Teröriste Destek Veren Edip İtiraf Etti
-
-Edip Akbayram PKK konserine katıldığını kabul etti. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram, bölücü terör örgütü PKK'lıların gövde gösterisine dönüşen Londra konserine katıldığını kabul etti. Akbayram, önceki gün Fox TV'deki bir programa katılarak kendini savundu.
Fox TV'de yayınlanan ve eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün de katıldığı programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü. Gül'ün "Sizin gittiğiniz Londra'daki gece PKK ve yan kuruluşlarının etkinliğidir." şeklindeki sözlerine Akbayram, "Ben şarkı söylüyorum." diye cevap verdi. Bunun üzerine Gül, "Ancak PKK Türkiye'yi mezbahaya çevirdi, hiç protesto ettiniz mi? Orada PKK posterleri asılıyor, 'Biji Apo' diye bağırıyorlar." diye tepki gösterdi. Akbayram ise bu eleştiriye de "Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." deyince, Gül'den "O zaman katılmayın." yanıtını aldı. Programda Akbayram kendine çamur atıldığını iddia edince de Gül şunları söyledi: "Siz gidip PKK denen çirkefin içine giriyorsunuz. Ben mi çamur atıyorum. Teröristlere destek vermeyeceksiniz. Kürt ayrıdır terörist ayrıdır. Onlara destek veremezsiniz. Siz Türk sanatçısısınız. O zaman oraya katılmayın."
-
bu da puşt çıktı..
-
Bu konu daha once tartisildi olaya duz mantikla bakmayin....ulkucu bir konserde cikip 10kisi pankart acsa ,bir irka hakaret etse ,sahnedeki sanatciyi suclayamazsiniz...adam demis inisiyatif meselesi...ama anlamak gerek iste ...duz mantikla anlasilmaz.
-
compü görüşüne saygılıyım /fakat herkes sizin gibi bakmayabilir /
-
"Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." çobanmısın sen hay senin inisiyatifine sokam,sanki önceden belli değil ne halt yiyecekleri. Hadi bilmiyodun amaçlarını belli etmeye başladıklarında neden hemen terk etmedin, ben Türküm, apo nunda,pkk nında sıfatına tüküreyim demedinde bişey yokmuş gibi devam ettin...
-
ben kimsenin kimliğine bakmam her etkinlikte çıkarım demesi lazım. öyle bişey deseydi sorun çıkmazdı
-
youtube linkindeki video yu dinlemeden destek verdi, yataklik yapti gibi aciklamalar yapmayin.
adam pkk li olsa mitinglerde Turk bayragini niye sallasin ? compu zaten cevabi vermis. ben bu ulke icin canimi veririm diyor.
hulya avsar gibi, sibel can vb gibi ulkeyi bolen sanatci(!) diye yakistirdigimiz insanlarin yaptigi beyin uyusturan insanlar edip akbayramdan daha teroristdir gozumde.
-
Bi yalnışlık vardır edip abimiz öle şey yapmaz o bizden !
-
adam daha dun kanalturk te konusma yaptı. fetonun basın kuruluslarının cıkarttıgı haberler bunlar. cumhuriyet mitingine katılmıs bir sanatcıdır konserindeki izleyicilerden sorumlu deildir. sen bugun bi meydanda konusma yapsan ordan biri apo posteri acıp pkk yandaslıgı yapsa sen pkk yandasımı olucaksın? bırak bu isleri devlet su isleri. edip akbayrama saygılarımı sunarım kendisi bir cumhuriyet sanatcısıdır
-
yapılan mitinglerin görünmeyen arka yüzüne bakarsanız oda böyle edipli ve akbayramlı çirkef insanlar saf ve sade vatandaşlarımızı topluyorlar toplanırda.önemli olan arkasında ne olduğudur.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------youtube linkindeki video yu dinlemeden destek verdi, yataklik yapti gibi aciklamalar yapmayin.
adam pkk li olsa mitinglerde Turk bayragini niye sallasin ? compu zaten cevabi vermis. ben bu ulke icin canimi veririm diyor.
hulya avsar gibi, sibel can vb gibi ulkeyi bolen sanatci(!) diye yakistirdigimiz insanlarin yaptigi beyin uyusturan insanlar edip akbayramdan daha teroristdir gozumde.
-----------------------------
Hocam benim takıldığım, böyle birşey gerçekleşmeye başladığında neden sahneyi terk etmedi? Tamam olaylar inisiyatifinde değildi ama sahneyi terk etmek onun inisiyatifindeydi.pkkya destek vermeyebilir ama kullanılma gibi bişey olmuş...
Hülya Avşar falan onlar ayrı bi ucuzluk abideleri zaten...