Teröristi Titreten Gülümseme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

Açlar Nasıl Bir İstekle koşarsa Aşa

Türk eride öyle gider kanlı savaşa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lemuria bunu yazdı:

bu gülümseme belki bizler için gurur verici olabilir bir Türk savaşmaya bile gülerek gidiyor diye...ama kendimimizi kandırmamamız gerekir..Pkk militanları belki onlarca yıldır dağları karış karış bilen ve silah kullanımı konusunda piyade er lerden çok daha profesyonel durumdalar ve bu gülücük onlara kesinlikle korkutucu gelmiyor..21.YY'dayız ve artık savaşlar bilek gücünden ibaret değil.Farklı silahlar kullanmalıyız askerlerimizi heba etmemeliyiz yığın oldukları alanlara napalm veya gerekli biyolojik serpintiler yapmalıyız..bu güce sahibiz..bu tür silahlarımız var kıbrıs çıkarmasında kullandık..bi uçak ve basit görünümlü bi bombadan ibaret bunlar her ne kadar savaş suçu sayılsada bizim savaşta herşeyin mübah olması düşüncemiz karşısında öyle çokta önemli sayılmaz..ki bunlar gerçekten sadece kağıt üzerindedir şu anda ne amerika nede israil bunu kaile almaktadır amerika ve israil şu anda bile haala misket bombası kullanıyor.

Öncelikle kardeş senin yorumlarına bitiyorum öyle güzel yorumlar yapıyorsunki alıntı yapmadan duramıyorum kusuruma bakma  :) yav güzel kardeşim iyi güzel hoş diyorsunda sen onu rte ye söyle askere değil askerin eline öyle dandik silahları verenlere söyle eğitimli pkk nın ezeli düşmaı özel timi oturduğu yerden 1 mermi bile boşa atmadan pkk lı inidiren özel timi trafik gibi masa başı gibi yerlere gönderip pkk ya nefes aldıranlara söyle pembe kökş için dünya para harcayanlara söyle eğitim yerine sağlık yerine askeriyeden sonra aslan payını diyanet işlerine ayıranlara söyle adam belkide ölüme gülerek gidiyor biz kıçımız üstünede rahat oturalım diye daha ne yapsın adamlar gümeyipte

Ben kesinlikle RTE hükümetini tasvip eden birisi değilim...Ama şunu bilmen gerekli geçen yine bana bi yorum yazmışsın ama yanlş yazmışsın onun nedenide aynı eksiğin..dostum ordunun kendi maddi döngüsü vardır başbakanlık tarafından finanse edilmez..eğer öyle olsa bile bakanlığın el piençe divan kalmak zorunda olduğu bir kurumdur ordu..askeri silah ve çeşitli mühimmatların finanse edilmesi başbakan tarafından değil ordunun kendi uzmanları tarafından yapılır.öyle anlatmışsınki sanki başbakan çarşıdan elma armut alır gibi yabancı ülkelerden silah alıyor ve diyor buyrun beyler size şu silahı aldım iyimidir kötümüdür bilmem hoşuma gitti aldım alın kullanın..bumudur yaa sence bu kadar basit mi yaani ? ..ordu kavramı bu kadar pasifmidirki silah alışverişini bile politika adamları yapsın..hayır ordu bu kadar basit değidlir ama senn mantık süzgecin bu kadar basitki..sen bu tip şeyleri politik adamların başarısızlığına ve kapital dağılımla özdeşleştiriyorsun..ordunun kendi stratejistleri ve kendi alanında uzmanlaşmş simsar ları vardır ordunun envanterine uygun gördükleri mühimmatları onlarca testlerden geçirerek alırlar..burda benim kızdığım noktada şudur işte..nasıl onlarca testlerden uzmanlar tarafından gçirilip onaylanan silahlarla askerlerimiz başarılı olamıyor..ya da o okeylenen silahlar ne kadar okey li ne kadar başarılı...anlatmak istediğim bu dur...

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:

bu gülümseme belki bizler için gurur verici olabilir bir Türk savaşmaya bile gülerek gidiyor diye...ama kendimimizi kandırmamamız gerekir..Pkk militanları belki onlarca yıldır dağları karış karış bilen ve silah kullanımı konusunda piyade er lerden çok daha profesyonel durumdalar ve bu gülücük onlara kesinlikle korkutucu gelmiyor..21.YY'dayız ve artık savaşlar bilek gücünden ibaret değil.Farklı silahlar kullanmalıyız askerlerimizi heba etmemeliyiz yığın oldukları alanlara napalm veya gerekli biyolojik serpintiler yapmalıyız..bu güce sahibiz..bu tür silahlarımız var kıbrıs çıkarmasında kullandık..bi uçak ve basit görünümlü bi bombadan ibaret bunlar her ne kadar savaş suçu sayılsada bizim savaşta herşeyin mübah olması düşüncemiz karşısında öyle çokta önemli sayılmaz..ki bunlar gerçekten sadece kağıt üzerindedir şu anda ne amerika nede israil bunu kaile almaktadır amerika ve israil şu anda bile haala misket bombası kullanıyor.

Öncelikle kardeş senin yorumlarına bitiyorum öyle güzel yorumlar yapıyorsunki alıntı yapmadan duramıyorum kusuruma bakma :) yav güzel kardeşim iyi güzel hoş diyorsunda sen onu rte ye söyle askere değil askerin eline öyle dandik silahları verenlere söyle eğitimli pkk nın ezeli düşmaı özel timi oturduğu yerden 1 mermi bile boşa atmadan pkk lı inidiren özel timi trafik gibi masa başı gibi yerlere gönderip pkk ya nefes aldıranlara söyle pembe kökş için dünya para harcayanlara söyle eğitim yerine sağlık yerine askeriyeden sonra aslan payını diyanet işlerine ayıranlara söyle adam belkide ölüme gülerek gidiyor biz kıçımız üstünede rahat oturalım diye daha ne yapsın adamlar gümeyipte

Ben kesinlikle RTE hükümetini tasvip eden birisi değilim...Ama şunu bilmen gerekli geçen yine bana bi yorum yazmışsın ama yanlş yazmışsın onun nedenide aynı eksiğin..dostum ordunun kendi maddi döngüsü vardır başbakanlık tarafından finanse edilmez..eğer öyle olsa bile bakanlığın el piençe divan kalmak zorunda olduğu bir kurumdur ordu..askeri silah ve çeşitli mühimmatların finanse edilmesi başbakan tarafından değil ordunun kendi uzmanları tarafından yapılır.öyle anlatmışsınki sanki başbakan çarşıdan elma armut alır gibi yabancı ülkelerden silah alıyor ve diyor buyrun beyler size şu silahı aldım iyimidir kötümüdür bilmem hoşuma gitti aldım alın kullanın..bumudur yaa sence bu kadar basit mi yaani ? ..ordu kavramı bu kadar pasifmidirki silah alışverişini bile politika adamları yapsın..hayır ordu bu kadar basit değidlir ama senn mantık süzgecin bu kadar basitki..sen bu tip şeyleri politik adamların başarısızlığına ve kapital dağılımla özdeşleştiriyorsun..ordunun kendi stratejistleri ve kendi alanında uzmanlaşmş simsar ları vardır ordunun envanterine uygun gördükleri mühimmatları onlarca testlerden geçirerek alırlar..burda benim kızdığım noktada şudur işte..nasıl onlarca testlerden uzmanlar tarafından gçirilip onaylanan silahlarla askerlerimiz başarılı olamıyor..ya da o okeylenen silahlar ne kadar okey li ne kadar başarılı...anlatmak istediğim bu dur...

bir kere yazımı tam okumamıssın yada okudugunu anlamamıssın. Benım orada yazdıgım ınsan oldurmeyen sılahların kullanılmasını hukmet yada devlet belırler yoksa askerıye atom bombası bıle kullanırdı. Yanı sılahların adam oldurup olduremıyecegını hukkumet anlasmalarla belırler bu 1 a.dımdır sanırım burada hem fıkırız. 2. adım askerıyeye bır butce ayrılıkı bu butceyıde hukumet belırler askerıyeey 11 bın dınayet ıslrıne 2bın pemke koske 3 bın gıbı  sanırım buradad hem fıkırız. 3. adım askerıye elındekı paraya bakar ordusundakı kısıye bakar derkı her kısıye bır sılah dusuyor modernıze edecez sılah almalyız 10 bınlıra param var sımdı x sılahını alsam 100 ksıyı modernıze edecem y sılahını alsam 50 kısıyı modernıze edecem dur bunları test edelım der 4. adım testler baslar  y sılahı acık ara ondedır. 5. adım karar ulan 50 sılahmı 100 sılahmı tabıkı 100 sılah o zaman bız murat 124 u alalım derler sen sımdı dıyeceksın neden 50 sılah almak yerıne 100 sılah kalıtelıyı alalım eee oda stratejı elınde sılah olan adam hıc sılah olmasından daha ıyıdır bır dusmana aynı anda 100 mermı atması daha etkılı 50 mermımı? tercıhı sen yap gordugun  uzere olay gene benım askerım nıye adam olduremez dıyemıyen aslan payını askerıyeyı gectım egıtım yerıne saglık yerıne dınayet ıslerıne ayıran hukumete dayanıyor. sonuc olarak suzgecını temızlemesı gereken ben degılım yeterlı bır acıklama olmustur umarım. 

Gelelım asıl konumuza  ozel egıtımlı ozel tımı sen tarfıye verırsen adamın trafıkte pkklı kovalamısnı beklıyemezsın sen teskereyı cıkartıp elındedututp orduya vermezsen askerı basarı beklıyemezsın sen ordunun dogudakı gucunu elınden alıp ben sıyasal yoldan cozucem dıyıp cozemezsen askerı basarı beklıyemezsın ve sen hala abd nın atacgı kemıyı bekleyım orduya gırın kardesım dıyemıyecek kadar acızsen ben butun hatayı hukumette arama hakkına sonuna kadar sahıbım eger ordu stratejık taktıksel hatalar yapar ıse o zaman lafı hak edenler olurlar ama suanda hatalı olan hukumetten baskası degıldır adamlar gelırlgelmez ılk ıslerı orudunu dogudakı yetkılerını sınırlandırmak oldu ve pkk son 5-6 yılın en canlı donemlerını yasıyor bılın bakalım bunun sorumlusu kım? bence ordudan cok suanda hala merıkanın kemıgnı beklıyenlerdır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Teröristi titreten gülümseme
    15 Ekim 2007 Pazartesi 17:54

15 ekimin haberini şimdimi veriyon :D

bende diyom ben bunu okudum ama nerede :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

olm rojdaki bikac resme bakipta aldanmayin sanal dunyaa artik mahkemeler bile fotograflari delil kabul etmiyo

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Lemuria  bazen çok güzel yazıyosun ama bazen de katılmıyorum.ordu kafasına göre silah almaz.bütçesine ve günün savaş koşullarına göre silah alır.dünyada artık çok ağır değil daha hafif silahlar kullanılır yaralama amaçlı.çünkü yaralılar karşı taraf için her zaman daha büyük zarardır.beslenmesi,ilacı,tedavisi vs.cryptin son yazdıklarına da harfiyen katılıyorum.ordu tüm parayı m4a1 e yatırsın.o zaman silahsız askerlerimiz de kalsın nasıl sana mantıklı geliyo mu gerçekten?
    kimyasal silah kullanma olayını unut.ordu kullandı diyelim.arkasında durucak mı hükümet?senin de bildiğin gibi durmaz.
    diğer bi konu bu kadar asker yığılıyo vs vs demişsin özel timler nerde demişsin.özel timler terörist aramaz,çatışmalara atılırlar ki bu zaten yapılıyor.ayrıca o arazinin nasıl olduğunu sen de biliyorsun  çok sayıda asker kullanman gerek ateş gücü üstünlüğünü ele geçirmen gerek ,çok büyük dağlık bir alan da 3o kişilik özel timleri aramaya yollayarak hiç birşey elde edemezsin.
    Ayrıca nerden çıktı askerlerimizin başarılı olamadığı?nerdne çıktı bizim askerlerimizden iyi silah kullanıldıkları?TSKnın verdiği 3 aylık eğitimle pkklıların 4o yıl bile dağlarda gezmeleri eşit değil.oraları bilmelerine lafım yok o konuda haklısın,ama verilen zaiyatlar mayınlı saldırılarda,pusularda veriliyor ki bu da açıklandı yorum yazarken ona göre değerlendirme yapılmalı.saygılar : )=
Toplam Hit: 3307 Toplam Mesaj: 17