folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tescilli Terör Örgütü Redhack

Tescilli Terör Örgütü Redhack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

beni bu adamları savunur pozisyona sokma şimdi medyada saçma sapan haberlerinden dolayı sevmem bu adamları  ama  ben ortada asimile edilen birileri  yanıltılan toplum değil gerçekleri gösterilen bir toplum görüyorum asimile etmeye yok saymaya çalışan devlet eliyle şiddet uygulayan öldüren brirleri birirleri varsa o da hükümetin ta kendisidir ne yani hükümet de mi terörist şimdi senin dediğin gibib geniş düşündüm ;)
    hel hele terör örgütüt denilecek kadar devlet senin bu dalga geçtiğin lamer dediğin grup hiçde öyel basit bir greup değil o zaman terör örgütüyse devlet bu lamerleri çok mu ciddiye alıyor ne yoksa devlet bu kadar bilişimde acizleşti mi

istediğnii savun hocam, mantık çerçevesinde bana istediğin herşeyi savun. görüşüne saygı duyarım. bana göre yanlışını doğrusunu anlatırım.

zaten forum bunun için değil mi..

hükümete terörist diyorsan sana pek bişey anlatamam hocam, çok uzun vakit olur yani k.bakma. ama dersen illa aydınlat beni, cidden bigün uzun bi vaktimi ayırıp kendimce birşeyler anlatmaya çalışabilriim..

redhek lamer bir grup değil. profesyonel çalışıyorlar. prof çalışmasalar çoktan zaten zikerlerdi. ama prof çalışmaları demek doğru demek değil.

bu devlete millete düşman bir gruptur (bu hususta Hükümeti kast etmediğimi bildirmek isterim. Zaten Hükümet ile Devleti ayıramayan karışmasın bir şeye :D). 5 6 sene önceki çalışmalarını sen benden daha iyi bilrisin hocam. ne denli pkk sempatizanı oldukları malumdur. bu günkü ergenler bunu bilmeyebilir araştırsalar öğrenebilirler tabiki. prof çalıştıkları için de devlet özel bir ekip kurmuştur. çok da iyi etmiştir bence. 

şimdi devlet bu özel ekibi kurmasa :" mk redhek denen bi grup var devletin tüm sitelerini heklediler. nasıl siber çağdayız lan, daha site güvenliği sağlayamıyoz. millet bilgisayarla neler yapıyo biz daha websitesi koruyamıyoz. böyle devletin mk." denilirdi.

devlet bu özel ekibi kurunca da :hele terör örgütüt denilecek kadar devlet senin bu dalga geçtiğin lamer dediğin grup hiçde öyel basit bir greup değil o zaman terör örgütüyse devlet bu lamerleri çok mu ciddiye alıyor ne yoksa devlet bu kadar bilişimde acizleşti mi" denilir.

yani amaç üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek oldukça bi sonuca varamayız. debelenir dururuz.

ülkemizde, hükümet aleyhtarlığı ile devlet aleyhtarlığı karıştırılıyor.

hükümete karşı çıkmak en doğal demokratik ve insani hakkınızdır. (tabi insan gibi karşı çıkarak, zarar vererek, vandallık yaparak değil)

devlete karşı çıkmak ise bildiğin düpe düz o.ç.liktir. 

hükümet seçimle belirlenir, dönemden döneme değişebilir. biri gider biri gelir. Lakin DEVLET ilelebet yaşaması gereken bir unsurdur.

"Tüm dediklerim doğrudur, ben hep doğruyu bilirim. işin doğrusu budur" diye düşüncem yok, o açıdan okumayın. düşüncem budur. tüm hepsi doğru değildir mutlaka yanlışlık çıkabilir, lakin bu yazdıklarımın da tüm hepsi yanlış da değildişr. illaki doğrular da vardır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

redhack i çzömüş değilim

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

sosyalist desen sosyalistlikle alakası yok. devlete saldırdı, hükümete saldırmak içindi vs... hadi herşeyi geçelim. ordunun belgelerini neden afişe ediyorsun. operasyona katılan subayların kimliklerini neden yayına veriyorsun. Halkı galyana getirmek, milleti yanlış yönlendirmek,halkı devlete düşman ettirmek,yönetimi illegal yollarla devirmeye çalışmak, vandalizm ne ararsan var. şimdide alevileri kullanıyorlar. yani bunların savunulacak birtarafı yok. Çağdaşlıktan medeniyetten uzak, Bildiğin terorist...Direk can almasına lüzüm yok, Sosyal medya Dağdaki teroristten dahi, daha tehlikeli olabilecek yapıda...Terorist yakın zamanda şunu diyecek:

Tüfek İcat Oldu Mertlik Bozuldu. Sanal icad oldu Silahımla kaldım mal gibi birbaşıma..

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

beni bu adamları savunur pozisyona sokma şimdi medyada saçma sapan haberlerinden dolayı sevmem bu adamları  ama  ben ortada asimile edilen birileri  yanıltılan toplum değil gerçekleri gösterilen bir toplum görüyorum asimile etmeye yok saymaya çalışan devlet eliyle şiddet uygulayan öldüren brirleri birirleri varsa o da hükümetin ta kendisidir ne yani hükümet de mi terörist şimdi senin dediğin gibib geniş düşündüm ;)
    hel hele terör örgütüt denilecek kadar devlet senin bu dalga geçtiğin lamer dediğin grup hiçde öyel basit bir greup değil o zaman terör örgütüyse devlet bu lamerleri çok mu ciddiye alıyor ne yoksa devlet bu kadar bilişimde acizleşti mi

istediğnii savun hocam, mantık çerçevesinde bana istediğin herşeyi savun. görüşüne saygı duyarım. bana göre yanlışını doğrusunu anlatırım.

zaten forum bunun için değil mi..

hükümete terörist diyorsan sana pek bişey anlatamam hocam, çok uzun vakit olur yani k.bakma. ama dersen illa aydınlat beni, cidden bigün uzun bi vaktimi ayırıp kendimce birşeyler anlatmaya çalışabilriim..

redhek lamer bir grup değil. profesyonel çalışıyorlar. prof çalışmasalar çoktan zaten zikerlerdi. ama prof çalışmaları demek doğru demek değil.

bu devlete millete düşman bir gruptur (bu hususta Hükümeti kast etmediğimi bildirmek isterim. Zaten Hükümet ile Devleti ayıramayan karışmasın bir şeye :D). 5 6 sene önceki çalışmalarını sen benden daha iyi bilrisin hocam. ne denli pkk sempatizanı oldukları malumdur. bu günkü ergenler bunu bilmeyebilir araştırsalar öğrenebilirler tabiki. prof çalıştıkları için de devlet özel bir ekip kurmuştur. çok da iyi etmiştir bence. 

şimdi devlet bu özel ekibi kurmasa :" mk redhek denen bi grup var devletin tüm sitelerini heklediler. nasıl siber çağdayız lan, daha site güvenliği sağlayamıyoz. millet bilgisayarla neler yapıyo biz daha websitesi koruyamıyoz. böyle devletin mk." denilirdi.

devlet bu özel ekibi kurunca da :hele terör örgütüt denilecek kadar devlet senin bu dalga geçtiğin lamer dediğin grup hiçde öyel basit bir greup değil o zaman terör örgütüyse devlet bu lamerleri çok mu ciddiye alıyor ne yoksa devlet bu kadar bilişimde acizleşti mi" denilir.

yani amaç üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek oldukça bi sonuca varamayız. debelenir dururuz.

ülkemizde, hükümet aleyhtarlığı ile devlet aleyhtarlığı karıştırılıyor.

hükümete karşı çıkmak en doğal demokratik ve insani hakkınızdır. (tabi insan gibi karşı çıkarak, zarar vererek, vandallık yaparak değil)

devlete karşı çıkmak ise bildiğin düpe düz o.ç.liktir. 

hükümet seçimle belirlenir, dönemden döneme değişebilir. biri gider biri gelir. Lakin DEVLET ilelebet yaşaması gereken bir unsurdur.

"Tüm dediklerim doğrudur, ben hep doğruyu bilirim. işin doğrusu budur" diye düşüncem yok, o açıdan okumayın. düşüncem budur. tüm hepsi doğru değildir mutlaka yanlışlık çıkabilir, lakin bu yazdıklarımın da tüm hepsi yanlış da değildişr. illaki doğrular da vardır.

hitler de seçimle geldi ona bakarsan bana seçimden bahsetme 

senin mantığına göre hükümet terörist o zaman dedim 

ben ortada pkk sempatizanlığı göremiyorum pkklılar sol görüş sebebiyle destekliyor diye gruba pkklıda diyemeyiz şayet grup dediğin gibib bir grup olsaydı aleni pkk destekçisiyiz diye zaten açıklardı o kadar devlet sitesi çöklerten bir grup bunu demeyemi korkucak zaten devlet yakalayamıyor :) 

özel ekip kursun adamlara terörist diye çamur atmadan özel ekip kururlmuyor mu??? savunmaya çalışıyorsun ama gerçöekten tutar yanı yok savunduklarının sı9rf hükümet yandaşlığı yapmak için savunuyorsun 

devlet kendi vatandaşına hukuksuz uygulamarda bulunuyorsa her alanda kendisine karşı site hacklemek çökertmek gibi basit hukuksuz faaliyet gösterildiğinde de kızmaya hakkı olmamalı 
    bir tarafta insalar devlet aliyle öldürürlürken bir tarafta site hackleniyor hangisis daha önemli?? bu admalarda bu şekil seslerinin savunuyor he doğrumu yanlışmı tartışılır yapılan yanlıştır belki ama terörist damgası yemek bu kadar kolay olmamalı 

gerçi şaşaırmamak gerek kendisinin genelkurmak başkanlığına yükselttiği birisinin de terörist ilan ediyor mantık aramak saçma 

ben millete bir düşmanlık görmüyorum ki açıkladıkları bir çok belgede yapılan yolsuzlukları çarşaf çarşaf milletin indiregandi yapılan paralarının devletin indiregandi yapılan paralarını fişlenen insaları vs vs yayınladılar mantıklı düşün diyorsun ya mantıklı düşündüğünde bu millet düşmanlığımıdır sence bence değil 

tek taraflı savunma psokolojisiyle düşündüğün sürece hiçbir şey olmaz ben senin her konuda nasıl hükümet yandaşı olduğunuda biliyorum yapılan açıklamalarıma savunma pskolojisiyle cevap vereceğinide biliyorum ama belki bir yerde bir kez olsun bazı şeyleri düşünüdürür sana bunca insanın açıkladıkları 

ben zaten bu grubu seven destekleyen bir insan değilim hele şıu ttneti hackledik vs gibib saçma sapan haberlerle filan iyice işin bokunun çıkartmış bir grup ddos her ne kadar etkili bir hack yöntemi olsada son dönemlerde ddosla gündeme gelmeleri tekni açıdan kendilerini bitirdiler eskiden teknik açıdan daha iyiy işler yaparlardı ama saçmaladılar anlayacağın muhalif fikriini her platforma gösteren insalara karşıda değilim bugün adamların tvlerdeki açıklamalarının baştan sona dinlediğinde mantıksız zerrre bir şey duymadım ben.

SeRDaR tarafından 26/Eyl/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

SeRDaR

adamın twitter hesabına bakarsan eğer boşa konuştuğunu anlarsın.

https://twitter.com/BlackTbt

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

SeRDaR

adamın twitter hesabına bakarsan eğer boşa konuştuğunu anlarsın.

https://twitter.com/BlackTbt

haha şaşaırmadım ki :) hüloğğğğ

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 17