"Terre D‘Hermes" Ucuza Getirebilecek Var Mı ?
-

Hocalar bu parfümden istiyorum nette piyasada falan fiyatı 150-200 lirada dolanıyor. Böyle ucuza satan bi site falan var mı ? yada ucuza getirtebilen var mı ? 50-75 civarına falan ? Çok kral bi parfüm ayrıca tavsiye ederim herkese. Hayatımda kullandığım en süper parfüm diyebilirim. Elimde ufak bir tüp denemelik vardı bi tanıdık vermişti saklıyodum bugün ilk defa kullandım aşık etti kendine :|
Saygılar.
-
http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/hermes/terre-d-hermes-eau-de-toilette/67034/#DETAIL
burdan bakabilirsin,eğer daha ucuza bulursan anla ki sahtedir. -
harbiden güzel parfüm abimde vardı kullanıyodum saklıyodu hep benden dediği gibi pahalıymış :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
harbiden güzel parfüm abimde vardı kullanıyodum saklıyodu hep benden dediği gibi pahalıymış :D
-----------------------------şişenin büyüklüğü nedir ortalama hacım ? günde 2 fısla ne kadar dayanır bana hadi 130 liraya kıydım diyelim ?
-
DP dükkanlarına baktınmı hocam
-
Ephesus bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------şişenin büyüklüğü nedir ortalama hacım ? günde 2 fısla ne kadar dayanır bana hadi 130 liraya kıydım diyelim ?
-----------------------------öyle küçük bişey değildi yani 2 fıslada on günde bitmez bence değer yani verdiğin paraya
-
kaç lira ödeme gibi bi düşünce var aklında ? Ona göre sana buraya fiyatları listeleyim istanbulun nezih yerlerinden sorup :D
-
kıbrısta free shopta 55 euro gelecek olan arkadaşın varsa getirsin..
-
beykozlu57 bunu yazdı:
kaç lira ödeme gibi bi düşünce var aklında ? Ona göre sana buraya fiyatları listeleyim istanbulun nezih yerlerinden sorup :D
-----------------------------hacı yazdım bi 75 lira falan olsa çok kral olur gümrükten falan varsa ucuza çekenler oluyodu sanırım :D