Tescil Edilmis Website Sablonunu Çalmak!
-
firma için websitesi yapcam,template sitelerinden düzgün bi tane bulamadım,kendim de yazamıyorum
google dan bi tane firmanın websitesini buldum çok güzel yapmışlar onu almaya karar verdim ama firma çok büyük yani tescil etmişlerse bize ne gibi girdisi olur?
-
senindir hocam çal :)
-
Tescil için okadar para ödüyorlar boşuna mı yani
Bizde patlamasın sonra?
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------Tescil için okadar para ödüyorlar boşuna mı yani
Bizde patlamasın sonra?
-----------------------------
yerler tescilini çal gitsin :D
-
Genellikle birşey yapmazlar. Ama örnek vereyim. Vbulletin nin bütün hakları saklı. Jelsoft eğer lisanssız vbulletin kullananı yada yazılımları için kendi yaptıkları GRAFİK lerin başka bir yerde kullanıldığını görünce siteyi bir şekilde kapattırıyorlar. Dava açamıyorlar (Çoğu şirket olmadığı için) ama kapattırıyorlar bir şekilde.
Ama o adamların temp lerini çok önemsemesi ve tınlamaları lazım .
-
bişi olmaz hoca. [ bu yolda herşey mübahtır ne alakasya |: ]
-
Türkiyedeki vBulletin tabanlı boardların %90dan fazlası lisanssızdır. Null diye piyasaya dağıtıyorlar.
Sen bi şablon çalmışsın nolmuş.? Bi bok olmaz en fazla şikayet eder. Domaini kapattırır. En fazla...
-
bire bir aynısını koymak yerine biraz degiştir bir iki yerini kırp felan adamların dava acıcagını hiç sanmam ama acsalar bile kaybederler:D
-
Cık cık cık... :D niye çalıyorsun evladım, madem yapamıcan niye kabul ediyorsun?
Soruyu bir de şöyle soralım;
Bi eleman var ona ferrari satmam lazım ama elimde yok, kendimde yapamıyorum, bizim mahalle ferrarisi olan bi adam var, garajından çalıp satsam olur mu?
Olmaz. Neden peki : Ferrari çalmak suç...
Peki tasarım? Onuda çalmak suç ama kimse uğraşmıyor... Çalacağına kendin yap olmadı template sitelerinden satıl al(!), en azından üzerinde yük olmaz, kimin ne yapacağı bilinmez, bir image bank sitesinden izinsiz kullanılan ufak bir foto için 5.000 dolar ceza ödendiğine kendim şahit oldum...
Çalmak ayıptır, günahtır, yazıktır :D :D
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------Cık cık cık... :D niye çalıyorsun evladım, madem yapamıcan niye kabul ediyorsun?
Soruyu bir de şöyle soralım;
Bi eleman var ona ferrari satmam lazım ama elimde yok, kendimde yapamıyorum, bizim mahalle ferrarisi olan bi adam var, garajından çalıp satsam olur mu?
Olmaz. Neden peki : Ferrari çalmak suç...
Peki tasarım? Onuda çalmak suç ama kimse uğraşmıyor... Çalacağına kendin yap olmadı template sitelerinden satıl al(!), en azından üzerinde yük olmaz, kimin ne yapacağı bilinmez, bir image bank sitesinden izinsiz kullanılan ufak bir foto için 5.000 dolar ceza ödendiğine kendim şahit oldum...
Çalmak ayıptır, günahtır, yazıktır :D :D
-----------------------------++
madem yeteneksizsin, yapamıyorsun, ne diye firma için websitesi yapıyorsun? bırak işi ehli yapsın, başka alanlara yönel, herkes web tasarımcısı olacak deilya, domates sat
-
haco kendimize yapcam dışarı para kaçmasın :)
çalıyorum ozaman vatan millete hayırlı ugurlu olsun ;)