Tescilet.Net Rezilliği
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Wallaha hocam bende godady den çektiğim sorunu hiç birinden çekmedim hostuda domain alımıda binbirtürlü dert..
Sinir hastası ettiler beni..
Domain : isim tescil ( 8 domainde hiç sorun çıkmadı )
Host : www.turhost.com ( 5 hostta bir kere b,ile sorun çıkmadı )
-----------------------------isim tescil ve kadriye :)=
-----------------------------hea herkes kadriye arkadaşı tanıyo :D
-
adamlar çok .bne ya
2cosupport isimli firmaya mail atıyorum.cevap geliyor tescilet.net
sorunumu çözecekmiş fakat ortada halen yanıt felan yok
bakalım paypal da 24 kasıma kadar cevap ve itiraz süresi vermiş bunlara
bakalım nolacak
-
bende isimtescilden aliyorum. bi sorun olmadi. ama godaddy de gayet iyi. bi tane de ordan almistim.
-
evet nihayet şu tescilet denen illet firmadan kurtuluyorum
paypaldan mail geldi para iadesi yapıldı diye
paramı geri almış durumdayım.adamlara bak yahu .bne bunlar yahu
birde bireysel işlemlerde artık paypal kalkıyormuş banane ya....3 haftayı geçmiş sen domini
reg ettirme kalk birde konuş
Konu: Kredi Kartı alıcısına PayPal aracılığıyla 26,05 TRY gönderdiniz. Ödeme Türü: Kredi Kartı Transfer alıcısı: MasterCard Kart XXXX-XXXX-XXXX-xxxx Bu işlem faturanızda şu şekilde görünecektir: "PAYPAL *2CHECKOUTCO".
mesaj aynen böyle
tescilet.net i mesajı
Siparisinizi verdikten hemen sonra iptal yapmak istemissiniz bizde kredi karti firmasinin verecegi karari bekledik,
Siz domain tescil eidlip arkasindan iptal yapmak isterseniz hicbir isleminiz yapilmaz cunku kayit edilen domainler geri verilemiyor bizde yapmis oldugunuz islemler bizim icin tehlike ibraz ettiginden bekledik.
Beklememizle yanilmadigimizida gördük iptal ettirmeye calistiginiz ucre tiptal edildi bundan sonraki alisverislerinizde artik buna göre incelenip en az ustund ebir hafta gectikten sonra onaylanacaktir.cevaba bak hosting i 5 gün sonra açıyorlar.domain 3 hafta açılmıyor.birde bana kalkmış hemen iptal ettiriyorsunuz demiş şerefsizler
-
Bu firma sanki bi ara kurtlarvadisi.com sayfasında sponsor olarak gözüküyordu ama anlaşılan kolpa bi firma gibi
-
domain için: godaddy.com yada name.com
host için: hostgator.com ;)
-
tüketici hakem heyetine başvur, bütün kaymakamlııkların içinde bulunur ve tamamen ücretsizdir. edit: zaten paranı almışsın, gerek kalmamış.
-
hiç gerek bile kalmadı işim bitti bu ibnelerle
paramıda geri aldım ya canları cehenneme
-
1 kuruş az vermek için neden bukadar uraşıyosunuz anlamıyorum :D host + domain herşeyi almam açılması max 30dk sürüyor adam gibi bi hostingde
-
çizik