folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tesadüfen Denk Geldiğim Hatip - Nouman Ali Khan



Tesadüfen Denk Geldiğim Hatip - Nouman Ali Khan

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

    http://www.tvnet.com.tr/canli-yayin

    Şu an Türkiyede Haliç Kongre Merkezinde. İzlemek isteyenler buyursun :)

    laa yeni gördüm, giderdim ben buna haberim olsa :/

    Hocam kontenjan form açıldıktan 5dk sonra tükendi. Yoksa benim de gitmeye niyetim vardı :)


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Benim tavsiyem  tabiki izleyin  ama önce inandığınız kitabı 1-2 defa anlamadan sonrada 1-2 defa anlayarak okuyun,  çünkü piyasada çok fazla çarpıtan var dini konuları,  ülkemiz  güya %99 müslümanmış ama diyanet araştırmış  %5 i 1 defa kuranı okumuş gerisi  yok :)  yani daha inandığı dinin kitabını okumayan  milletin ağzına bakan toplum burası. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

    "Mehmet Okuyan" islami açıdan itikadı bozuk birisidir. Hz. Meryem validemize çift cinsiyetli olduğunu söylemektedir (sanki o dönemde jinokologtu haysiyetsiz!). Hz. Isa'nın Allah'ın bir mucizesi olmadığını kanıtlamaya çalışırcasına boş boş konuşmaktadır. Mutezile kafası bu işte arkadaşlar. Halbuki kuran'ı kerimde açık açık Hz. Isa'nın durumunun Hz. Adem'e benzer olduğu belirtilmektedir. Bu bozuk adam bir kaç konuşmasında "-Şimdi anlıyoruz ki Meryem çift cinsiyetlidir" (hâşa) gibi götünden element uydurmakta. Mehmet okuyan denen itikad-ı bozuk adamın, şahsiyetin, daha öncede bir çok ayet-i kafasına göre anlamlandırarak, kendine göre yorumlayarak bozuk bir şekilde anlattığı örneği çoktur(ÖRNEK: https://youtu.be/t-_Z13GSwlw?t=3m29s). İsteyen internetten bu bidat ehli hocaları araştırabilir. Prof. olup bozuk itikadlı bir çok hoca bulunmakta. "-Hz. Adem in gerçekte babası vardı" (hâşa) diyerek kur'an'ı inkar eden sözde Mustafa islamoğlu vs.vs. gibi.

    Mehmet okuyanın Hz. Meryem hakkında bazı açıklamalarında "-Büyük ihtimalle çift cinsiyetti!" gibi saçma sapan yorumlar yaptığını görürsünüz. Papaz gibi yorumlar yapmakta. Kesinlikle dinlenmemesi gereken, profesör ünvanını nasıl aldığını sorguladığım birisidir. Kur'an'ın hiçbir yerinde Hz. Meryem'e çift cinsiyetle ilgili birşey ithaf edilmemiştir. Milleti rezil adamlara yönlendirmeyin. Altta ayetin mânası ve tesfirini yazdım. Kalın yazılara kesin bakın:

    *************************

    "ÂLİ İMRÂN Suresi Âyet - 59: "-Muhakkak ki Allah’ın indinde (nezdinde) Hz. Îsâ’nın durumu, Hz. Âdem'in durumu (yaratılışı) gibidir. Onu topraktan yarattı. Sonra ona “ol” dedi (ve o oldu)."

    Tesfiri: Hz. Meryem, Hz. Cebrail kendisine göründüğü zaman ve kendisini bir çocukla müjdelediği zaman dedi ki: "Bana hiçbir erkek dokunmadı ki, ben nasıl bir çocuk doğurabilirim?". Hz. Meryem daha bunları söylerken, Cebrail (a.s): "Elbette senin hiç kimseyle temasın olmadı ama bu işlem oldu bile, sen farketmedin bile bunun nasıl olduğunu, ama Allahû Tealâ herşeye kaadirdir, Allah için herşey mümkündür." diyor.

    Cebrail (a.s)'ın, sadece düşünce sisteminde, onu bir anda hamile durumuna getirmesi söz konusudur. Allahû Tealâ, Hz. Meryem'i hiçbir temas müessesesi olmaksızın çocuk sahibi yapıyor. Allah'ın "ol" demesi, Cebrail (a.s)'ın, Allah'ın emrini tebliğ etmesi yeterli. Allahû Tealâ Hz. Âdem'i çamurdan yarattı. Sonra ona hayat verdi. Hz. Âdem'i de babasız yarattı. Dünya üzerinde Hz. Âdem ve Hz. İsa hariç, babasız yaratılan bir başka insan hiç olmadı. Âdem (a.s) için anne de baba da yok. Hz. İsa için baba yok ama anne var."

    ****************************

     

    Alın buda hulki cevizoğlun'da ki konuşması: https://www.youtube.com/watch?v=GkoBi5UdSXw

     

     

     

     

    Mehmet okuyan, "öteki gündem" programında da "-Hz. Isa ölmüştür. Tamamiyle öldüğüne göre geride gelmeyecektir. Böyle bir alamet yoktur." gibi kurana karşı, Allah'ın kelamını inkar eden sözlerde etmiştir. Allah'ın mucizelerinide inkâr etmektedir. Böyle şuursuz adamları dinleyeceğinize tesfirli kur'an okuyun. Youtube'dan araştırabilirsiniz.

    Kendi itikad-ını bozmak isteyen bozsun! ama millete Mehmet Okuyan'ı tavsiye edipte, islamdan anladığını, çok okuduğunu sananlar burada milletin ahiretini rezil rüsva etmesin.

    https://youtu.be/t-_Z13GSwlw?t=3m29s

     

     

     

     

    Simdi hocam yanlıs anlama sakın lakin , mehmet okuyanı elestirmek sana bana ona suna kalmadı , tüm bu iş ile ilgilenenler toplanır araya yanlısı yanlıs dogruyu dogru der. 

    Simdi diyeceksin ki , neden böyle birşey dedin hatta bana bile itikad-ı bozuk diyebilirsin , he bu zerre umurumda olurmu olmaz , neden diyeceksen ne mehmet okuyanı dinlerim , ne de fikirlerini savunurum sadece halkımızda ki su yanlısı düzeltmek istiyorum.

    Mehmet okuyan dedigin kisi bulundugu okulda ki tüm ama tüm hocalardan , öğrencilerden , çok çok daha sabahlara kadar " ders " calısan bir isim. Hafızlıgını tamamlamıs , tefsir alanında ilerlemis hani diyorsun ya " prof unvanını bile nasıl almıs " alnının teri ile. Emin ol , adamı görsen gerçekten bu adam prof olmayı hak etmis dersin. Yürüyen kütüphane 'dir kendisi 

    Bulundugu okulda diger tefsirciler saygısızlık ve hakaret olmasın diye tefsir derslerine girmezler. 

    Mehmet okuyan , o su bu , herhangi bir isim fark etmez yargılamak , insanın içini bilmeden , " bu kafirdir " demek , size de zarar verebilir. 

    Ben inanıyorum ki , sen ve ben mehmet okuyanın bildiginin tırnagını bilmeyiz. 

    O yüzden yargılamak , ve bir insana itikad-ı bozuk demek için ilk önce " BİLGİ " sahibi olmalısın sonra " FİKİR " sahibi olabilirsin. İnternetten oradan buradan duydugun seyleri kopyala yapıstır ile olmaz. ( fiil olarak kopyala yapıstırdan bahsetmiyorum , zihin olarak ) 

    + olarak Zakir Naik bir tıp doktoru ama doktorlugu bırakıp bu alanda ilerlemis , hakkında  " SAKIN DİNLEMEYİN , BU ADAM SELEFİ İDEOLOJİSİ YAYMAK İSTİYOR DİNLEMEYİN " !

    Ya da cübbeliye , ya da nihat hatipogluna ya da mustafa islamogluna yani bizim halkımız bir seyin pesine takılıyor sonra fikrine uymayanı dinden cıkmıs bos beles sayıyor.

    Yav allah askına bu adamlar kadar acıp 1 kere kuran okudunuz mu , tefsir yaptınız mı bu insanların okudugu kadar ilmihal okudunuz mu ? 

    Yok. 

    Nisa suresi 58 ' de her işi ehline verilmesi söyleniyor ama bizim halkımız hocalardan hoca , ustalardan usta. Bırakın dinleyin , fikirlerinize uygun olan ile devam edin , onun sohbetlerini dinleyin , bilgilenin , kesin yanlıslarını gördügünüz zaman , burada yanlıs yapıyor deyin. 

    Kuran-ı kerim , bize okumayı , fırkalara bölünmemeyi , ilim bilim insanı olmayı , düşünmeyi ögretti yıl oldu 2016 hala neler ile ugrasıyoruz. 

    NOT: Kesinlikle mehmet okuyan ya da herhangi bir hocayı elestirmek için yazmadım , eleştirmem bana düşmez çünkü. Hiçbir hocanın pesinden , ya da cemaat liderlerinin pesinden de gitmiyorum.ELHAMDÜLİLLAH müslümanım. sadece yani herşey bu kadar basit değil bunu söylemek istedim. 

    sevgilerimle

    Bak burada konuştuğumuz konu BİLİM değil, ilim konusudur. İslam'da doğru inançtan bahsediyoruz. Şimdi çalışkanlık hakkında konuşalım.

    İlmi en fazla olanı takip etmemiz gerekiyorsa iblisi takip etmek gerekirdi ki şeytan ilmi anlamda herkesten daha fazla bilgiliydi. Ancak Allah'a karşı geldi ve yoldan çıktı değil mi? Profesör olmak islami anlamda her zaman doğru şeyler söyleyeceğinin anlamına gelmiyor, ya da sapıtmayacağın anlamınada gelmiyor. Profesör olmak, imanlı öleceğin anlamına bile gelmez. Bunu ancak Allah bilir. Ama yok hala "-o adam prof. biz onu eleştiremeyiz." felan diyorsan zaten seni kâle almam hocam kendi fikrini söylemekte özgürsün tabi.

    Ayrıca ben mesajımda "-şunu takip edin! -Bunu takip edin!" gibi bir cümle mi söyledim? Bu şahsiyetin bozuk cümlelerini açıkça dile getirdim. Kur-an dan kaynak ve delil gösterdim. Hayır sadece bu cümleleri olsa bu adamın gene amenna. Bir sürü kur-an ve hadis karşıtı cümleleri var.

    Ne demeye çalıştığını bile anlamıyorum? Nisa suresi vermişsin işin ehline verin diye. Ben bu iş ehline verilmesin mi dedim? Mehmet okuyana bir sürü reddiye yapan ehli sünnet profesörde var. Hiç açıp okudun mu, ya da izledin mi o reddiyeleri? Bu reddiye yapan profesörler işin ehli değil mi?

     

    Adam çıkmış, miraç gecesi Peygamber efendimiz  Hz. Muhammed (S.A.V)'in (hâşâ) aslında göğe çıkmadığını, "- Aslında rüya gördü o, mucize felan değil" gibi akıl mantık almayan bir cümle kurabiliyor. Ya da (hâşa) "-Hz. İsa aslında öldü, geri felan gelmeyecek" diyecek kadar itikat bozucu cümleler söyleyebiliyor. Amk bu adamlar prof. diye benim beynim yok mu da bu adamları eleştirmeden takip mi etmem gerekir??? Peygamber efendimizin 7 kat semaya çıktığına dair bu kadar çok hadis bu kadar çok ayet varken bu mucizenin olduğunu reddetmek, ayet hadis reddetmek, ayeti kendine göre yorumlamak şia kafasıdır.

     

    Sen prof. diye hiçbirşeyi sorgulamadan takip etmek istiyorsan edebilirsin. Benim gönlüm ve beynim kur-an ve hadis karşıtı bozuk cümleleri reddeder. İlmi cevap vereceksen ver vermeyeceksen bu kafayla bana lütfen cevap felan yazma.

     

     

     

    DrKill tarafından 24/Ağu/16 06:39 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Roark bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

    "Mehmet Okuyan" islami açıdan itikadı bozuk birisidir. Hz. Meryem validemize çift cinsiyetli olduğunu söylemektedir (sanki o dönemde jinokologtu haysiyetsiz!). Hz. Isa'nın Allah'ın bir mucizesi olmadığını kanıtlamaya çalışırcasına boş boş konuşmaktadır. Mutezile kafası bu işte arkadaşlar. Halbuki kuran'ı kerimde açık açık Hz. Isa'nın durumunun Hz. Adem'e benzer olduğu belirtilmektedir. Bu bozuk adam bir kaç konuşmasında "-Şimdi anlıyoruz ki Meryem çift cinsiyetlidir" (hâşa) gibi götünden element uydurmakta. Mehmet okuyan denen itikad-ı bozuk adamın, şahsiyetin, daha öncede bir çok ayet-i kafasına göre anlamlandırarak, kendine göre yorumlayarak bozuk bir şekilde anlattığı örneği çoktur(ÖRNEK: https://youtu.be/t-_Z13GSwlw?t=3m29s). İsteyen internetten bu bidat ehli hocaları araştırabilir. Prof. olup bozuk itikadlı bir çok hoca bulunmakta. "-Hz. Adem in gerçekte babası vardı" (hâşa) diyerek kur'an'ı inkar eden sözde Mustafa islamoğlu vs.vs. gibi.

    Mehmet okuyanın Hz. Meryem hakkında bazı açıklamalarında "-Büyük ihtimalle çift cinsiyetti!" gibi saçma sapan yorumlar yaptığını görürsünüz. Papaz gibi yorumlar yapmakta. Kesinlikle dinlenmemesi gereken, profesör ünvanını nasıl aldığını sorguladığım birisidir. Kur'an'ın hiçbir yerinde Hz. Meryem'e çift cinsiyetle ilgili birşey ithaf edilmemiştir. Milleti rezil adamlara yönlendirmeyin. Altta ayetin mânası ve tesfirini yazdım. Kalın yazılara kesin bakın:

    *************************

    "ÂLİ İMRÂN Suresi Âyet - 59: "-Muhakkak ki Allah’ın indinde (nezdinde) Hz. Îsâ’nın durumu, Hz. Âdem'in durumu (yaratılışı) gibidir. Onu topraktan yarattı. Sonra ona “ol” dedi (ve o oldu)."

    Tesfiri: Hz. Meryem, Hz. Cebrail kendisine göründüğü zaman ve kendisini bir çocukla müjdelediği zaman dedi ki: "Bana hiçbir erkek dokunmadı ki, ben nasıl bir çocuk doğurabilirim?". Hz. Meryem daha bunları söylerken, Cebrail (a.s): "Elbette senin hiç kimseyle temasın olmadı ama bu işlem oldu bile, sen farketmedin bile bunun nasıl olduğunu, ama Allahû Tealâ herşeye kaadirdir, Allah için herşey mümkündür." diyor.

    Cebrail (a.s)'ın, sadece düşünce sisteminde, onu bir anda hamile durumuna getirmesi söz konusudur. Allahû Tealâ, Hz. Meryem'i hiçbir temas müessesesi olmaksızın çocuk sahibi yapıyor. Allah'ın "ol" demesi, Cebrail (a.s)'ın, Allah'ın emrini tebliğ etmesi yeterli. Allahû Tealâ Hz. Âdem'i çamurdan yarattı. Sonra ona hayat verdi. Hz. Âdem'i de babasız yarattı. Dünya üzerinde Hz. Âdem ve Hz. İsa hariç, babasız yaratılan bir başka insan hiç olmadı. Âdem (a.s) için anne de baba da yok. Hz. İsa için baba yok ama anne var."

    ****************************

     

    Alın buda hulki cevizoğlun'da ki konuşması: https://www.youtube.com/watch?v=GkoBi5UdSXw

     

     

     

     

    Mehmet okuyan, "öteki gündem" programında da "-Hz. Isa ölmüştür. Tamamiyle öldüğüne göre geride gelmeyecektir. Böyle bir alamet yoktur." gibi kurana karşı, Allah'ın kelamını inkar eden sözlerde etmiştir. Allah'ın mucizelerinide inkâr etmektedir. Böyle şuursuz adamları dinleyeceğinize tesfirli kur'an okuyun. Youtube'dan araştırabilirsiniz.

    Kendi itikad-ını bozmak isteyen bozsun! ama millete Mehmet Okuyan'ı tavsiye edipte, islamdan anladığını, çok okuduğunu sananlar burada milletin ahiretini rezil rüsva etmesin.

    https://youtu.be/t-_Z13GSwlw?t=3m29s

     

     

     

     

    Simdi hocam yanlıs anlama sakın lakin , mehmet okuyanı elestirmek sana bana ona suna kalmadı , tüm bu iş ile ilgilenenler toplanır araya yanlısı yanlıs dogruyu dogru der. 

    Simdi diyeceksin ki , neden böyle birşey dedin hatta bana bile itikad-ı bozuk diyebilirsin , he bu zerre umurumda olurmu olmaz , neden diyeceksen ne mehmet okuyanı dinlerim , ne de fikirlerini savunurum sadece halkımızda ki su yanlısı düzeltmek istiyorum.

    Mehmet okuyan dedigin kisi bulundugu okulda ki tüm ama tüm hocalardan , öğrencilerden , çok çok daha sabahlara kadar " ders " calısan bir isim. Hafızlıgını tamamlamıs , tefsir alanında ilerlemis hani diyorsun ya " prof unvanını bile nasıl almıs " alnının teri ile. Emin ol , adamı görsen gerçekten bu adam prof olmayı hak etmis dersin. Yürüyen kütüphane 'dir kendisi 

    Bulundugu okulda diger tefsirciler saygısızlık ve hakaret olmasın diye tefsir derslerine girmezler. 

    Mehmet okuyan , o su bu , herhangi bir isim fark etmez yargılamak , insanın içini bilmeden , " bu kafirdir " demek , size de zarar verebilir. 

    Ben inanıyorum ki , sen ve ben mehmet okuyanın bildiginin tırnagını bilmeyiz. 

    O yüzden yargılamak , ve bir insana itikad-ı bozuk demek için ilk önce " BİLGİ " sahibi olmalısın sonra " FİKİR " sahibi olabilirsin. İnternetten oradan buradan duydugun seyleri kopyala yapıstır ile olmaz. ( fiil olarak kopyala yapıstırdan bahsetmiyorum , zihin olarak ) 

    + olarak Zakir Naik bir tıp doktoru ama doktorlugu bırakıp bu alanda ilerlemis , hakkında  " SAKIN DİNLEMEYİN , BU ADAM SELEFİ İDEOLOJİSİ YAYMAK İSTİYOR DİNLEMEYİN " !

    Ya da cübbeliye , ya da nihat hatipogluna ya da mustafa islamogluna yani bizim halkımız bir seyin pesine takılıyor sonra fikrine uymayanı dinden cıkmıs bos beles sayıyor.

    Yav allah askına bu adamlar kadar acıp 1 kere kuran okudunuz mu , tefsir yaptınız mı bu insanların okudugu kadar ilmihal okudunuz mu ? 

    Yok. 

    Nisa suresi 58 ' de her işi ehline verilmesi söyleniyor ama bizim halkımız hocalardan hoca , ustalardan usta. Bırakın dinleyin , fikirlerinize uygun olan ile devam edin , onun sohbetlerini dinleyin , bilgilenin , kesin yanlıslarını gördügünüz zaman , burada yanlıs yapıyor deyin. 

    Kuran-ı kerim , bize okumayı , fırkalara bölünmemeyi , ilim bilim insanı olmayı , düşünmeyi ögretti yıl oldu 2016 hala neler ile ugrasıyoruz. 

    NOT: Kesinlikle mehmet okuyan ya da herhangi bir hocayı elestirmek için yazmadım , eleştirmem bana düşmez çünkü. Hiçbir hocanın pesinden , ya da cemaat liderlerinin pesinden de gitmiyorum.ELHAMDÜLİLLAH müslümanım. sadece yani herşey bu kadar basit değil bunu söylemek istedim. 

    sevgilerimle

    Bak burada konuştuğumuz konu BİLİM değil, ilim konusudur. İslam'da doğru inançtan bahsediyoruz. Şimdi çalışkanlık hakkında konuşalım.

    İlmi en fazla olanı takip etmemiz gerekiyorsa iblisi takip etmek gerekirdi ki şeytan ilmi anlamda herkesten daha fazla bilgiliydi. Ancak Allah'a karşı geldi ve yoldan çıktı değil mi? Profesör olmak islami anlamda her zaman doğru şeyler söyleyeceğinin anlamına gelmiyor, ya da sapıtmayacağın anlamınada gelmiyor. Profesör olmak, imanlı öleceğin anlamına bile gelmez. Bunu ancak Allah bilir. Ama yok hala "-o adam prof. biz onu eleştiremeyiz." felan diyorsan zaten seni kâle almam hocam kendi fikrini söylemekte özgürsün tabi.

    Ayrıca ben mesajımda "-şunu takip edin! -Bunu takip edin!" gibi bir cümle mi söyledim? Bu şahsiyetin bozuk cümlelerini açıkça dile getirdim. Kur-an dan kaynak ve delil gösterdim. Hayır sadece bu cümleleri olsa bu adamın gene amenna. Bir sürü kur-an ve hadis karşıtı cümleleri var.

    Ne demeye çalıştığını bile anlamıyorum? Nisa suresi vermişsin işin ehline verin diye. Ben bu iş ehline verilmesin mi dedim? Mehmet okuyana bir sürü reddiye yapan ehli sünnet profesörde var. Hiç açıp okudun mu, ya da izledin mi o reddiyeleri? Bu reddiye yapan profesörler işin ehli değil mi?

     

    Adam çıkmış, miraç gecesi Peygamber efendimiz  Hz. Muhammed (S.A.V)'in (hâşâ) aslında göğe çıkmadığını, "- Aslında rüya gördü o, mucize felan değil" gibi akıl mantık almayan bir cümle kurabiliyor. Ya da (hâşa) "-Hz. İsa aslında öldü, geri felan gelmeyecek" diyecek kadar itikat bozucu cümleler söyleyebiliyor. Amk bu adamlar prof. diye benim beynim yok mu da bu adamları eleştirmeden takip mi etmem gerekir??? Peygamber efendimizin 7 kat semaya çıktığına dair bu kadar çok hadis bu kadar çok ayet varken bu mucizenin olduğunu reddetmek, ayet hadis reddetmek, ayeti kendine göre yorumlamak şia kafasıdır.

     

    Sen prof. diye hiçbirşeyi sorgulamadan takip etmek istiyorsan edebilirsin. Benim gönlüm ve beynim kur-an ve hadis karşıtı bozuk cümleleri reddeder. İlmi cevap vereceksen ver vermeyeceksen bu kafayla bana lütfen cevap felan yazma.

     

     

     

    :) hoca , bu adam nasıl prof olmus diyen sensin , nasıl oldugunu anlatan benim. üstüne basa basa , kimseyi takip etmiyorum , dedigim halde. ve sorguladıgım için yorum yapabildigim halde. tutup 

    " Sen prof. diye hiçbirşeyi sorgulamadan takip etmek istiyorsan edebilirsin " dedigin için , sana peki diyor ve sevgilerimi sunuyorum. 

     

Toplam Hit: 5036 Toplam Mesaj: 35
islam müslümarların güncel durumu nouman ali khan