Tesadufmu Yoksa 100 Yillara Dayanan Bi Lanetmi ?
-
ha gayret bu işi biraz daha karıştırırsak ikisininde gay olduğu sonucuna varacağız.
-
Demek abd dede bi kurtlar vadisi senaryosu varmış onlarda 100 yılda bir olan bu olayı konu alıp dizi yapsınlar kesin tutar :D
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi işin yoksa 2060 ı bekle x|
-----------------------------AHuahua sandalyeden düştüm :D:D:D
-
lincolin guneyliler tarafından vuruldu tetikçileri guneylidi yine onun ununu kaldırmıyan kuzeylilerin palnıydı kuzey guney savaşını bilen bilir
kendiy ise fbi tarafında ölduruldu sebeb ise çin ile soviuetleri duşman olarak görmek avrupayıda duşman olaraka görmemek
ö dönemlerde avrupa abd için buyuk tehlikeyid kendi sistemleriyle ekonomik kalkınmasıyla kendiyin enbuyuk hatası tum abd gucunu her iki ulkeye cevirip avrupayı görmemesiydi
ama bukadar tesadufe gelince birşey diyemem belki birinci suiakste göre hazırlanmış bir plan olabilir kenedinin miletin ilgisini suikaste değilde bu bağlantılara odaklamak olabilir
peki kendinin kardeşide suikaste gitmişti senetör kendi acaba onunda böyle tesadufleri varmı :) misal tetikçi 7 kuruşun atmış ama kardeş kendinin vucudunda 11 kuruşun yarası çıkmış ve sayre:) marlin monrun ortadan kaldırılması :) son knedi ailesi uçak kazasıyla tamamiyle ortadan kalktı
rivayete göre fbi içinde birileri kendis suikastı dosyasını kenedi ailesine yolamış son aile biryleride ucak kazasında keybedildi adamların markus tahline baksanıza babası içki tucarıydı meksikadan amerikaya içi kaçırıyordu oradan kaznadığı paraları ailesinin bireylerini siyaeset develet birimlerine sokmak için harcadı tam irlanda amafyası aile gelenekleri böyle
malum amerikada 70 milyon irlandalı amerikalı yaşıyor ve bunlar neredeyse hiç asimle olması geleneklerine çok bağlılar
ama abd ingilizleri arasında rakabetleri söz konusudur bakmayın abd göçmen devleti olduğuna ingiliz irlanda çekişmesi buyuktur
-
birde bunun 11 eylül ve 1 dolar versiyonu var.
-
bu amerikali ipnelerin herseyi ayri bi macera 1 dolarlari , ikiz kuleleri, baskanlari, bermuda seytan ucgeniyle ilgili tablo vardi forumda ordada amerikalilarin tarih boyu ne halt ettikleri ve hepsinin bu tabloyla baglantili oldugu goruluyo . bu herifler ya cok gizemli tum olaylar bunlarin basina patliyo. yada tarihin birinde biri bunlara bi cizelge yapmis buna gore her bokunuzu ayarlayin demis. bu ipneler gendilerini gizemli gostermek icin butur seyleri olaylar meydana geldikten sora sanki onceden biliniyormus izlenimi vermek icin piyasaya surede bilirler. bu ipnelere akil erdiremedim gitti.
-
2/3 = 666 Lanetli sayı
2+4/90 = 666 Dogum Tarıhım
41-18 =2/3 = 666 x) ayakkabı no ile yaş
Lanet bana geçti daa dun ızledım 23 numara filmini -
lluminati parmağı vardır..
-
Hayatta hiç birşey Tesadüf degildir , inanın
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
dan brown'mu yazmış bu hikayeyi :)