folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Terörist PKK"Nın Uzantısı PJAK Bir Açıklama Yaparak Şaşırttı

Terörist PKK"Nın Uzantısı PJAK Bir Açıklama Yaparak Şaşırttı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

CaPTiXX bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan bunu yazdı:

CaPTiXX bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Etkili Bir Yol, Caydırıcı yanı olabilirmi olamazmı orası tartışılır. Amma anladığım kadarıyla, Gereken Destek Gelmediği için Dert Yanıyo Teröristler.

Sanırım Destekleri kalmadı... Son Noktaya Geliyorlar Kanaatimce.

Bence etkili olur tabikide..

+ Türkiyede şu döenmde herkesin safının belli olması gerekiyor bence..Ufak bi karşıtlık yapanı asacan sonra bi bok isteyemezler..ne vekillik ne ülke..adam gibi tabi olurlar eskisi gibi..

Ha şöle bişey olabilr..Eğer birileri destek çektiyse, şu an ki savaşlarla ilişkilendirilebilitesi olabilir.

Ben Türkiyenin Özgür Bir Ülke Olarak İlelebet Payidar Kalacağını Düşünüyorum. Onu sustur bunu Boğ, Mantığındaysan Kusura bakma. Kafamız bir değil. Caydırıcılık yanınada gelince, Destekeleyenler Olduğu Sürece Caydırıcı olmaz Kanaatindeyim. Asıl sorun Atı Koşturanı Durdurabilmekte.

Özgürlüklerden Korkmamalıyız, Halkımız En İyisini Hakediyor Kanaatindeyim, Ne Senin İstediğin gibi Olmak Zorundalar, Nede Benim İstediğim Gibi. Özgürlükten Anladığım Şey Bu...

Kimsenin Kimseyi Rahatsız Etmeden Kendini İfade Edebilmesidir Özgürlükler. Ör:/ Çoban Kürt Memet Türkçe bilmiyor Diye Bir Araba Dayak Atmak Değildir, Gel Evladım diyip Ona Öğretmektir. Öğretmekten yüksünmemek, Onu Kovmamaktır Özgürlük. Pkk lılarında Öldürülerek Kökünün Kazınacağına İnanmıyorum. Dediğim Gibi Atı Koşturanı Bulmak Gerek. ;)

Usta ben diyorum ki safını belli edeni ne diye yaşatacaksın..Akıllı durmayanı tabi boğacam,alayını da susturacam..Sen anlamak istemiyosun herhal..

Atı koşturanı sen biliyosun,ben biliyorum ne yapabiliyoruz hiç bir şey..Ek olarak, çoban dayımız neden Türkçe bilmediği merak konusu olmaktan çıktı artık..Benim ülkemde benim ırkımın bi boyunun bilmemne aşiretinden insanların,kendi benliğinden uzaklaşıp reddetme aşamasına gelmesiyle beraber dilimin zenginliğinden faydalanılarak uydurulmuş! hayali bir dilin kendilerine verilerek oyuna gelmeleri beni çıldırtıyor..Bi de sanki gerçekmiş gibi inanıp kendileri ve çocukları gibi bizi de kandırabileceklerini mi zannediyorlar..Hele ki kürt halkı,kürtçe gibi kelimeler kanı beynime sıçratıyor..Yok cephede berbaermişiz falan filan..Tabi berbaer olacaksın sende Türksün yahu..Benliğini reddedene kadar tabii.Ne öyle bi halk veya ırk var ne de öyle bi dil bu böyle biline..

Kardeşlerim oyuna gelmesin yeter bana..Herkesi severim insan olarak.nankörlük,ihanet etmsin yeter..Hepsi benim kardeşimdir..

pkk,pjak veya diğerleri sonuçta bunlar bi projenin parçası..hiç inanasım gelmiyor güçlerinin tükendiğine ki güçlerinin kaynağı bellidir..O kaynak artık ne planladı bu konuda bilmiyorum tek temennim bu piçlerin ülkeme daha fazla zarar verememesi..

Hoca İstirham ederim Lütfen ama, Bende Orada Akıllı Durmayanı, Dokunma Dememişim Git Ona Dokunabildiğin Kadar Dokun. Lütfen ama, Düşünürken Tek yanlı düşünmeyelim. Kürt Memetin Türkçe Konuşamaması Seni İlgilendirmiyor Olabilir Sadist Çevreleri Çok İlgilendiriyor Malesef. Birey olarak Düşündüğünüz zaman Zor Sonuca gidiliyor değilmi ama. 

Ben askerde Tanık oldum, Adam Türkçe bilmiyor kendisi Mardinli, Takım Çavuşu Her Gün bir Araba Dayak atardı adama, Bir Gün Dayanamadım Hücuma Geçtim, Tüm arkadaşlarım tuttu bırakmadılar Vurayım Çavuşu.... Yahu Bir İnsan Bu Kadarmı Zorba Olur, Çocuk Pırıl Pırıl Ne Güzel Gelmiş Askerliğini Yapıyor, Bilmiyorsa Öğret yahu. 

"kürtçe gibi kelimeler kanı beynime sıçratıyor "Kürt Halkının dilini Kötülediğiniz Sürece, Bu Savaş Geniş Açılar alarak devam edecektir. Genel Perspektife Baktığımız Zaman,Türkiyeyi Başka Türlüde Parçalamanın İmkanıda yok zaten...   Bırak hoca Bırak Şimdiye kadar Gerek İhanet istediğinden Gerek Küsmüşte Gitmişliğinden Gerekte Kısmışta Gitmişliğinden Kaybedileni kaybettik, Safını tutan dediğin gibi Gitmiştir.

Ancak Yurdumda Daha fazla Karışıklık Yaratmak Bize yarar değil Zarar Getirecektir. İnan Bana Zarar Getirecektir. 

Yahu Hocam Sen Kürtçenin Bir Türkçe Türetmesi Olduğunumu Diyorsun, Konuyu Biraz daha açarmısın, Allahım Yarebbim Sen sabır ihsan eyle, Değerli Kardeşim Bak Kürt Milleti Kafası Çalışan ama Siyasete Ermeyen Bir Millettir. Geçmişinide bilir, Masalları Ve Hikayeleride vardır, Sanat Ve Etkinlikleride vardır. Türkçeden Türemiş Bir Dil Değildir kürtçe. Vede Kürtler Ayrı bir Irktırlar. Siz İnsanları Kurdukları Ülkeler lemi Sınıflandırıyorsunuz. Yada Bu yaklaşım Mantıklımı..?

Kurmamışlar işte Devlet Kurmamışlar, Büyük Med İmparatorluğu Persler Tarafından Yıkıldığından beridir Bir dahada Devlet Kurmamışlar. Bu Kadar Basit. Haaa Bu Arada O İranın Asma Törenlerinden Umarım Türkiyede de Olur...  Ben İddia Ediyorum Etkili Bir Caydırıcılığı Olmayacaktır.

Devletin Kontrolü altında Gelişsin, Kürtçede Konuşsunlar, Lazcada Konuşsunlar, Ermenicede Konuşsunlar, ana Dilleri Türkçeyide Konuşsunlar, Özgürlükler Ülkesi Türkiye Refah ve Güvenin Adresi sayılan Bir Ülke Olsun, Bol turist Çeksin. Bol Kazansın İnsanlarımız Mutlu Ve Huzurlu Olsunlar.

Para Ve Huzurun Olduğu Yerde Kimin neyine Gidip Dağda Action yapmak, Türkiyede Kumarında Serbest edilmesi gerektiğine inanıyorum, Las Vegas Dünyanın Parasını Hükümete kazandırıyor. Beyaz ve karanın Dengesini Ahengini Bozmadan Vermek Gereklidir Ülkesine. Eğlence Sektörüne destek Vermeleri Gerekmektedir. Karamsar Tablo Çize Çize Kapkara Olduk yahu. 

Son Olarak Hala 30 Yıldır Mahalle Karıları Kavgasına Dönüşen Pkk Türkiye Çekişmesininde, Ülkedeki Fakirliğinde Yaratılmış Bir Suni Gündem Olduğunu Neden Geçen 30 Yılda Anlayamadık Bir Düşünmeye Davet Ediyorum Herkesi... Türkiye Büyük Bir Güç Vede Ülkedir, Pkk Yı Bitirecem Diyerek Komik duruma Dünya Nezdinde Düşürülmesinin Bir Anlamımı var. Türkiye Olmazsa Olmaz Kontrol Altına Almak Zorundadır, Pkk Yı Kontrol Eden Şey Neyse Zıttı ile Kontrolü Eline almalıdır. Neyse Diyecek Şey Çokta Yapıcı Düşünebilen, Sonuç Üretebilen Bulmak zor. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    Amerika kesti arpalarını sanırım :)
    + rep :) doğru bakış açısına bayılıyorum:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    İran ın yönetim şekli ile Türkiye ninki aynı değil...onlar bizim gibi vatan hainlerini beslemiyorlar..anasını zikiyolar.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:
    İran ın yönetim şekli ile Türkiye ninki aynı değil...onlar bizim gibi vatan hainlerini beslemiyorlar..anasını zikiyolar.

Özel Harekat Kontrgerillanın Pkk İle Olan İlişkileri gibimi.? aksi Halde Türkiyede Beslenen yada Senin Beslediğin Hayin Yok... Şayet Sen Hayince Bakmıyorsan..

+İranda Kürtler Kürtçeyi Serbset Ve rahat Konuşabiliyorlar, Türkiyede de Bir Dönemden Bu Yanadır Var. Pejakmıdır Her ne boksa Ne ayaktır Bilgim yok, ancak Amaç aynı İranıda Parçalamak... Türkiye İçerisinde Pkk Yı Besleyen Şerefsizler Olduğunu Sanmıyorum, Sanırım Ne Demek İstediğini Anlayamadım...?

DipNot.. : Gizlice Besleyen Milis Güçler Yok Demiyorum ancak türkiye Şartlarında Sayıları Yok Denecek Kadar Azdır. Onlarda Direk Pkk Ya Lojistik Destek vermektedirler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

ben insanların idam edilmesine karşıyım. ama adalet de uyuşuk olmamalı...

yani demek istediğim idam çok fazla, fakat bizim ülkede idam olmazsa da paşalar gibi bakıyolar a.q

bence adaletdeki bu uyuşukluk giderilmeli. caydırıcı cezalar verilmelidir. idam olmasa da müebbet hapis gibi..

af maf da çıkmasın... 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Hoca İstirham ederim Lütfen ama, Bende Orada Akıllı Durmayanı, Dokunma Dememişim Git Ona Dokunabildiğin Kadar Dokun. Lütfen ama, Düşünürken Tek yanlı düşünmeyelim. Kürt Memetin Türkçe Konuşamaması Seni İlgilendirmiyor Olabilir Sadist Çevreleri Çok İlgilendiriyor Malesef. Birey olarak Düşündüğünüz zaman Zor Sonuca gidiliyor değilmi ama. 

Ben askerde Tanık oldum, Adam Türkçe bilmiyor kendisi Mardinli, Takım Çavuşu Her Gün bir Araba Dayak atardı adama, Bir Gün Dayanamadım Hücuma Geçtim, Tüm arkadaşlarım tuttu bırakmadılar Vurayım Çavuşu.... Yahu Bir İnsan Bu Kadarmı Zorba Olur, Çocuk Pırıl Pırıl Ne Güzel Gelmiş Askerliğini Yapıyor, Bilmiyorsa Öğret yahu. 

"kürtçe gibi kelimeler kanı beynime sıçratıyor "Kürt Halkının dilini Kötülediğiniz Sürece, Bu Savaş Geniş Açılar alarak devam edecektir. Genel Perspektife Baktığımız Zaman,Türkiyeyi Başka Türlüde Parçalamanın İmkanıda yok zaten...   Bırak hoca Bırak Şimdiye kadar Gerek İhanet istediğinden Gerek Küsmüşte Gitmişliğinden Gerekte Kısmışta Gitmişliğinden Kaybedileni kaybettik, Safını tutan dediğin gibi Gitmiştir.

Ancak Yurdumda Daha fazla Karışıklık Yaratmak Bize yarar değil Zarar Getirecektir. İnan Bana Zarar Getirecektir. 

Yahu Hocam Sen Kürtçenin Bir Türkçe Türetmesi Olduğunumu Diyorsun, Konuyu Biraz daha açarmısın, Allahım Yarebbim Sen sabır ihsan eyle, Değerli Kardeşim Bak Kürt Milleti Kafası Çalışan ama Siyasete Ermeyen Bir Millettir. Geçmişinide bilir, Masalları Ve Hikayeleride vardır, Sanat Ve Etkinlikleride vardır. Türkçeden Türemiş Bir Dil Değildir kürtçe. Vede Kürtler Ayrı bir Irktırlar. Siz İnsanları Kurdukları Ülkeler lemi Sınıflandırıyorsunuz. Yada Bu yaklaşım Mantıklımı..?

Kurmamışlar işte Devlet Kurmamışlar, Büyük Med İmparatorluğu Persler Tarafından Yıkıldığından beridir Bir dahada Devlet Kurmamışlar. Bu Kadar Basit. Haaa Bu Arada O İranın Asma Törenlerinden Umarım Türkiyede de Olur...  Ben İddia Ediyorum Etkili Bir Caydırıcılığı Olmayacaktır.

Devletin Kontrolü altında Gelişsin, Kürtçede Konuşsunlar, Lazcada Konuşsunlar, Ermenicede Konuşsunlar, ana Dilleri Türkçeyide Konuşsunlar, Özgürlükler Ülkesi Türkiye Refah ve Güvenin Adresi sayılan Bir Ülke Olsun, Bol turist Çeksin. Bol Kazansın İnsanlarımız Mutlu Ve Huzurlu Olsunlar.

Para Ve Huzurun Olduğu Yerde Kimin neyine Gidip Dağda Action yapmak, Türkiyede Kumarında Serbest edilmesi gerektiğine inanıyorum, Las Vegas Dünyanın Parasını Hükümete kazandırıyor. Beyaz ve karanın Dengesini Ahengini Bozmadan Vermek Gereklidir Ülkesine. Eğlence Sektörüne destek Vermeleri Gerekmektedir. Karamsar Tablo Çize Çize Kapkara Olduk yahu. 

Son Olarak Hala 30 Yıldır Mahalle Karıları Kavgasına Dönüşen Pkk Türkiye Çekişmesininde, Ülkedeki Fakirliğinde Yaratılmış Bir Suni Gündem Olduğunu Neden Geçen 30 Yılda Anlayamadık Bir Düşünmeye Davet Ediyorum Herkesi... Türkiye Büyük Bir Güç Vede Ülkedir, Pkk Yı Bitirecem Diyerek Komik duruma Dünya Nezdinde Düşürülmesinin Bir Anlamımı var. Türkiye Olmazsa Olmaz Kontrol Altına Almak Zorundadır, Pkk Yı Kontrol Eden Şey Neyse Zıttı ile Kontrolü Eline almalıdır. Neyse Diyecek Şey Çokta Yapıcı Düşünebilen, Sonuç Üretebilen Bulmak zor. 

Televizyonunuza kadar açıldı halen Kürtçe konuşamıyoruz diyosun. Uzunca bir süre doğuda yaşadım herkes Kürtçe konuşuyor ? halen konuşamıyoruz diyosun ee ne yapalım biz :S

laugh alone and the world thinks your an idiot
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

CoxupeR bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Televizyonunuza kadar açıldı halen Kürtçe konuşamıyoruz diyosun. Uzunca bir süre doğuda yaşadım herkes Kürtçe konuşuyor ? halen konuşamıyoruz diyosun ee ne yapalım biz :S

Gözüm Ne Bağırıyon Tv Açtık diye, Gözümemi Sokacan Tv yi Nedir..... Asıl Ben ne yapayım İçerde Birbirinizi Yamyamlar gibi yemeyesiniz diye habire yazıyom yazıyom ama Neye yazıyom Oda belli değil... Neyse Birbirimizin kalbini kırmayak bari. Zaman En iyi ilaç. Allah hayırlısını İhsan etsin. 

Konuşamıyoruz dediğimi sanmıyorum, Konuşamıyorduk demişimdir. Yukardaki yazıyıda bi zahmet iyi okuyun öyle Cevap yazıverin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

He shockman dayı he..ne güzel tatlı tatlı anlatıyon..kürtçe var var kürt halkı var..büyük kürdistan da var az kaldı..büyük ermenistan var..neler neler var..

seninle tartışmaya girmeyecem..haberin olsun..zaten az sonra çıkacam siteden..

demek istediğim boşuna buraya satırlarca şey yazma elin kolun ağrımasın..hadi selametle..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

CaPTiXX bunu yazdı:

He shockman dayı he..ne güzel tatlı tatlı anlatıyon..kürtçe var var kürt halkı var..büyük kürdistan da var az kaldı..büyük ermenistan var..neler neler var..

seninle tartışmaya girmeyecem..haberin olsun..zaten az sonra çıkacam siteden..

demek istediğim boşuna buraya satırlarca şey yazma elin kolun ağrımasın..hadi selametle..

Hoppala Yahu Ne diye Kızıyonki, Yalan ile Daha ne kadar Evimizi Eyvan edeceğiz Kardeşim... Türkiye Sadece Senin değilki Hepimizin yahu, Yokmu Deseydim, Karıştıranlar Karıştırdıkları kadar Karıştırmışlar Zaten. Bundan Benmi sorumluyum. Hem Kürtçe Konuşmayada Kim Meraklıki, En Savunan Kişi bile nadir Görüyorum Kürtçe Konuştuğunu...

Görmüyormusun Hocam, anlayamıyormusun, Ortadoğu Projesinin Ayakları Bunlar, Bırak yahu Vatandaşla Uraşmakla Bitecek iş değil bunlar. Hem Bana Küsme Bakiyim, Severim seni Haberin olsun. 

Azcık anlayarak bak yahu, Kürtçe lafı geçtimi Agresif olmanın anlamı varmı. Hem Canım Sanki Kanal6 Yı bana açmışlar, Bana ne yahu. He Kürtmüyüm Kürdüm hocam Tamam Ama Türkümde yahu. Gözlerimi Türkçe Konuşarak açtım Dünyaya Yapmayın Gözünüzü Sevem. Haksızlık olmasın Birbirimize maksat.

Toplam Hit: 7948 Toplam Mesaj: 40