Tercih Edecekseniz Bu Üniversiteyi Yazın (EGE)
-
ankara üniversitesinde okuyan var mı? özellikle ankara hukuk ?
-
he bi tane de burda ankara hukuk isteyen öldürceniz mi lan beni ora benim hayallerimdi nese sorun varsa sor baya bilgim var orayla ilgili :)
-
dreammaker bunu yazdı:
-----------------------------he bi tane de burda ankara hukuk isteyen öldürceniz mi lan beni ora benim hayallerimdi nese sorun varsa sor baya bilgim var orayla ilgili :)
-----------------------------hocam keske sen de gıdebılseydın :( aslında biz 4 ark istiyoduk sadece benim tuttu ikilemde kaldım onlar ist. ya da 9 eylüle gidecekler:(
işte hocam orayla ilgili hiç bilgim yok
-
söz 2 den 258 yaptım başarı sıram 330.000 lerde , geçen sene 400 500.000 lerdekiler arkeoloji filan girmişler ama puanları 290 303 lerde filan düşer mi acep banada Ege üni.'den bişeler , bende gelicem :D , gerçi tv de prof.lar önemli olan başarı sıralaması filan diyorlar.
-
Ege üniv Elektronik haberleşme veya bölüm içi bi 2 yıllık okumak isytiyorum sizler ne düşünürsünüz sonrada DGS yi kullanmak istiyorum biraz zor olduğunu söylediler ama???
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------
dreammaker bunu yazdı:
-----------------------------bence çıkan sonuçlara fazla aldırmayın çünkü kontejanlarda baya bir artış var(ea bölümleri için) siz gene iyice düşünün ve araştırın derim.
http://dogrutercih.iku.edu.tr/kontenjan-tarayici.asp burdan kontejanlara falan bakmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum....
kontenjanlarda artış var ama yüksek puanlı bölümlerde daha çok.
Özellikle hukukta artış çok fazla.
diğer bölümlerde bence ahımşahım artış yok . en fazla 25 - 30 kişi.:
Zaten artışlar yüzdelik olarak yapıldı.
%10 - 15 arası değişiyor sanırım . O da fazla etki yapmıyor ..
iyi de arkadaşım 25 30 kişlik bi artık boru değil mi yani kafadan kaç puan düşürür biliyomusun.bence kontenjanlardaki artış puanlara büyük yansır
-
beyler bahçeşehir üniversitesi sizce nasıldır?burslu hukuk tutuyo puanım ayrıca 9 ay boyunca 1 milyar falan para veriyola laptop veriyolar kalacak yer yemek falan hep onlardan
-
hocam senin başarı sırası kaç
-
sınawa giriş amacım ege gazetecilikti 309 puan aldım sözel2 den başarı sıram 36700 inşallah tutar aq ya:(