folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Teori Öyle Değil Böyle Olur(Underzero Hocaya İthafen)

Teori Öyle Değil Böyle Olur(Underzero Hocaya İthafen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kbps. bak önyargılarınla yanıt veriyorsun.

bana cahil derken sen önyargılarınla cahil kalıyorsun. hem bizim cahil insanları kandırma gibi bir eğilim için de olduğumu nerden biliyorsun sanki beraber yaşıyoruz.aynı mahallede büyüdük aynı okula gidiyoruz sanki :)

hım napıyorum günlük yaşamımda bilmen için yazayım. iş+okul+ing,gitar kurs+pc+uyku....

bu yazdığım yazıyı sonuna kadar oku 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------

bilimsel şeyleri ayetlerle ispatlamaya çalışmak kadar aciz birşey yok bu dünyada :|

dini kuralları mantığna bilme dayandırmak bunlarla açıklama çalışmak kadar aciz bi şey olmadığı gibi :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kbps
    kbps's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

bana cahil derken sen önyargılarınla cahil kalıyorsun. hem bizim cahil insanları kandırma gibi bir eğilim için de olduğumu nerden biliyorsun sanki beraber yaşıyoruz.aynı mahallede büyüdük aynı okula gidiyoruz sanki :)

hım napıyorum günlük yaşamımda bilmen için yazayım. iş+okul+ing,gitar kurs+pc+uyku....

kardeş söylemek istediklerimi anlayanlar anladı..hala bilimle ugraştıgını anlatama çabası içindesin ve desteğinde

"hım napıyorum günlük yaşamımda bilmen için yazayım. iş+okul+ing,gitar kurs+pc+uyku.... "

gibi komik bir cahil olmadığını ispatlama şekli..daha komik durumlara düşmeyin bence..diğer arkadaşta kuran daki çelişkiyi ispatla gibi dahada komik ve konuyla alakasız bir çarpıtma peşinde..bunlar hep sizin alim diye gördüğünüz, ortaokul lise ve üniversite talebelerini kandırmak için kullanılan yöntemler..

tekrar söylüyorum, bu yöntemlerle aklı başında insanları islamdan uzaklaştırıyorsunuz..bırakın bu yobazlığı.

At skinde kelebek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kbps
    kbps's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

kardeş söylemek istediklerimi anlayanlar anladı..hala bilimle ugraştıgını anlatama çabası içindesin ve desteğinde

-hım napıyorum günlük yaşamımda bilmen için yazayım. iş+okul+ing,gitar kurs+pc+uyku.... -

gibi komik bir cahil olmadığını ispatlama şekli..daha komik durumlara düşmeyin bence..diğer arkadaşta kuran daki çelişkiyi ispatla gibi dahada komik ve konuyla alakasız bir çarpıtma peşinde..bunlar hep sizin alim diye gördüğünüz, ortaokul lise ve üniversite talebelerini kandırmak için kullanılan yöntemler..

tekrar söylüyorum, bu yöntemlerle aklı başında insanları islamdan uzaklaştırıyorsunuz..bırakın bu yobazlığı.

At skinde kelebek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

bilimsel şeyleri ayetlerle ispatlamaya çalışmak kadar aciz birşey yok bu dünyada :|

dini kuralları mantığna bilme dayandırmak bunlarla açıklama çalışmak kadar aciz bi şey olmadığı gibi :|

Afedersin de dinle mantık çelişiyo mu :|
    ben dini kuralları mantığa dayadım mı :|
    kendini daha fazla rezil etme,2si aynı şey değil ayrıca bilimsel şeyler kanıtlanabilen şeylerdir din ise kanıtlanamaz.kenmdini ne sen daha fazla rezil et ne de ben başka mesaj yazayım sana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

az önceki mesajımda yazdığım Pastafaryanizm diniyle de çelişmiyor bilim. ama bu pastafaryanizmin savunulması için kullanılınca komik bir durum oluyor da neden islam olunca mantıklı oluyor anlayamıyorum. istedğiniz inanca sahip olaiblirsiniz ama o inancınızla bilimi açıklamaya kalkarak insanlara "teori böle olur alın girsin" gibi bi yaklaşıma giremezsiniz..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    Geçen ay theguardianda bir yazı vardı kuranın değişmesiyle ilgili tabi zaman ve vakitden zaman ve vakit ayırabilirseniz bulup okuyun. bilimle ilgili bu ayetler cok komik çünkü bu bir döngü; "kuran haklıdır cünkü kuran haklıdır" . öptüm gözlerinizden naçizane

bassinyourface
Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 18