Terkedilme Sonrasinda Dinlenmesi Gereken Sarkilar
-
:'(
-
eksik etek :P
abi bırak daha beter hüzünlendirme kendini. kızmı yok sana. Sen biraz daha ilgilen o kızla. eğer gerçekten bırakmışsa seni sende onu bırak unutun onu. tabii söylemekle olmaz. ama sen kendini böyle şarkılar dinleyerek üzme
-
BLACK METAL RULZ :P hıca boş ver karıdan ço ne var bu dünyada ben onu istiyorum onu seviyorum diyorsun eminim ama ötekilerde öyleydi bak şimdi gene aynı şey Çivi Çİyiyi sökermiş ....
-
funda arar bu sabah güneş doğmuyor.....
edit ::gece yolcuları unut beni dinle....... rafet el roman Unut Onu
-
siktir et m.k forumda ara benim konuyu görürsün bi ozamanki halime bak bide şimdiki halime kız bile ayarladım 2tane a.q ama tabi onun yerini tutmuyo offf aklııma geldi lan :( nese siktir edelim:Dkızdan bol ne var lan:d
-
abü rashitin dinazor sarkısını tavsiye ederim egerki nefret etmek istiyosan.. aynı zamanda hava soguk sarkısı da güzeldir.
ama eger sallamayp mtlu olmak istersen zakkum, motörhead, karakedi, zardanadam, dengesiz herifler isimli grupları dinleyebilirsin.harbi cok eglenceli zevkli sarkıları var morali fulluolar :)
-
Yurtseven Kardeşler Gitme Canım ve Elveda youtube.com da arata gercekten iyi gelir.
-
murat celik full
dinliosun ölüosn...
-
''grup anemi - taa a.q.yayım'' bunu dinle hoja
-
Al hacım en iyisi bul dinle: Bülent gökçe-Sokak kadını derdine birebir.
-
ahmet kaya - doruklara sevdalandım
Toplam Hit: 6690 Toplam Mesaj: 45