye edebilcegin bi model varmı
-
Vayy bir dönem ben de çok aramıştım demek wilson almamız lazımmış bak bu süper oldu..
İstanbuldaki müridlerle tenis turnuvası yapabiliriz arkadaşlar saha benden;)
-
Body En Rahat Bilediği Zorlamayan Titreşimi Emen Body ve Birçok Özelliği Güzelliği Olan Tek Raket ve Bu Raketi Tek Gecerim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-k-three-fx-tenis-raketi-wrt790300/ProductDetails.aspx?productId=sporwil790300&categoryId=360631
bu adreste var
biraz pahalıdır (589 TL)
alabiliyorsan kesinlikle bunu almanı söylerim şahsen kullanan biri olarak.