folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Tescil Edilmis Website Sablonunu Çalmak!

Tescil Edilmis Website Sablonunu Çalmak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

firma için websitesi yapcam,template sitelerinden düzgün bi tane bulamadım,kendim de yazamıyorum

google dan bi tane firmanın websitesini buldum çok güzel yapmışlar onu almaya karar verdim ama firma çok büyük yani tescil etmişlerse bize ne gibi girdisi olur?

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    senindir hocam çal :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

Tescil için okadar para ödüyorlar boşuna mı yani

Bizde patlamasın sonra?

====>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Baranbcx bunu yazdı:
    -----------------------------

Tescil için okadar para ödüyorlar boşuna mı yani

Bizde patlamasın sonra?

yerler tescilini çal gitsin :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Genellikle birşey yapmazlar. Ama örnek vereyim. Vbulletin nin bütün hakları saklı. Jelsoft eğer lisanssız vbulletin kullananı yada yazılımları için kendi yaptıkları GRAFİK lerin başka bir yerde kullanıldığını görünce siteyi bir şekilde kapattırıyorlar. Dava açamıyorlar (Çoğu şirket olmadığı için) ama kapattırıyorlar bir şekilde.

Ama o adamların temp lerini çok önemsemesi ve tınlamaları lazım .

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    bişi olmaz hoca. [ bu yolda herşey mübahtır ne alakasya |:  ]

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Türkiyedeki vBulletin tabanlı boardların %90dan fazlası lisanssızdır. Null diye piyasaya dağıtıyorlar.

Sen bi şablon çalmışsın nolmuş.? Bi bok olmaz en fazla şikayet eder. Domaini kapattırır. En fazla...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bire bir aynısını koymak yerine biraz degiştir bir iki yerini kırp felan adamların dava acıcagını hiç sanmam ama acsalar bile kaybederler:D

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cık cık cık... :D niye çalıyorsun evladım, madem yapamıcan niye kabul ediyorsun?

Soruyu  bir de şöyle soralım;

Bi eleman var ona ferrari satmam lazım ama elimde yok, kendimde yapamıyorum, bizim mahalle ferrarisi olan bi adam var, garajından çalıp satsam olur mu?

Olmaz. Neden peki : Ferrari çalmak suç...

Peki tasarım? Onuda çalmak suç ama kimse uğraşmıyor... Çalacağına kendin yap olmadı template sitelerinden satıl al(!), en azından üzerinde yük olmaz, kimin ne yapacağı bilinmez, bir image bank sitesinden izinsiz kullanılan ufak bir foto için 5.000 dolar ceza ödendiğine kendim şahit oldum...

Çalmak ayıptır, günahtır, yazıktır :D :D

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı:

Cık cık cık... :D niye çalıyorsun evladım, madem yapamıcan niye kabul ediyorsun?

Soruyu  bir de şöyle soralım;

Bi eleman var ona ferrari satmam lazım ama elimde yok, kendimde yapamıyorum, bizim mahalle ferrarisi olan bi adam var, garajından çalıp satsam olur mu?

Olmaz. Neden peki : Ferrari çalmak suç...

Peki tasarım? Onuda çalmak suç ama kimse uğraşmıyor... Çalacağına kendin yap olmadı template sitelerinden satıl al(!), en azından üzerinde yük olmaz, kimin ne yapacağı bilinmez, bir image bank sitesinden izinsiz kullanılan ufak bir foto için 5.000 dolar ceza ödendiğine kendim şahit oldum...

Çalmak ayıptır, günahtır, yazıktır :D :D

++

madem yeteneksizsin, yapamıyorsun, ne diye firma için websitesi yapıyorsun? bırak işi ehli yapsın, başka alanlara yönel, herkes web tasarımcısı olacak deilya, domates sat

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

haco kendimize yapcam dışarı para kaçmasın :)

çalıyorum ozaman vatan millete hayırlı ugurlu olsun ;)

====>
Toplam Hit: 3600 Toplam Mesaj: 17