Terörist Cesetleri İle Alakalı
-
arnavutr bunu yazdı:
-----------------------------
İnsan hakları. :D
-----------------------------hiç alakası yok tamamen
hayvan hakları
-
xzxz bunu yazdı:
soysuz kürtler sanki şimdiye kadar çok fatura ödüyormuş gibi böyle şeylere takılmamak lazım , bu kansız oçları yüzyıldır milletimizin kanını emen asalaklardır bide piçlere çıkıp almanca japonca fatura göndersen nolacak, şimdlik sakin olmak lazım
onlar faturayı çok yakında ödeyecek, kaşındıkça toplu mezarlarını kazıyorlar , belki yarın belki 100 yıl sonra en nihayetinde ülkeye ve bu millete verdikleri ziyan ve acıyı kanlarıyla ödeyecekler .
bu gördüğüm aynı mantıktaki 4. mesajın.Şimdi anladım ki sende her kürdün pkk'lı olmadığını anlayabilecek bi beyin yok.Asıl kansız o.ç senin gibi bölücüler bu arada facede sayfa açıp bölücülük yapan teröristler neyse sende osun.O kürdün bölücüsü sen türkün.Zaten bu millet ne çektiyse senin gibi bölücülerden çekti bunca zaman artık susun amk ya.
-
dede bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
soysuz kürtler sanki şimdiye kadar çok fatura ödüyormuş gibi böyle şeylere takılmamak lazım , bu kansız oçları yüzyıldır milletimizin kanını emen asalaklardır bide piçlere çıkıp almanca japonca fatura göndersen nolacak, şimdlik sakin olmak lazım
onlar faturayı çok yakında ödeyecek, kaşındıkça toplu mezarlarını kazıyorlar , belki yarın belki 100 yıl sonra en nihayetinde ülkeye ve bu millete verdikleri ziyan ve acıyı kanlarıyla ödeyecekler .
bu gördüğüm aynı mantıktaki 4. mesajın.Şimdi anladım ki sende her kürdün pkk'lı olmadığını anlayabilecek bi beyin yok.Asıl kansız o.ç senin gibi bölücüler bu arada facede sayfa açıp bölücülük yapan teröristler neyse sende osun.O kürdün bölücüsü sen türkün.Zaten bu millet ne çektiyse senin gibi bölücülerden çekti bunca zaman artık susun amk ya.
-----------------------------Sen mevzuyu yanlış anlamışsın sorun her kürdün pkk lı olup olmaması değil sorun her kürdün kürt olması.
-
http://www.youtube.com/watch?v=mqGDYzj82Vg
Özlüyoruz bu günleri..
-
sokoban bunu yazdı:
dede bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------Sen mevzuyu yanlış anlamışsın sorun her kürdün pkk lı olup olmaması değil sorun her kürdün kürt olması.
-----------------------------bence sorun sizin insan olamamanız.İnsanı yaradandan ötürü sevememeniz.Diyarbakırda doğsan sende kürt olurdun bunun bi başkasına göre sorun olması insanlık dışı .
-
dede bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
dede bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bence sorun sizin insan olamamanız.İnsanı yaradandan ötürü sevememeniz.Diyarbakırda doğsan sende kürt olurdun bunun bi başkasına göre sorun olması insanlık dışı .
-----------------------------Neyse ki öyle bir bahtsızlık yaşamadım insan olarak dünyaya geldim çok şükür.İnsanlık dışı falan değil kanser olan organları da vücuttan çekip çıkartırlar vay benim organım diye ağlayamazsın çünkü bu gereklidir eğer bir organ dönüşü olmayacak hasarlar aldıysa sökülüp atılır.Kürt sorunu da bizim ülkemizin kanseridir ve sökülüp atılması gerekir.
Bkz.: Dersim Operasyonu gibi başarılı bir operasyon vardır tarihimizde böyle sorunları çözmekte üstüne yoktur.
-
gkhn759 bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
gkhn759 sabrında bri sınırı var.. hakaretse alasını alırsın da yakışmaz bize... liselimisin nesin.. pm ile söylediklerini aynen sana iade ediyorum.. Ben yanlış birşey söylemedim halada söylemiyorum sana.. hiçbirşey dememe rağmen bir daha hakaret edersen, Mürid olarak pm'den sövme hakkımı kullanabilirim haberin olsun..Hakkedersin....
-----------------------------Bunu da buraya yazarak yaptığım "ezik" tespitini dpğrulamış oldun, tebrikler.
Seni adam yerine koymayacağımı yazdığım pm sonucu yazdıklarına cvp vermedim diye buralara salak salak şeyler yazıyorsun, böyle devam et.
Ps. PM de yazdığım ezik tespitinin kesinlikle arkasındayım
-----------------------------gökhan angut'u.. bu konudaki mesajlarımı iyice incele.Ben senin konunu baltalamadım ama sen durduk yere bana hakaret etmeye başladın.Hala da ediyrosun.Pm'den de hakaret yağdırdın.Yaşına başına aklına verdim ama bir yere kadar.
-
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150417664446079
-
murdery bunu yazdı:
http://www.facebook.com/photo.php?v=238772286165218
bunu toprak kabul etmez ..bu piçi
-----------------------------ohhhhşşş tatmin oldum :)
-
sokoban bunu yazdı:
Terörist leşlerini ezip , kurutup domuz yemi yapabiliriz bence makul bir geri dönüşüm çözümü.
-----------------------------çok iyi bir fikir. domuz leşin dişlerini bile yiyormuş. domuzları da avlayıp teröristlerin ailesine ve onları destekleyenlere satmak lazım.